ZLOT wiara.pl - 17 listopada 2007, Katowice
Autor |
Wiadomość |
bejot
|
ufam
nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze bedziesz!  :):)

_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Cz lis 15, 2007 16:28 |
|
|
|
 |
ufam
|
bejot
Jeśli nic mnie po drodze nie zatrzyma, pierwszy pociąg przed przesiadką się nie spóźni, nie utknę gdzieś w zaspach śnieżnych, nie zgubię się w drodze z dworca PKP do miejsca spotkania (a zgubię się na pewno, nie byłabym sobą gdybym nie zabłądziła, to mi się zdarza zawsze w nowych miejscach )itd itd....to będę, może nawet i przed godz.11
Też się cieszę, chociaż boję...
No - to do jutra 
_________________ "...A pomnij, że jest prawo, co Bóg postanowił.
Że każdy zda mu liczbę z próżnych słów, co mówił..."
|
Pt lis 16, 2007 17:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cała ufam...  Trzymam za Ciebie kciuki bys dotarla pomyslnie!Pomyslnych wiatrow,szyn czy czego tam innego
|
Pt lis 16, 2007 18:03 |
|
|
|
 |
olinka
|
A ja mam pytania w kwesti formalnej:
dlaczego spotkanie w Katowicach, a nie gdzieś w centrum Polski?
i dlaczego nie było wczesniej dyskusji, kiedy miałoby się odbyć albo chociaż głosowania?
To może jednak zróbcie te zdjęcia, o których pisał Zen??
dla mnie kilka na pocieszenie  , bo też bym chciała z wami być.
Ale trudno, jestem z wami wirtualnie i duchowo,
Tylko nie przesadzajcie z ciastkami 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Pt lis 16, 2007 23:53 |
|
 |
Mieszek
|
Gdzie tam. Tylko tyle ile pozwolą. 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
So lis 17, 2007 0:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
przepraszam, ze mnie nie bylo, ale zaspalam na pociąg...
mam nadzieje ze spotkanie się udalo 
|
So lis 17, 2007 19:32 |
|
 |
olinka
|
Może powiedzcie, jak było, dobrze?
Mój Bóg i moje wszystko.
|
So lis 17, 2007 22:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
olinka napisał(a): Może powiedzcie, jak było, dobrze?
Koleżanki i koledzy,
realizacja nakreślonych zadań programowych zmusza nas do preanalizowania dalszych kierunków rozwoju. Z drugiej strony aktualna struktura organizacji wymaga sprecyzowania i określenia nowych propozycji. Podobnie dalszy rozwój różnych form działalności pomaga w przygotowaniu i realizacji postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizację. Nie zapominajmy jednak, że stałe zabezpieczenie informacyjno - programowe naszej działalności umożliwia w większym stopniu tworzenie istniejących warunków administracyjno - finansowych. Różnorakie i bogate doświadczenia, wzmacnianie i rozwijanie struktur, powoduje docenienie wagi odpowiednich warunków aktywizacji. Troska organizacji, a szczególnie konsultacja z szerokim aktywem przedstawia istniejącą próbę sprawdzenia modelu rozwoju.
Wyższe założenia ideowe, a także rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw, pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześnienia form oddziaływania.
PS. -- link --
|
So lis 17, 2007 23:31 |
|
 |
Zencognito
|
No wreszcie PTR! Przez 4630 postów gadałeś o niczym i w końcu napisałeś coś sensownego! 
|
So lis 17, 2007 23:40 |
|
 |
ufam
|
olinka napisał(a): Może powiedzcie, jak było, dobrze?
Dobrze.
No więc było .... całkiem miło 
_________________ "...A pomnij, że jest prawo, co Bóg postanowił.
Że każdy zda mu liczbę z próżnych słów, co mówił..."
|
N lis 18, 2007 10:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z drugiej strony stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności umożliwia w większym stopniu tworzenie form oddziaływania. Podobnie stałe zabezpieczenie informacyjno programowe naszej działalności przedstawia interesującą próbę sprawdzenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Troska organizacji, a szczególnie konsultacja z szerokim aktywem powoduje docenianie wagi nowych propozycji. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej uzasadniać, ponieważ rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw spełnia ważne zadania w wypracowaniu istniejących warunków administracyjno-finansowych.
|
N lis 18, 2007 11:48 |
|
 |
olinka
|
profos20 napisał(a): Z drugiej strony stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności umożliwia w większym stopniu tworzenie form oddziaływania. Podobnie stałe zabezpieczenie informacyjno programowe naszej działalności przedstawia interesującą próbę sprawdzenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Troska organizacji, a szczególnie konsultacja z szerokim aktywem powoduje docenianie wagi nowych propozycji. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej uzasadniać, ponieważ rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw spełnia ważne zadania w wypracowaniu istniejących warunków administracyjno-finansowych.
Deja vue, czy wraca nowe?
Z braterskim pozdrowieniem
Olinka
Mój Bóg i moje wszystko.
|
N lis 18, 2007 15:01 |
|
 |
olinka
|
ufam napisał(a): olinka napisał(a): Może powiedzcie, jak było, dobrze? Dobrze. No więc było .... całkiem miło 
no tak, Ufam, ale brakło w Twoim podsumowaniu paru słówek, np "szkoda,że cię z nami nie było"

Mój Bóg i moje wszystko.
|
N lis 18, 2007 15:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
olinka napisał(a): ufam napisał(a): olinka napisał(a): Może powiedzcie, jak było, dobrze? Dobrze. No więc było .... całkiem miło  no tak, Ufam, ale brakło w Twoim podsumowaniu paru słówek, np "szkoda,że cię z nami nie było" 
Dobrze się czujesz?
|
N lis 18, 2007 20:24 |
|
 |
olinka
|
PTRqwerty napisał(a): [ Dobrze się czujesz?
Czuję się świetnie. Doskonale. Masz wątpliwości?
Mój Bóg i moje wszystko.
|
N lis 18, 2007 22:39 |
|
|
|