|
|
|
Bierzemy ślub || sukienka
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
czeresniowa napisał(a): Zdradzę Wam coś  Chłopaka noszę w brzuchu :]
Gratuluję

_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lip 23, 2008 0:05 |
|
|
|
 |
czeresniowa
|
Dziękuję
Jak najbardziej myślimy nad imieniem, chociaż na razie nam się jeszcze nie spieszy.
_________________ Prof. dr hab. Joanna Senyszyn: "Gdyby głupota miała skrzydła, minister Kopacz fruwałaby niczym gołębica." http://powiedz-nie.c0.pl/
|
Śr lip 23, 2008 9:19 |
|
 |
adamlubawa
|
 adam
prosze pomuście mi jestem szcześliwy z osobo co kocham jej rodzina muwi ze jest w ciązy ja tego nie słucham bo to nie jest prawda sprawdzaliśmy to i jedna nie jest w ciozy i a ona ma dośc swojej rodziny i chce sie wyprowadzic od nich ale ona jest nie pełnoletnia i z reszto ja tez i byśmy chcieli zawrzeć związek pracuje i już jo utrzymuje bo jej nawet nie dadzo pieniedzy na ubranie tylko ja daje i chce zeby sie domnie wprowadziła chicieliśmy spłodzić dziecko ale muwiliśmy ze bedo kłop[oty bo ona jest w rodzinie zastepczej u babci bo jej matka piła a tata jej nie zyjeprosze o pomoc naprawde dziekuje z gury ktuzy nam pomogo
|
Śr paź 15, 2008 21:08 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
 Re: adam
adamlubawa napisał(a): prosze pomuście mi jestem szcześliwy z osobo co kocham jej rodzina muwi ze jest w ciązy ja tego nie słucham bo to nie jest prawda sprawdzaliśmy to i jedna nie jest w ciozy i a ona ma dośc swojej rodziny i chce sie wyprowadzic od nich ale ona jest nie pełnoletnia i z reszto ja tez i byśmy chcieli zawrzeć związek pracuje i już jo utrzymuje bo jej nawet nie dadzo pieniedzy na ubranie tylko ja daje i chce zeby sie domnie wprowadziła chicieliśmy spłodzić dziecko ale muwiliśmy ze bedo kłop[oty bo ona jest w rodzinie zastepczej u babci bo jej matka piła a tata jej nie zyjeprosze o pomoc naprawde dziekuje z gury ktuzy nam pomogo
Ke?
Słownik języka polskiego to raz. A dwa to gdzie jest interpunkcja? Coś takiego jak przecinki, kropki, średniki.
I co to znaczy "w ciozy", "pomogo", "z osobo", "z reszto" ?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz paź 16, 2008 17:10 |
|
 |
Awa
|
Mroczny ale nie mów ,ze nie zrozumiałeś 
|
Cz paź 16, 2008 19:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A gdzie numer konta?;|
|
Cz paź 16, 2008 21:05 |
|
 |
mi
|
Mam prośbę. Na pierwszej stronie tego forum Lucyna umieściła na samym dole sukienkę, która bardzo mi się spodobała. Czy ktoś wie, gdzie można ją kupić??? Chodzi o sukienkę przed kostke, prostą, białą, bez rękawów. Bardzo proszę o informację
|
Pn paź 20, 2008 18:46 |
|
|
|