| 

| Autor | Wiadomość |  
			| Spoonman 
   | Owszem pisałeś, ale nie łączyłem tego bo potem mówiłeś o zachowaniu trzeźwości umysłu...jakby przeczenie nie sądzisz...ale jak tak to sorry    Deska, narty - de gustibus    Ej Qrczak, ja nie jadę w góry po prezenty, jade sie wyszaleć i oczekuję przedniej zabawy na dobrym stoku...dlatego też Alpy rulezzz    _________________
 http://www.odnowa.jezuici.pl/

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:40 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| qrczak7 
   | Heh... mogę jedynie pomarzyć o takim wyjeździe... Chociaż może kiedys ? _________________
 Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:46 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | Mnie też się za komuny nie marzyły nawet Alpy, ale teraz czemu nie    Nigdy nic nie wiadomo    pzdr  _________________

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:48 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| ElaP 
   | Z tegoz powodu, ze nie posiadam umiejetnosci ani zjezdzania na nartach nie mowiac o snowbordzie, preferuje chodzenie   , mozna powiedziec, ze uwielbiam   . I jakos ciezko mnie przekonac do wyzszosci jednego na drugim   .Ale kazdy robi to co umie i lubi   .Chociaz nie powiem w zimie chodzenie po gorach,moze byc niebezpieczne o czym sie naocznie i na wlasnej skorze przekonalam.Pozdrawiam_________________
 Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
 (mi autor nieznany)

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:48 | 

|  
		|  |  
			| qrczak7 
   | Tzn, ja też ogólnie jestem za chodzeniem. Ale pojeździć tez lubię. _________________
 Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:49 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Spoonman 
   | No nie...ja wolę deskę i rower...więcej atrakcji, emocji i w ogóle    _________________

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:54 | 

|  
		|  |  
			| qrczak7 
   | Dżizus i zapewne słuchasz hip-hopu a swoich znajomych tytulujesz 'ziomal' ? _________________

|  
			| Cz gru 16, 2004 17:59 | 

|  
		|  |  
			| ElaP 
   | No rower to ja tez lubie, jednak wole chodzic    a czy wiecej atrakcji i emocji jest przy desce i rowerze, z tym bym polemizowala:D_________________
 Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
 (mi autor nieznany)

|  
			| Cz gru 16, 2004 18:08 | 

|  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

| Cytuj: preferuje chodzenie Elu droga.......i o to chodzi by duzo chodzic.
 Własnie my ci to oferujemy...."chodzenie" w kolejce do wyciągu    Jakbys sie uparła to mozesz nawet karnet kupić    Co do stoków
 Mam nadzieje, ze znow w śzczyrku nie bedzie takich "jaj" jak kiedys. Nie wiem....moze sie juz dogadali w sprawie korzystania ze stokow i nie bedzie znow połowa tras zamknieta.
 Macie racje Czechy i Słowacja maja o wiele lepiej przygotowane trasy.....no i najwazniejsze, JEST TANIEJ (trasy i pifffko   ).
 Alpy....ech Alpy....tam to juz jest prawdziwy RAJ .....tylko dosyc kosztowny    pozdrowka

|  
			| Pt gru 17, 2004 1:00 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | OFF TOPIC ...
 Qrczak - najpierw się zaptaj a potem feruj wyroki, mądrala    Proszę, 6ty post od góry - viewtopic.php?t=531&postdays=0&postorder=asc&start=0  .
 Hip hop ma mniej więcej tyle samo wspólnego z muzą co trzepanie dywanów, zresztą było tu o tym: viewtopic.php?t=1391  .
 I może to jakbyś był ciekaw: viewtopic.php?t=1020&postdays=0&postorder=asc&start=0  .
 OFF TOPIC IS OVER...
 A co do Szczyrku, to nie jeżdżę właściwie na górniczych więc mnie omija problem blokowania stoków. A powiem Ci Beli, że byłem na początku tego roku na Sowacji i to nie w jakimś super ośrodku i ceny już nie były takie konkurencyjne, już sie kledzy nasi południowi wycwanili...No, ale fakt taniej niż w Alpach. Niemniej wolę wydać więcej a pojeździć tydzień na super stokach niż się bujać po naszych mizernych trasach i stać godzinami w kolejkach, o! A teraz EURO tanie to się bardziej opłaca - polecam ten region: http://www.silvretta.at/winter_index.htm  REWELKA    pzdr  _________________

|  
			| Pt gru 17, 2004 7:38 | 

|  
		|  |  
			| ElaP 
   | Beli powiedzialam, Ci ze mozesz pomarzyc o tym, ze bede Ci stala w kolejce   :P:P, Preferuje chodzenie,ale takie gdzie zobacze cos wiecej oprocz kolejki na wyciag czy co   :P Wiec w kolejkach mozesz sam sobie stac   :P:P_________________
 (mi autor nieznany)

|  
			| Pt gru 17, 2004 10:23 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | Nie, nie ElaP, nie zrozumieliście się z Belim - chodzi o to aby jeżdżący w ogóle nie stali w kolejkach bo szkoda na to czasu    A w kolejce zawsze można poznać ciekawych ludzi, wymienić poglady i w ogóle    _________________

|  
			| Pt gru 17, 2004 10:26 | 

|  
		|  |  
			| ElaP 
   | Ja mowie o widokach a nie o ludziach   , a zesmy sie dobrze zrozumieli.Ja nie mam zamiaru za Beliego stac w kolejkach, bo jak powiedzialam wole zobaczyc cos wiecej niz tylko kolejke    a ludzie moga se stac    Jak ide w gory, to po to zeby zaczerpnac troche ciszy i samotnosci, nawet idac z kims:))A mi tez szkoda czasu w staniu w kolejkach dlatego, niech se sam stoi a ja sobie pochodze  _________________
 (mi autor nieznany)

|  
			| Pt gru 17, 2004 12:17 | 

|  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

| Spoon
 Widzisz to ?    Kobiety są jednak okrutne i zimne.....zerow nich poczucia milosierdzia dla blizniego    (    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P )
 Hmmmmm.....mowisz ze poludniowcy sie wycwanili?..........echhh no coz, jakos to przezyjemy    pozdrowka  

|  
			| Pt gru 17, 2004 15:20 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | No widzę Beli, aż serce żal ściska...    A tyle się mówiło, że polskie dziewczyny są takie super i w oglóle i w szczególe i maja najwięcej witaminy...ech...
 Ale nie wyemigruję np do Czech bo jak mi tam zaczną nawijać w ich języku to skonam ze śmiechu przeca    A wycwanili i poczuli kaskę...niemniej i tak się jeszcze opłaca tam jechać (no bo to piwo i w ogóle    ) Tylko, że żarcie takie sobie ... mało, niezadobre...
 Aha, no przeiceż wygrywamy w totolotka nie    T w góry jedziemy np na Alaskę    Albo do Peru - widziłam fotoreportaż stamtąd, ale czad    No tylko te amerykanki/alaskanki    i peruwianki    niechętnie    pzdr  _________________

|  
			| Pt gru 17, 2004 15:26 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach