Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 12, 2025 10:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Czy wszyscy mężczyźni traktują kobiety przedmiotowo? 
Autor Wiadomość

Uogólnienia są zawsze krzywdzące i nieprawdziwe. Wystarczy jeden kontrprzykład i cała teoria leży :P

P.S. Polecam się, jako kontrprzykład nr 2 ;)

Śr maja 02, 2007 14:28

P.S. Polecam się, jako kontrprzykład nr 2 ;)

Koniec reklamy ;)

Śr maja 02, 2007 16:05

A ja sobie tak myslę, że w tym przypadku prawdziwa reklama, to byłoby polecenie z ust kobiety, która was zna, Drodzy Panowie :)

Zastanwiam się, czy problem nie leży przypadkiem w tym, że tak trudno jest nam powiedziec wprost osobie, na której nam zależy: Krzywdzisz mnie a raczej: Nie rozumiem twojego zachowania Bo inaczej to obie strony wysyłają sygnały, które moga być źle interpretowane i zaczyna się tragifarsa omyłek :(

Śr maja 02, 2007 17:06
A ja sobie tak myslę, że w tym przypadku prawdziwa reklama, to byłoby polecenie z ust kobiety, która was zna, Drodzy Panowie :)

Zastanwiam się, czy problem nie leży przypadkiem w tym, że tak trudno jest nam powiedziec wprost osobie, na której nam zależy: Krzywdzisz mnie a raczej: Nie rozumiem twojego zachowania Bo inaczej to obie strony wysyłają sygnały, które moga być źle interpretowane i zaczyna się tragifarsa omyłek :(

Przestań się litować. Osoba o której mówisz popełnia błąd logiczny pars pro toto. Można chwilę sobie pogadać o jej sposobie myślenia, ale tylko przez chwilę. Jej główny problem to skłonność do brak zdyscyplinowanego myślenia. Czyli przestanie biedaczka cierpieć na duchu, gdy ruszy w końcu swym mózgiem. Ile możemy tu dyskutować o tym, że 2+2 nie jest równe 5 ?? To niby HydePark, ale nie przesadzaj.

Śr maja 02, 2007 19:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2