Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 12, 2025 14:22

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 [b]Skandal na czacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] 
Autor Wiadomość

Post [b]Skandal na czacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Niewiem czy zauważyliście że od pewnego czasu na czacie nie można napisać p e d o f i l nie stawiając spacji... Zastanawiam się dlaczego cos takiego ma miejsce.Ktoś "od góry" nie chce najwyraźniej żeby uczestnicy czatu rozmawiali na trudne i niewygodne tematy! Wszystko to prowadzi do zbyt mocno skomercjalizowanego czatu i tym samy do obniżenia jego wartości ze sfery intelektualnej i problemowej.Zastanawiam się tylko jakie będzie kolejne posunięcie mające na celu tłumienie problematyki koscielnej i jej trudnych tematów. Mam tylko skromną nadzieje że niebędziemy tutaj robić czekoś na wzór św. inkwizycji gdzie przez surowo (niezrozumiale i wręcz głupie) wprowadzone blokady Opy będą uzurpować sobie coraz większe przywileje które najczęściej w niezrozumiały sposób wykorzystują do celów prywatnych ! Czego się boicie? Dajcie ludziom mówić ! (pisać) 8)

Pn paź 18, 2004 21:38
Mam tylko skromną nadzieje że niebędziemy tutaj robić czekoś na wzór św. inkwizycji gdzie przez surowo (niezrozumiale i wręcz głupie) wprowadzone blokady Opy będą uzurpować sobie coraz większe przywileje które najczęściej w niezrozumiały sposób wykorzystują do celów prywatnych ! Czego się boicie? Dajcie ludziom mówić ! (pisać) Cool

....a Opy maja nieklamana nadzieje, ze w koncu zrozumiesz roznice pomiedzy operatorami (ludzmi) , a botopem (programem).
Nie znam sytuacji......moze zamiast ryczec jak zraniony byk, powiedzialbys konkretnie za co, kiedy i ktory op cie zbanowal.
Watpie czy zrobil to za samo slowo "pedofil".......moze to byl tylko epitet nieslusznie odnoszacy sie do kogos.

Tak wiec NIE RYCZ, tylko konkretnie wyjasnij.....CO?, KTO? I KIEDY?

pozdrowka

Pn paź 18, 2004 21:51

[b]Cyt. "wykorzystują do celów prywatnych !"
Niewiem Bieli czy to tylko twoje niechlujstwo czy też problem ze zrozumieniem tekstu ujrzał światło dzienne ale chyba po tym skormym cytacie jesteś w stanie zrozumieć że mam na mysli operatorów ludzi, a nie botopa no chyba że sam nie widzisz różnicy...

A ban był właśnie po tym jak zasugerowałem na czacie że akurat ten wyraz znajduje się naczarnej liście... dzisiaj ok. 21:45 Opik 2

Pn paź 18, 2004 22:58
Albo zrobiles "czeski blad"...albo najzwyczajnie klamiesz

O godz 21.45........opik2 byl w pracy, tak wiec nie mogl byc na czacie.

Pytam sie wiec, czy to wynik Twojego niechlujstwa, czy czysta zaklamana zlosliwosc?

Czekam na wyjasnienia......jezeli tego nie sprostujesz to nazwe cie KLAMCA!

Pn paź 18, 2004 23:03

Stonesour a może napisz tutaj jak brzmiało to Twoje zdanie w którym użyłes słowa pedaofil...

Z tego co ja pamiętam to wypowiadałeś się akurat o małej szansie znalezienia pracy dla psychologów. Zasugerowałeś również pewnej dziewczynie, że pracę będzie mogła znaleźć jeśli zajmie się zjawiskiem pedofilii wśród księży. Wydzwięk wypowiedzi był bardzo ironiczny i kpiący!!!

Piszesz:
Cytuj:
Wszystko to prowadzi do zbyt mocno skomercjalizowanego czatu i tym samy do obniżenia jego wartości ze sfery intelektualnej i problemowej.

Stonesour wartość intelektualną czatu obniżają jego rozmówcy. Wczoraj wieczorem, przed tematycznym spotkaniem przez dobre pół godziny obrzucałeś się inwektywami z pewną dziewczyną. To pewnie był jednak wyraz też wyjątkowej umiejętności prowadzenia konwersacji :x

Może czas zaczać naprawiać świat od Ciebie...

