PETYCJA- WIĘCEJ MODERATORÓW
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
A, dziekuje bardzo za odpowiedz,
dobrze ukazales, co to znaczy przemyslec to, o czym sie pisze, i wskazales rowniez o jaki "wysoki poziom" Ci chodzi.
|
Śr lis 22, 2006 19:39 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Czyżby za wysoki dla Ciebie?  A nie przepraszam, normalka, znów rzuciłaś oskarżenie, tak jakby zapominając o choćby jednym argumencie...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr lis 22, 2006 19:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A, jakie oskarzenie?! O czym Ty mowisz?
Jestym tylko zaszokowana poziomem Twojej argumentacji (dotyczy podpisu).
Koncze bo nie ma to sensu.
Pozdrawiam
|
Śr lis 22, 2006 19:52 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: gdyz jest on obrazliwy
Sama tak napisałaś, zarzucając mi obrażanie nim kogoś. Ale argumentów nie podałaś.
A poziom argumentacji, jest taki jaki podpis. A podpis jest humorystyczny. To, że Tobie brakuje poczucia humoru- pozostaje mi współczuć.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr lis 22, 2006 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Uh. Ale petycja. Dzieki Wam, o sily natury, ze moderatorzy wykazali sie rozsadkiem i nie chca tych osob w swoich szeregach. Juz jest jedno forum polegajace na kolku wzajemnej adoracji i na szczescie nie nazywa sie forum.wiara.pl tylko jakos inaczej. I wielce nieszanowny kolega ddv zdaje sie jest tam moderatorem.
Wiara to portal katolicki, ktory strasznie szanuje. Zas samo forum jest forum katolickim, ale otwartym. Moderatorzy wykazuja to, co katolicy wymieniaja jako cnote - zrozumienie.
Pod moderacja tych osob (z wyjatkiem ToMu i moze Stasia) zamieniloby sie zamkniete kolko wzajemnej adoracji. Napisalbym wiecej, ale musialbym kogos obrazic
Crosis
|
Pt lis 24, 2006 16:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak Crosis Tobie na pewno odpowiada obecny stan...
Nikt sie nie czepia Twojego podpisu, sielanka...Atmosfera jak przy piwku w gronie kumpli...
Ja myślę, ze właśnie wybieranie nowych modów przez nich samych jest czymś w rodzaju kółka wzajemnej adoracji...
|
Pt lis 24, 2006 23:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis napisał(a): Uh. Ale petycja. Dzieki Wam, o sily natury, ze moderatorzy wykazali sie rozsadkiem i nie chca tych osob w swoich szeregach. Juz jest jedno forum polegajace na kolku wzajemnej adoracji i na szczescie nie nazywa sie forum.wiara.pl tylko jakos inaczej. I wielce nieszanowny kolega ddv zdaje sie jest tam moderatorem.
Crosis !
Na "forum.sancti.9x" o którym wspominasz możliwe są dyskusje i ścieranie się ludzi o różnych poglądach w dość "rodzinnej" atmosferze.
"Rodzinnej" to wcale nie znaczy "sielankowej" i nie wszyscy są "jednomyślni" ... jak to w rodzinie
Forum zrobione jest po katolicku - możliwość wypowiedzi ma każdy niezależnie od przekonań.
Postawiliśmy jednak jeden tylko "mocniejszy" warunek:
- kultura wypowiedzi i konieczność logicznego oraz merytorycznego wypowiadania się ...
I zastanawia mnie jak ten warunek w naturaly sposób odstrasza wiele osób (szczególnie tych "antykatolickich") i jak poprawia się jakość samych dyskusji na forum ...
I drobne sprostowanie - współtworzyłem to forum obecnie jednak zrezygnowałem z moderowania - nie mam na to czasu.
|
So lis 25, 2006 13:45 |
|
 |
TOMASZ32
|
Crosis napisał(a): Uh. Ale petycja. Dzieki Wam, o sily natury, ze moderatorzy wykazali sie rozsadkiem i nie chca tych osob w swoich szeregach. Juz jest jedno forum polegajace na kolku wzajemnej adoracji i na szczescie nie nazywa sie forum.wiara.pl tylko jakos inaczej. I wielce nieszanowny kolega ddv zdaje sie jest tam moderatorem. Wiara to portal katolicki, ktory strasznie szanuje. Zas samo forum jest forum katolickim, ale otwartym. Moderatorzy wykazuja to, co katolicy wymieniaja jako cnote - zrozumienie. Pod moderacja tych osob (z wyjatkiem ToMu i moze Stasia) zamieniloby sie zamkniete kolko wzajemnej adoracji. Napisalbym wiecej, ale musialbym kogos obrazic  Crosis
Crosis
Masz małe pojęcie o forum Sancti a co do ddv to jest on osobą, której forum Sancti wiele zawdzięcza, on przyczynił się do rozwoju forum jako supermoderator, gdyby był nadal byłby junior adminem, jednak zrezygnował sam z własnych powodów. Ja szanując jego wkład w rozwój forum przyznałem mu rangę "Przyjaciela forum".
Po za tym nie ma tam żadnego kółka adoracji, moderatorzy byli wybierani zarówno przez moderatorów jak i przez samych forumowiczów, gdyż dałem im taką możliwość. I co ty na to?
To tyle co do mojego forum.
Jeśli chodzi o forum "wiara" to szanuje tu wiele osób, jednak w przypadku for katolickich umożliwianie przez adminów i modów wolności we wszystkim uważam za postępowanie niegodne miana forum katolickiego.
Albo forum katolickie niesie przesłanie pozytywne albo negatywne, ale w przypadku negatywnego - nie powinno być uznane za katolickie.
Przykład takiego zachowania? Proszę bardzo : podpis kolegi szanownego Crosisa. Czy takie teksty świadczą o pozytywnym przesłaniu? Wątpię w to, raczej o demoralizacji a to z katolickim przesłaniem nie ma nic wspólnego.
Pozdrawiam
So lis 25, 2006 14:23 |
|
 |
TOMASZ32
|
I jeszcze jedno : czy to jest temat o forum Sancti? Czy to nie jest przypadkiem offtop?  Jesli jest to temat o forum Sancti to mogę trochę podyskutować, a jeśli nie to trzymajcie się tematu.
Co powiedzą na to moderatorzy?
Pozdrawiam
So lis 25, 2006 14:28 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
To nie jest temat o forum sancti. Tylko warto zauważyć, że sam ten offtop zacząłeś 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
So lis 25, 2006 14:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kiedy napisalam kiedys ze Jehowici sa sekta, i ze Kazik do nich nalezal, zostalam nazwana klamca. Kiedy udowodnilam, ze mowie prawde, nie zostalam przeproszona, ani tez nikt nie napislal ani jednego slowa w obronie moich slow.
Mozemy zatem pozwalac na obrazanie innych, na umieszczanie podpisow niestosownych, ale do czego to zmierza?
Pod wplywem brzydoty( i pozwolenia na nia) oraz stykania sie w roznych miejscach naszgo zycia z brzydota, tandeta, kiczem, zaczynaja powoli twardnac nam wnetrza. Efektem tego bedzie to, ze np. taka wystawa pani Nieznalskiej tez bedzie aprobowana, bo przeciez "artystka" chce tymi srodkami wyrazu cos przekazac. Niewazne jest to, jakie sa to srodki.
|
So lis 25, 2006 17:40 |
|
|
|