Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 02, 2025 15:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 piątek 13-tego 2007 
Autor Wiadomość

Mark, ja nie chcę być wredny czy coś, ale wiesz, to nie tylko moja opinia, że Ciebie bardzo często nie da się zrozumieć. Twój styl kojarzy mi się z takim bełkotem przywódców sekt, którzy stają gdzieś na szycie góry, krzyczą swoje poglądy, a ludzie kupują je z miejsca. Ale jakby jakaś trzecia osoba się temu przysłuchiwała to kompletnie by nie wiedziała o co temu mówcy chodzi.

I dokładnie tak samo jest z Tobą, ja Cię nie chcę w żaden sposób obrazić czy coś, ale to co piszesz i przede wszystkim sposób w jaki to piszesz... no to naprawdę brzmi jakbyś się naćpał...

Wt lis 20, 2007 21:51

Profos też nie jest... (buziaczki)

Ja napisałem to, co znajdziecie choćby tutaj;

http://www.naszdziennik.pl/index.php?ty ... d=my11.txt

To samo tylko krócej i bardziej dramatycznie, bo czasu jest o wiele za mało na takie filozoficzne tony.

Śr lis 21, 2007 7:03

I będzie tak jak z wejściem Polski do UE. Nasz Dziennik, RM, rolnicy itp. też pluli i ostrzegali, a teraz co? Pierwsi w kolejce po kasę się ustawiają. Zachodnie ziemie, na których mieszkam miały być już DAWNO zagrabione przez złych Niemców i co? Jakoś dalej mi się dobrze mieszka i nie jestem zagrożony.

Wszystko jest zupełnie przeciwnie niż ostrzegaliście, dlatego teraz ludzie się z Was śmieją jak czytają takie brednie o KPC.

Śr lis 21, 2007 9:22

....Jakoś dalej mi się dobrze mieszka i nie jestem zagrożony.

he.he.he

Ale uważaj, bo ciągłe spogladanie na czubek swojego nosa, kończy się
wizytą u okulisty.
A spoglądając zezem na świat, to widzisz trochę jak po sikaczu profosa,
BTW ciekawe co sobie profos chlapnie w sobotę, aby mnie zrozumieć.

Czy są jeszcze gastronomiczne placówki o nazwie "mleczny bar" ?

:-)

Śr lis 21, 2007 14:16

Człowieku, ja się grzecznie pytam, o co Ci chodzi...?

Śr lis 21, 2007 22:34

Nie mniej grzecznie odpowiadam.... o nic.

Chodzi mi jedynie o kogoś.

Śr lis 21, 2007 23:25
"I będzie tak jak z wejściem Polski do UE. Nasz Dziennik, RM, rolnicy itp. też pluli i ostrzegali, a teraz co? Pierwsi w kolejce po kasę się ustawiają"

No nie pierwsi, chyba ze nie umiemy liczyc.
Nasz Dziennik ustawil sie w kolejke, gdzie o tym pisano?

Mroczny, mnie sie bardzo podoba styl pisania Marka (i nie mam klopotu ze zroumieniem o co mu chodzi). Styl jego jest oryginalny, cos nowego wnosi do rozmowy, zmusza do refleksji i ma glebie.
Jezeli nie rozumiesz jego tekstow, to nie powod do wyzywania ich od belkotu.

Nie czytaj jak Ci sie nie podobaja, omijaj i daj spokoj tym ciaglym kpinom z drugiej osoby.
Bawi Cie to szczeniactwo?

Śr lis 21, 2007 23:39

Śr lis 21, 2007 23:51

No nie pierwsi, chyba ze nie umiemy liczyc.
Nasz Dziennik ustawil sie w kolejke, gdzie o tym pisano?

ND może nie, ale rolnicy chyba nie zaprzeczysz.

Cytuj:
Mroczny, mnie sie bardzo podoba styl pisania Marka (i nie mam klopotu ze zroumieniem o co mu chodzi). Styl jego jest oryginalny, cos nowego wnosi do rozmowy, zmusza do refleksji i ma glebie.
Jezeli nie rozumiesz jego tekstow, to nie powod do wyzywania ich od belkotu.

To jesteś jedyną oświeconą, która wie o co mu chodzi. Nazywam to bełkotem bo to brzmi jak bełkot, stek zdań, które połączone razem nie tworzą większego sensu. No, pojedyncze da się zrozumieć, owszem, ale całość nie bardzo.

Cytuj:
Nie czytaj jak Ci sie nie podobaja, omijaj i daj spokoj tym ciaglym kpinom z drugiej osoby.
Bawi Cie to szczeniactwo?

Przyganiał kocioł garnkowi. ;D

Cz lis 22, 2007 9:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4