|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Rojza Genendel
|
WIST napisał(a): R6 a widzisz, a wyjrzyj przez okno, tak czekam i śledze Twój każdy ruch. A że mnie nie widzisz to tylko dowodzi mojej skuteczności.
Rojza on jest kotem?
Ba, Palikotem 
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Wt sie 19, 2008 20:33 |
|
|
|
 |
WIST
|
No popatrz, mamy tutaj palikota na forum. No to już wiem kto nam tutaj tak brudzi.
|
Wt sie 19, 2008 20:46 |
|
 |
Sareneth
|
To były ostatnie posty R6, gdyż kato - fanatycy przeklną go skutecznie, a następnie skasują mu konto...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr sie 20, 2008 11:03 |
|
|
|
 |
goostaf
|
Przykład z życia:
Po czym poznać komucha:
Głośno narzeka na to jak źle było za komuny, jak tłamszona była przedsiębiorczość, jak to dzięki kapitalizmie mógł rozwinąć skrzydła. Obecnie prowadzi dobrze prosperujące lokale i hotel. Niegdyś należący wraz z terenem do gminy, której funkcję sekretarza zdarzyło mu się niegdyś sprawować.
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
Śr sie 20, 2008 11:30 |
|
|
|