Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Zdrada - co dalej ? 
Autor Wiadomość

Nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi na ten temat od deski do deski, wiec moze ktos inny juz napisal to co ja chce napisac, ale jedno wiem: ja nie przeszlabym nad zdrada do porzadku dziennego, nie machnela bym na to co sie stalo reka i nie przyjelabym faceta/meza ktory mnie zdradzil z otwartymi ramionami. Prawde mowiac, na pewno stracilabym ochote na dalsze kontakty z takim gagatkiem...

Jezli ktos nas zdradza, w ukryciu, poza naszymi plecami, to jak mozna dalej z taka osoba zyc pod jednym dachem? Jak mozna do niej miec zaufanie?

Nie ma tutaj potrzeby jej przebaczac - wszak rozumiem ze ona wcale o przebaczenie nie prosi.

Nie ma tez potrzeby sie mscic, zycie jest jakie jest, ale ja nie moglabym dalej kontynuowac takiego zwiazku...

No chyba ze macie cos w rodzaju "malzenstwa otwartego" gdzie zgodziliscie sie ze kazde z was moze robic co chce.

Analizowanie sytuacji tez nie zawsze pomaga. Bo dlaczego ktos nas zdradza? Bo ktos inny jej sie bardzo spodobal? Bo ktos inny lepiej caluje? Bo jest puszczalska? Bo on ja uwiodl? Bo tamten ma wiecej pieniedzy? No i co z tego. Jaka by nie byla odpowiedz, zwykle osoba ktora nas zdradzila raz zrobi to znowu.

Przepraszam, ze tak negatywnie pisze, ale nie znam przypadku gdzie by wybaczenie takiego przewinienia polepszylo sytuacje.

Śr lip 16, 2008 3:58

Przepraszam, ze tak negatywnie pisze, ale nie znam przypadku gdzie by wybaczenie takiego przewinienia polepszylo sytuacje.

A ja znam.
Ale to wybaczanie nie było automatyczne.

N lip 20, 2008 16:49

Minęło sporo czasu, od kiedy zamieściłem ten post... nadal jestem z żoną, postanowiłem że jej wybaczę, gdyś jej zaparcie, łzy i przepraszanie dały mi do myślenia...

Po namyślę odpowiem na niektóre posty, w jednych jest sens, w innych same bzdety, chciałbym wyrazić swoje zdanie i uczucia.

Śr sie 13, 2008 13:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3