Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 22:11

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 chcę zostać ateistką! 
Autor Wiadomość

next, albo jesteś jakimś prowokatorem, albo kimś z ogromnymi kłopotami emocjonalnymi. Każdy ateista musi mieć fajną fure...ta jasne, to jedno z 13 ateistycznych przykazań (pozostałe 12 brzmi "wszystko wzięło się z niczego").

Nie tak łatwo byc ateistą. Nie wystarczy stwierdzić, że coś wzięło się z niczego. Trzeba mieć jeszcze samochód.

Wt lut 03, 2009 12:24
Post ...
ps. czy istnieje np jakieś stowarzyszenie ateistów, gdzie można dostać mieszkanie - w sensie noclegownia dla ateistów albo kluby ateistów - no wiecie - chociażby w szachy pograć, kogoś zapoznać ciekawego.
Może to jest takie klub ale w realnym świecie - przecież powinno być coś takiego, nie? Chcę zostać ateistką - bardzo tego pragnę!

Wt lut 03, 2009 12:24

Nie, nie ma takich klubów. Ateiści dla mnie to koty, ludzie, którzy chodzą własnymi scieżkami...a ten temat to jakaś żałosna prowokacja, nadaje się do zamknięcia.

Wt lut 03, 2009 12:28
Post ...
W Polsce ateiści powinni mieć jakąś partię czy coś - nie widzę za bardzo ich w życiu społecznym. Już geje się ujawniają raczej i są aktywni czy lesbijki, a dlaczego nie ateiści? Czy dużo jest homoseksualistów wśród ateistów? Czy macie jakiś kodeks zachowań OBOWIAZKOWYCH? Katolicy to mają, a wy?

Ale i tak chce być ateistką!

Wt lut 03, 2009 12:28
Przeczuwam rychłe zbanowanie nextateisthere, pod zarzutem bycia klonem...

Wt lut 03, 2009 12:29
Post ...
jeśli każdy ateista jest kotem to po co oni mają rodziny, nie?
Nie powinni. Powinni je porzucać na logikę. Wtedy przynajmniej logiczni by byli. Koty porzucają swoje potomostwo jak się usamodzielni, a ateiści do śmierci dbają o swoje potomstwo. Liżą je. Tak jest , ale nie uważam tego za coś logicznego.

Wt lut 03, 2009 12:30
Post ...
Ja na przykłąd znam dwóch ateistów. To są złodzieje. Można by rzec to mały kocur i duży kocur. I jak się takie 2 kocury w życiu zejdą to jest wojna, nie? O samice o wszystko. A ci nie. Nawet ojciec i syn - nie ma miłości! A oni się tak kochają te dwa ateistyczne kocury, że nic im nie przeszkadza w miłości ich - nawet baby. A prawdziwe koty takie nie są!

Wt lut 03, 2009 12:33

chodziło mi raczej o to, że ateiści jak i koty chadzają własnymi scieżkami.

Chyba wypada mi się z tobą pożegnać - zaraz cię zbanują. Pewnie jesteś katolikiem, który z nieznanych mi przyczyn strasznie wkurzył się na ateistów...człowieku, nie masz wazniejszych spraw na głowie, niż wypisywanie bzdur?

Wt lut 03, 2009 12:34
Post ...
Nie możesz byc JAK KOT. To nielogiczne - musisz być kotem. Po prostu.

Ateiści w każdym bądź razie zmawiają się i okradają innych ludzi. Mają rodzinę i napadają na innych bo mają rodzinę. I żeby rodzinie było dobrze kosztem innych. I oni są dobrzy? Dla swojej rodziny, ale nie że oni sa dobrzy. MOIM KOSZTEM? bez przesady :(

Wt lut 03, 2009 12:36

nie mam pojęcia, kto cie tak skrzywdził...brak mi do ciebie słów, znając dwóch "ateistów" (przy czym są to pewnie ludzie, którzy mają totalnie na te sprawy wyjeb...) stwierdzasz, że tacy są wszyscy.

I lepiej stąd uciekaj, bo zaraz cię okrade.

Wt lut 03, 2009 12:39
zbanowany na stałe

Ale i tak chce być ateistką!

A wiec witamy w gronie glupcow, wariatko. :)

Wt lut 03, 2009 12:39
Post ...
Kto mnie tak skrzywdził? OSTATNIO ateiści. Bo kłamią i straaaaaaasznie kradną. Kto wie czy nie mordują! Ja wiem...inni nie są lepsi, ale ateiści... podobno są najlepsi!!! :(

Czy to możliwe? Takie złodzieje?

Ksiądz żyje ze składek parafian, a z czego żyje ateista to się kiedyś okaże.
jakiś Vaherem. Może to sutener?

Wt lut 03, 2009 12:45
zbanowany na stałe

Może to sutener?

To co? Pracy szukasz czy ateizmu?

Wt lut 03, 2009 13:21
Post Re: chcę zostać ateistką!
nextateisthere napisał(a):
Chcę! Jest to moje życzenie. Widzę bowiem wszędzie, że nie ludzie wierzący odnoszą sukcesy w życiu, ale ateiści, którzy żyją miłością obejmującą przede wszystkim złodziejstwo, następnie stawianie pracy ponad Boga i sprowadzanie do wszystkiego seksu choć równie dobrze można sprowadzić całość do raka jelita grubego jak dla mnie. Ale widzę, że im idzie najlepiej.
Poza tym ...no cóz... nie ma im smutno i wszystko musi być tak jak oni chcą. To tylko Bóg jeszcze tak uważa. I diabeł. a ponieważ nie jestem ani Bogiem ani diabłem dlatego koniecznie chcę zostać ateistką.

Może mi ktoś z wypowiadających się tutaj powie z jakiego powodu temat rozpoczynający się takim postem uznał za warty wypowiedzi :)?

Wt lut 03, 2009 13:29
Post Re: chcę zostać ateistką!
nhyujm napisał(a):
Może mi ktoś z wypowiadających się tutaj powie z jakiego powodu temat rozpoczynający się takim postem uznał za warty wypowiedzi :)?

Z pewnego, racjonalnego punktu widzenia, początek tego tematu nie jest głupszy/bardziej absurdalny od wielu innych.

Wt lut 03, 2009 13:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona