!!!czy ktoś na odpowiedz..!!!
| Autor |
Wiadomość |
|
Onaaa
|
 ...
.. czyli to co piszesz to pewne.. Ciekawe czy romowa z ksiedzem tez tak sie zakonczy...
|
| Cz cze 26, 2008 13:09 |
|
|
|
 |
|
nomines
Dołączył(a): Cz gru 27, 2007 15:17 Posty: 1233 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Prawdę powiedziawszy pogubiłem się w tym liczeniu pokoleń/gałęzi...
_________________ "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach." Zenon Ziółkowski
http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)
|
| Cz cze 26, 2008 19:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
To z czasem sie rozjaśni- ja tez długo nie kapowałam o co chodzi...
nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć, niz to co napisałam juz do Onaa...
|
| Cz cze 26, 2008 21:30 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Hmm  Wyjątkowo zgodzę się z Teresse (!)
Prawnie jest ok, a biologicznie możecie się przecież przebadać (jeśli chcecie mieć dzieci). Część możliwych konfliktów jest do wyłapania, choć i tak nie ma zbyt wielkiego prawdopodobieństwa, że wystąpią (ale większe, niż gdybyście byli sobie kompletnie obcy).
Generalnie:
kokodżambo i do przodu  (jak jesteście bardzo wierzący, to na początek trzeba wstawić "alleluja"  )
Crosis
|
| Cz cze 26, 2008 21:34 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: ...
Onaaa napisał(a): a jezeli moja mama i kuzyn mają wspólnych pradziadków to czy to też ma wpływ?
będę niestety niedyskretny:
ile nasz lat nieszczęście ty nasze???
|
| Pt cze 27, 2008 0:02 |
|
|
|
 |
|
Sareneth
|
Crosis napisał(a): kokodżambo i do przodu  (jak jesteście bardzo wierzący, to na początek trzeba wstawić "alleluja"  )
Ja na twoim miejscu bym uważał. Bo słuchacz Jedynego Słusznego Radia ( nie będę pokazywał polcami) zwyzywa cię i zmiesza z błotem...
A skoro mama i kuzyn mogą mieć wspólnych pradziadków to lepiej zrobić badania, ponieważ później mogą być komplikacje...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
| Pt cze 27, 2008 7:57 |
|
 |
|
nomines
|
Crosis napisał(a): Generalnie: kokodżambo i do przodu  (jak jesteście bardzo wierzący, to na początek trzeba wstawić "alleluja"  ) Crosis
Alleluja i do przodu  Teresse prośbę mam: powiedz mi która to będzie gałąź, jak ma się wspólnych pradziadków? Pogubiłem się bo próbowałem to (teoretycznie) odnieść jakoś do swoich koligacji rodzinnych 
_________________ "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach." Zenon Ziółkowski
|
| Pt cze 27, 2008 8:19 |
|
 |
|
Onaaa
|
 ...
Alleluja i do przodu hehe hehe tak mowicie he he he .. Ja mam 23 lata a on ma 28..
|
| Pt cze 27, 2008 9:14 |
|
 |
|
nomines
|
 Re: ...
Onaaa napisał(a): Alleluja i do przodu hehe hehe tak mowicie he he he .. Ja mam 23 lata a on ma 28..
Daj Wam Boże zdrowie 
|
| Pt cze 27, 2008 9:37 |
|
 |
|
Sareneth
|
Ale mimo wszystko lepiej zrobić badania. Na tzw. wszelki wypadek...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
| Pt cze 27, 2008 9:40 |
|
 |
|
Onaaa
|
 ...
|
| Pt cze 27, 2008 14:10 |
|
 |
|
Sareneth
|
W końcu jesteście bliską rodziną...
|
| Pt cze 27, 2008 16:14 |
|
 |
|
Stanisław Adam
|
Sareneth napisał(a): W końcu jesteście bliską rodziną... ... ale nie Jedynie Słusznego Radia, więc nie ma co dmuchać na zimne.
| Pt cze 27, 2008 22:47 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Najlepiej zgłosić się do poradni genetycznej. Ale o ile wiem badania genetyczne są bardzo kosztowne. Chyba, że dostaniecie skierowanie od lekarza. Można, ale może lepiej sprawdzić statystycznie jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia chorób genetycznych. Na początek też można pogrzebać w historii własnej rodziny i Twojej i Jego. Czy zdarzały się choroby genetyczne, czy pojawiały się skłonności zachorowania np. na raka (to w sumie każdy powinien sobie sprawdzić). Jeżeli nie, to raczej nikłe szanse, by wasze dziecko było jakoś bardziej narażone niż cała reszta dzieci. Ale na to macie jeszcze trochę czasu.
|
| Pt cze 27, 2008 23:05 |
|
 |
|
Sareneth
|
Stanisław Adam napisał(a): Sareneth napisał(a): W końcu jesteście bliską rodziną... ... ale nie Jedynie Słusznego Radia, więc nie ma co dmuchać na zimne.
I kto odwołuje się do jedynego słusznego radia, gdy brakuje mu argumentów? ŻAŁOSNE...
Zwracam się do moderatorów, aby zwiększali kary za obrażanie innych forumowiczów.
Trzeba siać, siać, siać...
|
| So cze 28, 2008 19:19 |
|
|
|