Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 11, 2025 19:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 O homoseksualiźmie raz jeszcze... 
Autor Wiadomość

Z twojego punktu widzenia - zrozumiałe. Z mojego punku widzenia - niezrozumiałe. Bym ja mógł przyjąć twój punkt widzenia, musiałbym być ateistą, byś ty mógł przyjąć mój punkt widzenia, musiałbyś być wierzącym w Chrystusa. Na dzień dzisiejszy jest jak jest - dyskusja nie ma sensu. No chyba, że się włączy ktoś nie urobiony światopoglądowo. Ale nie chciałbym osobiście, aby ktoś taki na tym forum przekonał się do ateizmu, stąd mój wniosek.
Moderacja zrobi co chce, ja mam taką prośbę (jak przedstawiłem) i tyle.
Oudsider nie będzie z tobą Crosis dyskutował, ja też, jeśli chodzi o homoseksualizm. No i na tym zakończę naszą dyskusję w tym miejscu.

Monika 75 - regulamin nie jest świętą rzeczą. Zawsze można coś zmienić. Nie chodziło mi o animowanie dyskusji. Ale o znak, że jest jakiś "anioł stróż". Forum nazywa się "wiara". Czasami mam wątpliwości jaka. Może trzeba zmienić nazwę. Dysproporcja jest duża między Portalem Wiara.pl a Forum. Wiara.pl
Pozdrawiam.

Pn maja 14, 2007 21:46
Zobacz profil WWW

Na tym forum już jest x wątków na ten temat. Każdy nowy - będzie zamykany. Nie przypuszczałam, że ten temat dotrze i do tego działu :shock:

Jeżeli macie zamiar na ten temat dyskutować - zapraszam do "wyszukiwarki", znajdziecie tam odpowiedni wątek - zapewne nie jeden...

Pn maja 14, 2007 22:41
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2