Autor |
Wiadomość |
jo_tka
|
Kochani.
Kwestię usuwania wypowiedzi niezgodnych z nauczaniem Kościoła już wielokrotnie wałkowano. W INNYM temacie. Również na PW. Odpowiedź jest zainteresowanym doskonale znana.
Wałkowanie tego w kolejnym wątku ponownie mija się z celem.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr gru 06, 2006 22:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przez wzgląd na chrześcijańską zasadę miłosierdzia wybaczam Rozalce usunięcie mojej powieści. 
|
Cz gru 07, 2006 10:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No to juz są wolne żarty.
Crosis
|
Cz gru 07, 2006 17:45 |
|
|
|
 |
Kropka
|
EIRE II napisał(a): Przez wzgląd na chrześcijańską zasadę miłosierdzia wybaczam Rozalce usunięcie mojej powieści. 
Eire, poważnie, czy żartujesz?
Rozalka Cię chyba nie przepraszała...
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Cz gru 07, 2006 19:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bo i za co? :> Kurde, Eire, forum to forum, ale Ty zdaje się powinieneś zacząć więcej czasu poświęcać na relaks i skoncentrować się nieco na życiu osobistym poza nim... po prostu przeginasz momentami.
Crosis
|
Cz gru 07, 2006 19:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz gru 07, 2006 20:19 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
 Rozalce naprawde musiało ulżyć 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Cz gru 07, 2006 22:42 |
|
 |
Spidy
|
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Cz gru 07, 2006 22:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rozalko
Ciągle masz więc szanse na to by dostac dedykacje, gdy powieśc Eire stanie się bestsellerem światowym, a sam autor stanie się honorowym obywatelem........... Włoszczowy 
|
Cz gru 07, 2006 23:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Spidy, a to nie jest cytat z Wayn's World?
Crosis
|
Cz gru 07, 2006 23:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witam w nowym wcieleniu jako...Wszechpolka.
Bardzo lubię wszystkie osoby z moderacji a ich działania wiele dobrego wnoszą na forum.Mając nowy avatar nie zamierzam ulegać desperacji i postaram się przestrzegać prawa na forum.Zła nie będę tu zwalczał złem ale dobrem,choć z wojującymi ateistami nie łatwo się porozumieć.
A jeśli jakiś użytkownik zechce drwić ze mnie lub mnie obrażać i poniżać to oddaję go w ręce prawej i sprawiedliwej moderacji,która wie co czynić.Moderację oceniam dobrze.Pozdrawiam też Asię.
|
Pn cze 04, 2007 8:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
na tym laickim zrelatywizowanym, [...] i poprawnym politycznie forum oceniam moderację bardzo negatywnie
wiara i świętość...... a nie pokój
[...] - ale epitety pod adresem użytkowników forum proszę zachować dla siebie... zm
|
Cz lip 05, 2007 8:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podobnie ja, zaznaczyłem "źle" w ankiecie, nie "koszmarnie", bo jakieś tam przebłyski racjonalnych zachowań są. Choć z jednej strony mamy pobłażliwość dla wybrańców, butę i nieobiektywność moderatorów [Paschalis choćby], poprawność obyczajową podniesioną do rangi dziwacznej sztuki [np. temat Chaoty z klatą na pierwszym planie] itp.
|
Cz lip 05, 2007 10:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jak już wykresliłes/aś słowo "pedalskie" to wykreśl także "laickie" i "zrelatywizowane"
gdyz nie ma zadnej jakościowej róznicy
z powodu braku konsekwencji oceniam moderację już nie xle a koszmarnie
|
Pt lip 06, 2007 11:58 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Jakbym wszystko wycięła to osoba czytająca Twoje wypowiedzi nie mogłaby wyrobić sobie o Tobie właściwego zdania...
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pt lip 06, 2007 13:07 |
|
|
|