Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 19:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 NOCNA ZMIANA 2006 ;-) 
Autor Wiadomość
Post Re: NOCNA ZMIANA 2006 ;-)
Gruby napisał(a):
Wczoraj w nocy w pałacu przy Krakowskim Przedmieściu
- tym przed którym 7 października kilkanaście tysiecy ludzi skandowało
"S.......j Dziadu" -
zebrali sie spiskowcy i zdala od kamer i mikrofonów uknuli, że herszt jednej z trzech spiskujących band, Andriusza "Warchoł" ,
zostanie wicepremierem i ministrem rolnictwa.
Po raz trzeci w tym sezonie :!:

Obrazek

To było tak niedawno, a już wczoraj inny herszt jednej z trzech band zawierających ten UKŁAD, Roman "Edukator", wystąpił z atakiem na rząd, w którym jest wicepremierem i na Obecnie Obowiązujacego Prezydenta

Pt paź 20, 2006 7:51

Jest to mój sprzeciw przeciwko kaczyzmowi, przeciwko IV RP i przeciwko kaczce
Myślisz, że platformizm i powrót do III RP będzie lepszy?
Niedawno Donald Tusk w wywiadzie dla Radia Zet powiedział, że jeśli Konstanty Miodowicz w latach 90-tych wykonywał rzetelnie swoje obowiązki, to znaczy informował władzę, co wyprawiają niektórzy politycy, to zasłużył na odznaczenie. Przypomnę, że zadaniami, które realizował UOP w tym czasie było nielegalne zakładanie podsluchów, rozbijanie od środka partii opozycyjnych, zbieranie informacji o życiu intymnym polityków, sporządzanie falszywych dokumentów kompromitujących działaczy opozycji itp. Jeśli lider prowadzącej w sondażach partii chce sankcjonować taką działalnosć służb państwowych, a nawet za nią odznaczać, to już wolę Leppera i Giertycha w rządzie.
A jak wygra wybory PO i utworzy koalicję z SLD (której politycy liczbą spraw sądowych biją na głowę Samoobronę) to jeszcze zatęsknimy za kaczyzmem :D

So paź 21, 2006 21:24

Póki co - ja kaczyzmu mam dość.

A w ogóle - nie możesz być pewien, że PO utworzyłaby koalicję z SLD.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N paź 22, 2006 8:01
Zobacz profil WWW
przemo napisał(a):
Jest to mój sprzeciw przeciwko kaczyzmowi, przeciwko IV RP i przeciwko kaczce
Myślisz, że platformizm i powrót do III RP będzie lepszy?
Niedawno Donald Tusk w wywiadzie dla Radia Zet powiedział, że jeśli Konstanty Miodowicz w latach 90-tych wykonywał rzetelnie swoje obowiązki, to znaczy informował władzę, co wyprawiają niektórzy politycy, to zasłużył na odznaczenie. Przypomnę, że zadaniami, które realizował UOP w tym czasie było nielegalne zakładanie podsluchów, rozbijanie od środka partii opozycyjnych, zbieranie informacji o życiu intymnym polityków, sporządzanie falszywych dokumentów kompromitujących działaczy opozycji itp. Jeśli lider prowadzącej w sondażach partii chce sankcjonować taką działalnosć służb państwowych, a nawet za nią odznaczać, to już wolę Leppera i Giertycha w rządzie.
A jak wygra wybory PO i utworzy koalicję z SLD (której politycy liczbą spraw sądowych biją na głowę Samoobronę) to jeszcze zatęsknimy za kaczyzmem :D

Zdecydowanie wole IIIRP nic pseudo IVRP...
A tak w ogóle to nie ma obecnie żadnej parti politycznej w sejmie, ktora byłaby godna mojego głosu. Oczywiście nie zamierzam nie głosować i tym samym przyczyniać się do wzrostu szans dla pisu. Mój głos będzie głosem oddanym na najmniejsze zło.

N paź 22, 2006 9:00

A w ogóle - nie możesz być pewien, że PO utworzyłaby koalicję z SLD.
Pewien nie mogę być niczego, ale jeśli nie z SLD to zostaje Samoobrona :-D . Chyba, że PO zrezygnuje z teorii, że największym problemem Polski jest Jarosław Kaczyński :D A koalicję z SLD Platforma ćwiczyła już w stolicy, gdzie mieszkam. I nie chciałbym powtórki "układu warszawskiego" na skalę krajową.

N paź 22, 2006 16:21

http://www.youtube.com/watch?v=DaKx3L7h ... ed&search=

N paź 22, 2006 16:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2