Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 12, 2025 13:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Wizje od boga? 
Autor Wiadomość

Cytuj:
pokazał pan ,że nie posiada wiedzy na temat chociaż by tej jak pan to nazwał subkultury.

Słuchaj rezo12 - istnieje wiele rodzajów kultów satanistycznych. Nie sprecyzowałeś jaka była forma tego satanizmu, więc nie dziw się, że odniosłem się do tej najbardziej rozpowszechnionej.
Więc to nie mi brakuje wiedzy historycznej - raczej ty się do końca nie wysłowiłeś.

Cytuj:
Otóż widzę te rzeczy i tak się składa ,że one istnieją w rzeczywistości i są dostrzegalne tak samo dla mnie jak i dla każdej innej osoby.

Nie spodziewam się żeby było inaczej - osoba z realistycznymi halucynacjami najczęściej bierze je za prawdziwe.

Przychodzisz na forum twierdząc, że masz zwidy. Dziwisz się, że cię skierowałem do psychiatry?

Tak się składa ,że to o czym pan mówi to "Lucyferianie"
być może rzeczywiście nie wyraziłem się do końca precyzyjnie więc zwracam honor ;)
I nie kwestia zwidów jest tu poruszana a wizji której później mają odzwierciedlenie w rzeczywistości ;) Dla pana spokoju byłem u lekarza (nawet 2-uch) gdyż spodziewałem się takiej reakcji i sam również chciałem to sprawdzić jak się jednak okazało jestem w pełni zdrowy psychicznie a to o czym mówię a właściwie piszę nie jest fikcją ;)

Pt sie 22, 2008 3:16

To może teraz ja się wypowiem, jako agnostyk.
Ciekawe są te twoje przypadki, ale....
... jeżeli tyczą się one tylko twojego życia osobistego, to nauka dawno już to wyjasniła (emocje, skojarzenia itd.)

A jeśli maja zasięg globalny, to GRATULUJĘ! Jesteś pierwszym człowiekiem na ziemi, który zna przyszłość :o

Pt sie 22, 2008 9:00

Idę o czteropak Żywca, że żyjesz mniej niż 20 lat, prawda?

Pt sie 22, 2008 9:02

Nie zdążyłem dopisać.
Idę o czteropak Żywca, że żyjesz mniej niż 20 lat, prawda?

Na to pytanie rezo12 już ci chyba odpowiedział poprzez swój nick :D

Pt sie 22, 2008 12:41

To może teraz ja się wypowiem, jako agnostyk.
Ciekawe są te twoje przypadki, ale....
... jeżeli tyczą się one tylko twojego życia osobistego, to nauka dawno już to wyjasniła (emocje, skojarzenia itd.)

A jeśli maja zasięg globalny, to GRATULUJĘ! Jesteś pierwszym człowiekiem na ziemi, który zna przyszłość :o

tak liczą się one tylko mojego życia i osób z nim związanych. Odrzucam jednak teorie jaką przedstawiasz ;)

Hmm a co do mojego wieku to trochę przykro mi ,że ktoś go stwierdza na podstawie mojego nicku

Pt sie 22, 2008 21:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2