Teresse napisał(a):
Bóg zapłać Hiobie za tak wartościową pracę.
Dzięki. W sumie zajęło mi to tylko jeden weekend. Nie zdążyłem wysłać wszystkich plików, ale już są zrobione. Będę dodawał sukcesywnie i może dziś, lub jutro skończę.
Proszę o ewentualne uwagi, mogłem popełnić błędy. Na przykład jakaś księga mogła się nie nagrać do końca, lub zamieściłem zły plik i nie ta księga jest, która być powinna. Poza tym z nieznanego mi powodu niektore dwukropki program przeczytał i nagrał "kropka", ale tego nie będę już poprawiał.
Cytuj:
Obecnie szukam psalmów do nagrania- znalazłam na razie tylko 119-ty...
Ja nagrałem wszystkie, ale nie pojedynczo. Podzielone są na grupy po 50. Po ściągnięciu do siebie można pewnie będzie jakoś to podzielić, ale ja się już nie znam na takich sprawach.
Cytuj:
Tez o tym pomyślałam, że my, forumowicze moglibyśmy nagrać ST albo ST i katechizm i dzieła katolickie- ja się zgłaszam do czytania- jak nikt lepszy nie zechce- bo mój głos brzmi denerwująco na kasecie..
Byłoby to super- do słuchania w aucie na przykład...
Radio Józef nadaje przed 22 fragmenty ST w bardzo dobrym nagraniu. Nie wiem, kto ma prawa autorskie do tego nagrania, redakcja nie sprzedaje tych plików. Może udałoby się od nich jakoś "wydrzeć" te pliki?
Ja nagrałem na próbę mój ostatni felietonik. Chodzi mi bowiem po głowie podcasting. Ale chyba nie jest to dobry pomysł. Można go usłyszeć tutaj:
http://odsiebie.com/pokaz/525818---e02c.html
Jak sama widzisz, ja też się nie nadaję do pracy lektora. Chyba pozostanę kierowcą
Pozdrawiam