Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 13:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
 długoletni związek i...nic 
Autor Wiadomość

Możecie sprawdzić, czy wasze masze małżeństwo zostało ważnie zawarte...Skontaktuj sie z duszpasterzem...

Ale jak to się ma do rozwiązania problemu? No, chyba, że stwierdzamy, że nam już nie zależy. A na razie tak nie jest...

Cytuj:
Rozmowa nie zniesie blokady- jeśli takowa istnieje- co więcej nikt nie zdaje sobie sprawy z jej siły- Twoja zona tez pewnie myślała, ze po ślubie sie przełamie... :?

Ja nie radziłem rozmowy na temat blokad w sprawie seksu. Bardziej słyszę o blokadzie przed zawarciem małżeństwa i to jej powinna dotyczyć rozmowa:)

Pt cze 27, 2008 10:29
Hej Missy! Obserwuję tę dyskusję i też tu pisałam, jestem ciekawa jak potoczy się dalej Wasza sprawa, dostałaś tu wiele podpowiedzi, wiele punktów widzenia. Myślę że czas na decyzję co z tym wszystkim robić dalej. Nie zastanawiaj się (to taki pozytywny kopniak z mojej strony :D
Do tego się pomódl, żeby Pan Bóg dał Ci właściwą podpowiedź i rozwiązał tę PATOWĄ sytuację. Pozdrawiam ciepło!

Pt cze 27, 2008 13:05
Missy mam do Ciebie pytanie i prosze odpowiedz: skad wiesz co robi Twoj luby skoro po 20h pracuje? Bo dla mnie to jest fantastyczne...
Poza tym nie oskarzaj nas, Insynuujemy tylko pewne sytuacje, sama napisalas, że on by czystości nie dotrzymał dyby nie Ty, dlatego poświęcenie 7 letnie wydaje nam sie dziwne.
Pytanie na ktore zapewne nie odpowiesz, skad wiesz, ze sie nie masturbuje? Po prostu tak myslisz czy rozmawialiscie o tym?
I ostatnie pytanie: czy Wy razem mieszkacie? a jesli nie to gdzie kazde z Was mieszka[ z kim]

Pt cze 27, 2008 17:08

czytalam juz mnostwo watkow na tym Forum. sledze je od dluzszego czasu, wiem ze wiekszosc osob pochwala wstrzemiezliwosc przedmalzenską. pamietam jednak takze taki watek w ktorym pisaliscie o dlugosci swojego stazu przed malzenstwem i o ile mnie pamiec nie mysli t0 3 lata byly tam traktowane z podizwem i szacunkiem. tyle mozna wytrzymac, ok. ale ja ciagnę w ten sposob juz 7 i czuje ze nie wyjdzie mi to na dobre.
Hmm ,zabawny jest ten wasz związek missy ,taki biały ,wstrzemiężliwy i czysty ,no i dziwie sie twojemu chłopakowi ,że jeszcze cię nie zdobył .Cóż może rzeczywiście powstrzymujecie sie przed tym ,co ma moc was zespolić ,mam na myśli seks i instynkt rozrodczy ,a pózniej macieżyński .To prawda ,że masz powody do niepokoju ,że twój partner nie interesuje sie tobą tak jak powinien , to żle o nim świadczy ,być może jest impotentem .Missy ,powinnaś nim trochę potrząsnąć ,powiedz mu ,że jak sie nie przebudzi i będzie nadal tak to ciągnał to zaczniesz się rozgladać za kimś innym .I dobra rada ,nie zrażaj go zaraz orzenkiem ,mów mu o seksie ,o dzieciach ,że chciałabyś mieć dzieci , małą ,uroczą rodzinkę ,to napeno jest w stanie zrozumiec i zaakceptować .Żaden mężczyzna nie pozwoli ,aby kobieta wątpiła w jego męskość .

N cze 29, 2008 11:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5