Wt paź 19, 2004 7:13

Temat o psychologach skończył się i obrzucanie inwektywami wcale niemiało miejsca Dziukusie. Co do godziny Bieli to mogą być rozbieżnośći ponieważ jak już wcześniej mówiłem na czacie przeflashowałem bios na płycie głównej i mam przestawiony zegar, ale co do opa to jestem pewien na bank że był z 2. Pozatym niewiem co robił opik ok. 22 bo się z nim nie spotykam także dobrze że jest ktoś taki jak ty...Bieli :lol: Dzika niemam zamiaru naprawiać świata ale już po tym jak zarzucasz mi że wczoraj obrzucałem dziewczyne inwektywami (co niemiało miejsca) wnioskuje że możesz błędnie opisywać rzeczywistość albo mieć problemy z myśleniem 8) Pozatym nie zaprzeczam że
_dzika_ napisał(a):
Wydzwięk wypowiedzi był bardzo ironiczny i kpiący!
bo był i to bardzo mocno :lol: ale tylko w 1 częsci gdzie niezostałem zbanowany potem dopiero po kilkunastu minutach kiedy temat znowu się przewinął poraz kolejny już bez złośliwości zapytałem(wręcz zasugerowałem) bardzo dyskretnie o kwestie na czacie czy ktoś z obecnych to zauważył. :-D

Wt paź 19, 2004 9:05
No wiec KLAMCO Stonie........tak moge teraz o Tobie mowic,
a zaraz ci to udowodnie:

Cytuj:
[21:52:27] ~EwaM: z Bogiem
[21:52:29] ksiadz_na_czacie2: Ston piszesz brednie nie znając wogóle człowieka, nie wiedząc, gdzie mieszka, jak pracuje
[21:52:30] ** przychodzi PTRqwerty...
[21:52:38] ksiadz_na_czacie2: tylko po to piszesz te głupoty, żeby zaistnieć
[21:52:41] PTRqwerty:
[21:52:42] ** wychodzi AviLa...
[21:52:47] ~Merlin: nic dzisiaj rozmowa się nie klei
[21:52:48] ** wychodzi ~EwaM...
[21:52:50] gocha2: Trzymajcie sie Pozdrawiam Dobranoc <paap> Ksiądz Lars i Piotr Uśmiech...
[21:52:56] ~betak: ksiadz jak sie nie ma nic innego?...
[21:53:00] gocha2: i reszta
[21:53:03] ~spona: czasem taka jest metoda że głupotą ludzie chcą się pokazać
[21:53:10] Stonesour: ahhh znowu lagi
[21:53:16] ~Link: Lepper czata!
[21:53:17] ~jjkkk: dziala wam gg?Pytajnik?
[21:53:23] ~spona: i stąd różne sytuacje czasem i nie miłe i głupko0wte zachowanie
[21:53:24] ~spona: a
[21:53:25] ~betak: dziala
[21:53:27] ~BT: gocha ale lars nie jest ksiedzem.........
[21:53:27] ** przychodzi ~iskierka1972...
[21:53:30] Stonesour: no to jak kto napisze p e d o f i l nie stawiając spacji
[21:53:34] ** wychodzi Stonesour...

Cytuj:
Pokój: wiara.pl.
Nick: opik07. Rozm󷣡: Stonesour.
--------------------------------------------------------------------------------
[21:53:23] zmień kolor
[21:53:36] *Stonesour* hmm

--------------------------------------------------------------------------------
[21:53:52] *Stonesour* po co

[21:54:19] *Stonesour* i tak własnie mnie wypie (...) [wykropkowanie moje]
[21:54:19] *Stonesour* ...

Tak wiec Ston....... dobrze wiedziales, ze rozmawiales z opikiem07, a nie z opikiem2.
Cytuj:
ale co do opa to jestem pewien na bank że był z 2.

Jestes wiec zwyklym OSZUSTEM........i tyle wiesz co zjesz.

Tak szczerze mowiac, to opik2 tez by cie wykopal, za przeszkadzanie podczas czatu tematycznego.
Nie zostales wyrzucony za wyraz "pedofil". Choziazby z tego powodu, ze botop za to nie wyrzuca. Sam wczoraj sprawdzalem.

Wt paź 19, 2004 9:22

Cytuj:
Temat o psychologach skończył się i obrzucanie inwektywami wcale niemiało miejsca Dziukusie.

Proponuję więc zapytać o to INDI! Możesz być pewien, że zaproponuje jej udział w zdemaskowaniu Twoich bezczelnych kłamstw.
Potwierdzeniem Twojej kultury jest wieczorne zachowanie, które prezentuje szalenie wysoki poziom intelektualny o który z taką uporczywością zabiegasz. :D :D :D Kości zostały rzucone... Beli przedstawił screeny. Oto Twoje KULTURALNE zachowanie :(

Cytuj:
wnioskuje że możesz błędnie opisywać rzeczywistość albo mieć problemy z myśleniem

Oj być może, być może... ale w przeciwieństwie Do Ciebie Stonesour nie wypieram się własnych czynów, łapiąc się dość bezsensownej i żenującej argumentacji.

