|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
greg(R)
|
@nhyujm
Jestem niestety na 100% pewien, że Tata Kuby umrze
100% pewności mieć nie można. Organizm ludzki potrafi czasem zadziwiać. A forumowiczowi Vacok życzę, aby przypadek jego ojca był właśnie takim przypadkiem.
_________________ Radio Italia, solo musica italiana
|
| So lut 07, 2009 19:47 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
greg(R) napisał(a): @nhyujm
Jestem niestety na 100% pewien, że Tata Kuby umrze
100% pewności mieć nie można. Organizm ludzki potrafi czasem zadziwiać. A forumowiczowi Vacok życzę, aby przypadek jego ojca był właśnie takim przypadkiem.
Ok może tak: głęboko jestem o tym przekonany.
|
| So lut 07, 2009 22:10 |
|
 |
|
Owieczka_in_black
|
Musisz być silny Vacok, dla siebie, taty, mamy i brata, najgorzej dręczy niepewność i nieuchronność... jednak wielu już napisało przede mną, przepowiednie lekarzy nie muszą się sprawdzić, jakkolwiek by się nie stało bądz ze swoim tatą w tych trudnych dla niego i dla Was chwilach. Będę pamiętać o Was w modlitwie.
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
| So lut 07, 2009 23:29 |
|
|
|
 |
|
tibliskow
|
 ...
Sam zostałem w zeszłym roku wyleczony z nowotworu. Wiem co to znaczy. Naprawdę wiem. Będę pamiętał o Twoim ojcu. Bóg z Tobą!
|
| Śr lut 25, 2009 16:54 |
|
 |
|
kamilek17
|
modlitwa może wiele zmienić... choć osobiście uważam że tata powinien dowiedzieć się o swojej chorobie. Może Pan Bóg zsyłając na niego chorobę pragnie mu coś przez to przekazać, powiedzieć....
"Niezbadane są wyroki Boskie"
_________________ Jesu In Te Confido!
Bo kto Ciebie Boże raz pojąć może,
ten nic nie pragnie, ni szuka...
|
| Śr lut 25, 2009 17:11 |
|
|
|
|
|