|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Silva
|
Z tymi książkami zapoznali się już różni mądrzy ludzie i uznali, że nie są to objawienia, przynajmniej "Poemat Boga-Człowieka" to tylko wymysł fantazji autorki. Zajrzyj na TĘ STRONĘ.
Poprawiłem link wg Twojej uwagi. jumik
_________________ "Niech przeto ten, komu się zdaje, że stoi, baczy, aby nie upadł." (1 Kor 10, 12)
|
Pn wrz 21, 2009 13:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
k-klaudynka napisał(a): czytając te książki nieznalazłam nic co byłoby sprzeczne z nauką kościoła. No, skoro TY nie znalazłaś to wszystko w porządku. Widać Ratzinger jest niekompetentny... 
|
Pn wrz 21, 2009 17:28 |
|
 |
jumik
|
Moi drodzy, proponuję powrócić do tematu  jumik
|
Pn wrz 21, 2009 17:35 |
|
|
|
 |
Vroo
|
 Re: Gigantyczny problem!!!!
Jest takie powiedzenie "nawet Jezusowi nie udało się wszystkich przekonać", więc reakcja jest całkowicie normalna.
W naszym rzekomo chrześcijańskim kraju tematyka religii jest jedną z najbardziej unikanych. Można łatwo zyskać etykietkę "nawiedzonego". My ze swojej strony pamiętamy o "rzucaniu pereł przed wieprze". Czy jest sens opowiadać wszystkim znajomym o swoich nowych wyborach - może warto je poruszyć tylko wtedy gdy są zainteresowani. A resztę niech widzą po Tobie.
_________________ Nie dał nam Bóg ducha bojaźni, ale MOCY, MIŁOŚCI i trzeźwego MYŚLENIA (2Tm 1,7)
Moje blogi: Świat Czytników, VrooBlog, Blog Biblijny (zawieszony). Moje strony: porównywarka polskich e-booków
|
Pn wrz 21, 2009 19:29 |
|
 |
roberciak3456
|
Rób coś żeby przekonać ich do Boga. Nie wiem. Wymyśl coś. Spraw żeby się zainteresowali . Pokaż im Słowo Boże. Zmieniaj się na lepsze. W końcu zauważą że warto. Módl się o nich . ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Ja tak robię.
_________________ "Wszystko o co w modlitwie poprosicie, dam wam, tylko wierzcie że otrzymacie "
|
N lis 08, 2009 19:33 |
|
|
|
|
|