Cytuj:
Pozatym nie zaprzeczam że _dzika_ napisał:
Wydzwięk wypowiedzi był bardzo ironiczny i kpiący!
bo był i to bardzo mocno

Stonesour pamiętaj, że teoria która mówiła o kpinie,ironii i złośliwości jako immanentnych cechach inteligencji już dawno została obalona :D

Ostatnio edytowano Wt paź 19, 2004 11:48 przez _dzika_, łącznie edytowano 1 raz

Wt paź 19, 2004 9:26
pytanie do Stonesour'a: Kto to jest "Bieli"?

Wt paź 19, 2004 10:45

Dzika najlepiej 2 razy przeżegnaj zanim wyciągniesz jakieś kosmiczne "wnioski".
Indy nie jest dziewczyną studiującą na KUL-u z którą debatowałem na temat psychologii natomiast Indy to pseudo specjalista do spraw handlu i środków masowego przekazu - ja się okesliła której rzeczywiście podskoczyła adrenalina i zrobilismy mały topic 8) .
Natomiast mam nadzieje że twoja główka potrafi rozróżnić te 2 różne osoby i 2 rózne tematy no cóż... (Indy to nie koleżanka z KULU i odwrotnie) a ja "nie będę naprawiał świata i ludzi" ale lepiej zastosuj się do tego jak napisałem na wstępie :lol:

Bieli to niczego nie zmienia czy był to 2 czy 7 i nie jest to zaden argument a jeżeli by był to bym inaczej zapodał tytuł tego forum. Fakt faktem jest jak już słusznie zauważyłeś "Nie zostales wyrzucony za wyraz "pedofil"" co jest absolutnym kłamstwem z twojej strony (także nie przepisuj mi kłamstwa czepiając się o mało istotny numer opa) bo sam dobrze przyciemniasz. Zrobił to jeden z operatorów (nie mnie wnikać czy był to 2 4 czy 10... nie mam z nimi takiej "styczności" jak Ty :lol: )

Sexon nie kasuj moich postów... nie musisz tak wnikliwie ich czytać... jeszcze przeznie bedziesz miał problemy z zasypianiem :lol:

Wt paź 19, 2004 18:48

Dzika najlepiej 2 razy przeżegnaj zanim wyciągniesz jakieś kosmiczne "wnioski".
Indy nie jest dziewczyną studiującą na KUL-u z którą debatowałem na temat psychologii

Poproszę zatem o cytat z wypowiedzi dzikiej, w którym twierdzi, że Indy jest "dziewczyną studiującą na KUL-u"

Stonesour napisał(a):
Bieli to niczego nie zmienia czy był to 2 czy 7 i nie jest to zaden argument a jeżeli by był to bym inaczej zapodał tytuł tego forum.

Najpierw: - Beli - jeśli łaska :)
Poza tym:
Nie zmieniałoby, gdyby z Twojej strony padło stwierdzenie że zrobił to jeden z opów, tymczasem:

Stonesour napisał(a):
co do opa to jestem pewien na bank że był z 2.

więc podobnie jak Belizariusz - inni również w kontekście tej wypowiedzi mogą stwierdzić, że skłamałeś

Stonesour napisał(a):
Fakt faktem jest jak już słusznie zauważyłeś "Nie zostales wyrzucony za wyraz "pedofil"" co jest absolutnym kłamstwem z twojej strony

Nie jest kłamstwem - wiem jakie motywy kierowały mną kiedy dawałem Ci bana wczoraj.

Stonesour napisał(a):
Sexon nie kasuj moich postów... nie musisz tak wnikliwie ich czytać... jeszcze przeznie bedziesz miał problemy z zasypianiem :lol:

Saxon - jeśli łaska :)
Niby nie muszę wnikliwie czytać, ale jakoś mi się to podoba. :)
Natomiast co do mojego zasypiania - to nie musisz się o to martwić :)

Pozdrawiam :)

Wt paź 19, 2004 19:15

Cytuj:
Poproszę zatem o cytat z wypowiedzi dzikiej, w którym twierdzi, że Indy jest "dziewczyną studiującą na KUL-u"
to się ironicznie ale nadzwyczaj głośno uśmiałem... A kto twierdzi że Dzika tak powiedziała :shock: ? Chodzi o zupełnie inną osobe niż Indi tylko dla Dzikiej się motywy i osoby poplątały a ty niezajarzyłeś o co chodzi [...]

p.2 Rzeczywiście mógł tak pomysleć... nie przywiązuje zbytniej wagi do cyferek dla mnie op to op.

p3. A jakie to "motywy" tobą mogły kierować pfffffff 8) ?

