Autor |
Wiadomość |
Mroczny Pasażer
|
Mark, ja nie chcę być wredny czy coś, ale wiesz, to nie tylko moja opinia, że Ciebie bardzo często nie da się zrozumieć. Twój styl kojarzy mi się z takim bełkotem przywódców sekt, którzy stają gdzieś na szycie góry, krzyczą swoje poglądy, a ludzie kupują je z miejsca. Ale jakby jakaś trzecia osoba się temu przysłuchiwała to kompletnie by nie wiedziała o co temu mówcy chodzi.
I dokładnie tak samo jest z Tobą, ja Cię nie chcę w żaden sposób obrazić czy coś, ale to co piszesz i przede wszystkim sposób w jaki to piszesz... no to naprawdę brzmi jakbyś się naćpał...
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt lis 20, 2007 21:51 |
|
|
|
 |
Mark Zubek
|
Oj, nie jesteś wredny, drogi mroczny :-)
Profos też nie jest... (buziaczki)
Ja napisałem to, co znajdziecie choćby tutaj;
http://www.naszdziennik.pl/index.php?ty ... d=my11.txt
To samo tylko krócej i bardziej dramatycznie, bo czasu jest o wiele za mało na takie filozoficzne tony.
|
Śr lis 21, 2007 7:03 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
I będzie tak jak z wejściem Polski do UE. Nasz Dziennik, RM, rolnicy itp. też pluli i ostrzegali, a teraz co? Pierwsi w kolejce po kasę się ustawiają. Zachodnie ziemie, na których mieszkam miały być już DAWNO zagrabione przez złych Niemców i co? Jakoś dalej mi się dobrze mieszka i nie jestem zagrożony.
Wszystko jest zupełnie przeciwnie niż ostrzegaliście, dlatego teraz ludzie się z Was śmieją jak czytają takie brednie o KPC.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr lis 21, 2007 9:22 |
|
|
|
 |
Mark Zubek
|
....Jakoś dalej mi się dobrze mieszka i nie jestem zagrożony.
he.he.he
Ale uważaj, bo ciągłe spogladanie na czubek swojego nosa, kończy się
wizytą u okulisty.
A spoglądając zezem na świat, to widzisz trochę jak po sikaczu profosa,
BTW ciekawe co sobie profos chlapnie w sobotę, aby mnie zrozumieć.
Czy są jeszcze gastronomiczne placówki o nazwie "mleczny bar" ?
:-)
|
Śr lis 21, 2007 14:16 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Człowieku, ja się grzecznie pytam, o co Ci chodzi...?
|
Śr lis 21, 2007 22:34 |
|
|
|
 |
Mark Zubek
|
O co?
Nie mniej grzecznie odpowiadam.... o nic.
Chodzi mi jedynie o kogoś.
|
Śr lis 21, 2007 23:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"I będzie tak jak z wejściem Polski do UE. Nasz Dziennik, RM, rolnicy itp. też pluli i ostrzegali, a teraz co? Pierwsi w kolejce po kasę się ustawiają"
No nie pierwsi, chyba ze nie umiemy liczyc.
Nasz Dziennik ustawil sie w kolejke, gdzie o tym pisano?
Mroczny, mnie sie bardzo podoba styl pisania Marka (i nie mam klopotu ze zroumieniem o co mu chodzi). Styl jego jest oryginalny, cos nowego wnosi do rozmowy, zmusza do refleksji i ma glebie.
Jezeli nie rozumiesz jego tekstow, to nie powod do wyzywania ich od belkotu.
Nie czytaj jak Ci sie nie podobaja, omijaj i daj spokoj tym ciaglym kpinom z drugiej osoby.
Bawi Cie to szczeniactwo?
|
Śr lis 21, 2007 23:39 |
|
 |
Kamyk
|
Uwagi prywatne proszę załatwiać via PW
|
Śr lis 21, 2007 23:51 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: No nie pierwsi, chyba ze nie umiemy liczyc. Nasz Dziennik ustawil sie w kolejke, gdzie o tym pisano? ND może nie, ale rolnicy chyba nie zaprzeczysz. Cytuj: Mroczny, mnie sie bardzo podoba styl pisania Marka (i nie mam klopotu ze zroumieniem o co mu chodzi). Styl jego jest oryginalny, cos nowego wnosi do rozmowy, zmusza do refleksji i ma glebie. Jezeli nie rozumiesz jego tekstow, to nie powod do wyzywania ich od belkotu. To jesteś jedyną oświeconą, która wie o co mu chodzi. Nazywam to bełkotem bo to brzmi jak bełkot, stek zdań, które połączone razem nie tworzą większego sensu. No, pojedyncze da się zrozumieć, owszem, ale całość nie bardzo. Cytuj: Nie czytaj jak Ci sie nie podobaja, omijaj i daj spokoj tym ciaglym kpinom z drugiej osoby. Bawi Cie to szczeniactwo?
Przyganiał kocioł garnkowi. ;D
|
Cz lis 22, 2007 9:50 |
|
|
|