Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 3:07

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona
 Popieram Ministra Giertycha! 
Autor Wiadomość
Profos.Nie strasz mnie swoim zgonem,bo wiem,że tak mówisz aby narzucić swoje zdanie.Ponieważ grozisz,że będziesz mnie straszył to nazwę Cię ekstremistą.Pewnie zaraz powiesz,że nie zrozumiałem sarkazmu.Nie podoba Ci się,że mam poglądy prawicowe ? Zmień forum.

Pn kwi 30, 2007 19:36
Nie Polonium, kolejny raz udowadniasz, że nie wiesz nic, a bynajmniej nie rozumiesz podstawowych pojęć:
  • ironia,
  • sarkazm,
  • pogląd,
  • argument,
  • dyskusja,
  • interpunkcja zgodnie z polskimi zasadami (może w Irlandii po kropce nie ma spacji ale w Polsce jest),
  • ekstremista.

Jedynym w tym wątku który otwarcie przyznaje się do poglądów ekstrrremistycznych, jesteś Ty. Poza tym, kwestia "nie podoba się" nie jest tutaj obecna. Profos po prostu punktuje po kolei idiotyzmy jakie wypisujesz w postach, a Ty nawet tego prostego zabiegu nie potrafisz zrozumieć i brniesz dalej w bezsenswonych stwierdzeniach w stylu:
Cytuj:
Nie podoba Ci się,że mam poglądy prawicowe ? Zmień forum.

Gdybyś jeszcze miał jakiekolwiek własne poglądy można by było z Tobą rozmawiać. Ty zaś jesteś jak papuga, która ogranicza się do powtarzania tego, czego nie rozumie, co zresztą znajduje potwierdzenie w każdym Twoim poście.

Crosis

Pn kwi 30, 2007 21:39

Nie bądź tak okrutny dla "wyznawcy" lubelskiego MW :D
Osoby niepełnosprytne też maja prawo żyć i pisać. O to walczyli tacy ludzie jak Mazowiecki, Gieremek, Bartoszewski, by tacy jak Giertych, Bosak, (Polonium) mieli prawo wygłaszania własnych poglądów. Cóż z tego, że to poglądy z niskiej półki i głupawe, takie mają prawo i nawet bliźniaczy tandem tego nie zmieni. "Kserokopie" z "Przystawkami" kiedyś odejdą i (będzie to szczęśliwy dzień) w tym kraju stanie się normalniej, a MW, LPR i reszta nazistowskich odłamów będzie tylko historią, ciemna historią, jak ciemni są jej twórcy.

Pn kwi 30, 2007 22:26
Profos nie nazywaj nazistami Wszechpolaków i LPR-u.Własne zdanie mam,ale są pewne kwestie które popieram.Trzymam się mocno akurat takich a nie innych poglądów.Wiem,że Giertych ma propozycje,które uważam za słuszne,ale nie oznacza to,że jestem bezkrytycznie w niego zapatrzony.Powiem,że ma plusy i minusy,jak każdy człowiek.Jędrzej Giertych znał osobiście Romana Dmowskiego.R.Giertych nie powiela Dmowskiego tak na 100%,bo uwzględnia w swej polityce także rzeczywistość obecną.

Wt maja 01, 2007 8:18

http://www.tvn24.pl/2045904,28378,0,0,1,wideo.html

N maja 06, 2007 14:42

"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".

N maja 06, 2007 15:53

http://www.prawy.pl/?dz=felietony&id=26737&subdz=

Śr maja 09, 2007 12:24
Jak najbardziej zgadzam się z Tobą Lucyno.O zagrożeniu ze strony lobby homoseksualnego wyczytałem również na portalu Kościół.pl.Giertych chce dla szkoły dobrze,chce szkołę ochronić.Przecież jeśli homoseksualizm zacznie się propagować to nie tylko przybędzie nowych homoseksualistów ale rozpoczną się nawet prześladowania chrześcijan.Za daleko wybiegłem Lucyno,ale bardzo dziękuję za ten artykuł.

Śr maja 09, 2007 13:44
Przede wszystkim Polonium, czas najwyższy abyś nauczył się, że:
homoseksualizm nie wyklucza chrześcijaństwa. Owszem, jest potępiony w katolicyźmie, ale są całkiem spore wspólnoty chrześcijańskie całkowicie go akceptujące.

To raz.

A dwa: ja nie mam nic przeciwko ograniczaniu promowania homoseksualizmu jako takiego. Ale już to co Roman w szkołach wyprawia, te podręczniki do wychowania "seksualnego" w których nie ma ani słowa o podstawach antykoncepcji? To absurd. A zwalnianie ze szkół homoseksualistów? To jawne łamanie konstytucji naszego państwa.

Crosis

Śr maja 09, 2007 16:20
Cytuj:
Ale już to co Roman w szkołach wyprawia, te podręczniki do wychowania "seksualnego" w których nie ma ani słowa o podstawach antykoncepcji? To absurd.

Nie widzę tu żadnego absurdu.Antykoncepcja to nie tylko grzech,ale również zagrożenie dla organizmu kobiety.W podręcznikach natomiast może być napisane,że antykoncepcja jest niemoralna i szkodliwa z medycznego punktu widzenia.

A nauczyciel - homoseksualista jest zawsze nieprzewidywalny.Przecież może on wykorzystać nieuwagę dyrekcji i promować zgorszenie wśród uczniów.Taka osoba po prostu nie może wychowywać dzieci i przekazuje im błędne wzorce.Musi taka osoba się zmienić,dopiero może uczyć.

Śr maja 09, 2007 19:15
Polonium, Twoich bzdur nie da się już czytać. Idź do książek, poucz się, najlepiej spotkaj się z jakimś homoseksualistą i zobacz, że jest całkowicie normalnym człowiekiem. A potem się wypowiadaj.

Crosis

Śr maja 09, 2007 21:49

I kolejny kwiatek min. Giertycha - eksmisja Parlamanetu Studentów z al. Szucha.

Brawo, świtny pomysł zwłaszcza że lokal zastępczy musi Parlamentowi zapewnić Ministerstwo Szkolnictwa Wyższego a nie MEN.

Info oczywiście ze stronniczej GW.
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4122764.html

Pt maja 11, 2007 15:17

Roman to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. kto go mianował ministremObrazek , ja nie mam nic przeciwko homoseksualistą ale pedofili nie nawidze a i lesbijek też nie toleruje

Pt maja 11, 2007 15:29

Nie rozpędzaj się tak young Jedi ;), tu nie ma edycji postów, a przed chwilą poparłaś pedofilię...

Abstrachując od braku logiki - nic przeciwko homoseksualistom, ale owszem przeciw lesbijkom...

Pt maja 11, 2007 15:33

Pt maja 11, 2007 15:39
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 526 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona