Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 14:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 problemy z pisnie i nie tylko/akceptacjia 
Autor Wiadomość
Luki, możesz zminimalizować swój problem - zwłaszcza teraz, gdy piszesz na kompie. Powinno Ci zależeć byś był zrozumiany przez użytkowników forum, a sposób jest dość prosty - każdy post pisz pod Wordem i włączaj korektę. Program automatycznie wyłapie błędy i literówki. Trochę cierpliwości przy poprawianiu i problem zniknie. Wystarczy nieco mniej narwania i pisania pod wpływem chwili, więcej wytrwałości. Dopiero po poprawieniu tekstu, kopiuj i wysyłaj. Inni Cię łatwo zrozumieją, a i Ty poczujesz się lepiej bedąc zrozumiany.

Przyjmij do wiadomości, że to Ty masz problem. Zanim zaczniesz oczekiwać zrozumienia od innych, sam staraj się z nim uporać. Przy Twojej zaciętości i wytrwałości w poprawianiu samego siebie i naszej wyrozumiałości dla Twoich błędów, komunikacja znacznie sie poprawi :)

Wanda moze nie widzisz poprawy ale ja sie stram jak tylko moge ale ze mi to przynosc nałe skutki to jusz nie moja wina nie kogo przpersza ze wogule poruszyle ten temat ale jak komus przeszkadz moj pisanie niech napisze w prost pezestanie pisa na forum

Cz wrz 23, 2004 4:44

Luki proszisz wiec pisze wprost.... pisz na forum. widze ze sie starasz i widze poprawe. moze sa jeszcze w twoich ostatnich postach bledy, ale takie ktore pozawalaja na zrozumienie tresci. Tak trzymac, a jestem pewna ze twoja komunikatywnosc na forum wzrosnie ;)

Cz wrz 23, 2004 13:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2