Stone - usunęłam fragment tylko dlatego, że ktoś już odpowiedział. Kolejny post zawierający chamskie odezwania poleci w całości. - jo_tka

Wt paź 19, 2004 22:19
p.2 Rzeczywiście mógł tak pomysleć... nie przywiązuje zbytniej wagi do cyferek dla mnie op to op.

i

Cytuj:
co do opa to jestem pewien na bank że był z 2.

Tak wiec nie przywiazujesz "wagi" do cyferek, a rownoczesnie twierdzisz, ze "na bank" byl to opik2

Synek......nie kompromituj sie do konca. No chyba ze jestes osoba nie odpowiadajaca za swoje czyny.
Cytuj:
"Nie zostales wyrzucony za wyraz "pedofil"" co jest absolutnym kłamstwem z twojej strony

Czyzby?
..a moze po prostu nie potrafisz czytac....zapis CALEGO incydentu jest.
Znow sie kompromitujesz?

Ston...synku...wkurzyles mnie, a powiem ci dlaczego.
Bo opik2 i Belizariusz (ktorego to nicku nie potrafisz nawet poprawnie napisac) to jedna i ta sama osoba.

Cytuj:
Natomiast mam nadzieje że twoja główka potrafi rozróżnić te 2 różne osoby i 2 rózne tematy no cóż...

Najlepiej zrobisz jak zajmiesz sie swoja (straszliwie kiepska) glowka. Z Twoja pseudoelokwencja nie dorastasz dzikiej do piet

Ston, na koniec chialbym ci powiedziec jedno........gdybym ja wtedy opikowal...to tez polecialbys....i to na baaaaardzo dlugo. Ciesz sie wiec, ze wywalil cie opik07, on jest litosciwszy.....

pozdrowka dla KŁAMCY Stonesoura

Wt paź 19, 2004 23:07

Poniższe dwa zdania w poście dzikiej są kompletnie odrębne i dotyczą RÓŻNYCH sytuacji. Łaczy je jedynie słowo "dziewczyna"
Cytuj:
wypowiadałeś się akurat o małej szansie znalezienia pracy dla psychologów. Zasugerowałeś również pewnej dziewczynie, że pracę będzie mogła znaleźć jeśli zajmie się zjawiskiem pedofilii wśród księży

i:
Cytuj:
przed tematycznym spotkaniem przez dobre pół godziny obrzucałeś się inwektywami z pewną dziewczyną

Dalej:
Cytuj:
Cytuj:
obrzucanie inwektywami wcale niemiało miejsca
Proponuję więc zapytać o to INDI! Możesz być pewien, że zaproponuje jej udział w zdemaskowaniu Twoich bezczelnych kłamstw.

oraz:
Cytuj:
Indy nie jest dziewczyną studiującą na KUL-u z którą debatowałem na temat psychologii natomiast Indy to pseudo specjalista do spraw handlu i środków masowego przekazu - ja się okesliła której rzeczywiście podskoczyła adrenalina i zrobilismy mały topic

1/ Nikt nie twierdził że obrzucałeś inwektywami dziewczynę z psychologii, na KUL-u czy nie, ani nawet że w trakcie rozmowy o psychologii doszło do inwektyw

2/ Nie jest w tym miejscu istotne kim jest INDI (chyba raczej tak, nie Indy?) tylko to że nie wolno obrażać nikogo, po pierwsze ze względu na tę osobę, po drugie dlatego, że reszta osób obecnych nie musi mieć ochoty tego słuchać.

Pytanie wobec tego - komu poplątały się motywy i osoby?

Śr paź 20, 2004 6:43

Stone - pisz bez inwektyw, albo wcale, inaczej to sensu nie ma.
Także bez zakamuflowanych i obcojęzycznych.

Wobec zarzutu do cytowania, żeby nie "dezinformować" czytających - podaję pełny ten cytat, który był niekompletny:
Cytuj:
Cytuj:
Temat o psychologach skończył się i obrzucanie inwektywami wcale niemiało miejsca Dziukusie.

Dla mnie powyższe cięcie nie zmieniało sensu - chyba że autor cytatu zamierzał powiedzieć, że nie obrażał nikogo w dyskusji o psychologach (czego nikt nie zarzucał), a nie odnosił się do postawionego zarzutu...

Jeśli zmieniłam - przepraszam.

Śr paź 20, 2004 12:37
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona