Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A ja pozdrawiam wszystkich, dzięki których aktywności mam okazję polemizować i wypowiadać się w różnych wątkach tego forum 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn sie 27, 2007 8:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim, którzy piszą do wątku Wizerunki Matki Bożej 
|
Śr sie 29, 2007 18:52 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Pozdrawiam ten cały, cholerny, zajeżdżający nudą Wydział Teologiczny UAM w Poznaniu 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Śr sie 29, 2007 22:38 |
|
|
|
 |
Enigma
|
a ja pozdrawiam wszystkich uczniów i nauczycieli, którzy od jutra zazczną swoją pracę... :] Uczniom życzę więcej czasu na naukę, a nauczycielom- cierpliwości. 
_________________ "Doch gestohlen ist er wertlos,
Und dann brauch' ich ihn nicht"
|
N wrz 02, 2007 17:39 |
|
 |
Bartas
|
Pozdrawiam Freddiego Mercury'ego, Ryśka Riedla oraz Jima Morrisona
Do zobaczenia w Niebiańskiej Orkiestrze, moi ukochani Artyści!!!
(Przez bardzo duże A:-) )
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Wt wrz 04, 2007 21:40 |
|
|
|
 |
Enneagram
|
Bartas napisał(a): Pozdrawiam Freddiego Mercury'ego, Ryśka Riedla oraz Jima Morrisona
Do zobaczenia w Niebiańskiej Orkiestrze, moi ukochani Artyści!!! (Przez bardzo duże A:-) )
Ale chyba nie w tej samej 
_________________ Mój Bóg i moje wszystko.
Make a good thing better.
|
Wt wrz 04, 2007 22:35 |
|
 |
Bartas
|
Enneagram napisał(a): Bartas napisał(a): Pozdrawiam Freddiego Mercury'ego, Ryśka Riedla oraz Jima Morrisona
Do zobaczenia w Niebiańskiej Orkiestrze, moi ukochani Artyści!!! (Przez bardzo duże A:-) ) Ale chyba nie w tej samej 
Nie rozumiem. Możesz jaśniej? 
|
Śr wrz 05, 2007 9:24 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Bartas, nie sądzisz chyba, że Jim Morrison na ten przykład, znalazł się w niebie? 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Śr wrz 05, 2007 10:14 |
|
 |
Bartas
|
rozalka napisał(a): Bartas, nie sądzisz chyba, że Jim Morrison na ten przykład, znalazł się w niebie? 
Skąd wiesz? Czyż nie wierzysz w Boże Miłosierdzie?  Ja głęboko wierzę
Wierzę w to, że wszyscy Wielcy Nieobecni Artyści grają teraz w Niebiańskiej Orkiestrze , chwaląc Boga 
|
Śr wrz 05, 2007 14:16 |
|
 |
Enneagram
|
Bartas napisał(a): Enneagram napisał(a): Bartas napisał(a): Pozdrawiam Freddiego Mercury'ego, Ryśka Riedla oraz Jima Morrisona
Do zobaczenia w Niebiańskiej Orkiestrze, moi ukochani Artyści!!! (Przez bardzo duże A:-) ) Ale chyba nie w tej samej  Nie rozumiem. Możesz jaśniej? 
Orkiestry nie składają się z indywidualistow i jednostek wybitnych.
Twoi idole nadają się jedynie na solistow.
Pozdrowienia 
|
Śr wrz 05, 2007 16:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pozdrawiam Mamę,Tatę i...ciocię Hildegardę:P
|
Cz wrz 06, 2007 12:03 |
|
 |
Bartas
|
Pozdrawiam moją .... ekhm ...  byłą przyjaciółkę, na której bardzo mi zależało, a zawiodłem się tego lata  Ona nawet nie wie, co czuje. Jakby się nic nie stało, ona nadal do mnie pisze smsy, i pyta z jakiego powodu się na nią gniewam. Ale ja jej nie odpisuję, bo mam żal do niej i jakoś nie mogę się przełamać, aby pierwszy napisać do niej, przedstawić sprawę i wybaczyć 
|
Cz wrz 06, 2007 14:02 |
|
 |
Enneagram
|
Bartas napisał(a): Pozdrawiam moją .... ekhm ...  byłą przyjaciółkę, na której bardzo mi zależało, a zawiodłem się tego lata  Ona nawet nie wie, co czuje. Jakby się nic nie stało, ona nadal do mnie pisze smsy, i pyta z jakiego powodu się na nią gniewam. Ale ja jej nie odpisuję, bo mam żal do niej i jakoś nie mogę się przełamać, aby pierwszy napisać do niej, przedstawić sprawę i wybaczyć 
Bartas, nie warto się dąsać.
Nie zachowuj się jak panna Obrażalska.
Spróbujcie razem wyjaśnić sytuację, przecież to może być zwykłe nieporozumienia.
Pozdrowienia 
|
Cz wrz 06, 2007 14:41 |
|
 |
Zencognito
|
Pozdrawiam wszystkie koty! 
|
Cz wrz 06, 2007 18:00 |
|
 |
NinaX
|
Zencognito napisał(a): Pozdrawiam wszystkie koty! 
Dziękuję w imieniu moich dwóch kotów  Tak więc Buruś i Śmieciuch też Cię pozdrawiają 
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Antoine de Saint Exupery
|
Cz wrz 06, 2007 18:05 |
|
|
|