|
|
|
STUDIUM DUCHOWOŚCI - Kraków (karmelici)
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Była o tym mowa w wątku i jest pod podanym linkiem, ale powtórzę.
Można być słuchaczem zwyczajnym - wtedy przez dwa lata trzeba chodzić na wszystkie wykłady (nie w znaczeniu że ktoś sprawdza obecność, ale w takim że trzeba je zaliczyć, a nie powiedzieć sobie że jakiś tam wykład mnie nie interesuje to sobie go daruję), na koniec semestru zdaje się egzaminy, a po dwóch latach dostaje dyplom.
Wolni słuchacze chodzą na co chcą (np. ja np w tym semestrze wybiorę się na trzy z czterech proponowanych wykładów), niczego nie zaliczają, ale też nie dostają żadnego "papierka" poświadczajacego ukończenie studium. Po prostu chodzą na wykłady tylko i wyłącznie dla siebie.
|
Cz wrz 17, 2009 22:31 |
|
|
|
 |
Esulka
|
Moniko do zobaczenia w pazdzierniku - mam nadzieje!
|
Pt wrz 18, 2009 8:29 |
|
 |
monikat
|
A ja mam pytanie: co daje taki dyplom studium duchowości w Krakowie? i czy można sie na takie studium jeszcze zapisać?
|
Pn wrz 21, 2009 19:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie dyplom nic nie daje, dlatego chodzę na wykłady jako wolny słuchacz. Niektórym może sie przydać np. w szkole (w awansie zawodowym, czy jak to sie tam nazywa), albo do jakichś innych celów.
Zapisy trwają do początku zajęc (wszystko to napisane pod jest podanym pod linkiem).
|
Cz wrz 24, 2009 11:30 |
|
 |
monikat
|
ja mam pytanie bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam- żeby się zapisać do studium trzeba najpierw wysłać maila z podaniem ( do 6 października)i potem dopiero można zanieść papiery na Rakowicką?i czy mozna skladac podania nazwyczajnego słuchacza i wolnego równoczesnie (w razie niedostania się)
|
Cz paź 01, 2009 12:33 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Myślę, że wszelkie szczegółowe informacje należy wyjaśniać u źródła a nie na forum internetowym, tak więc zachęcam do zadzwonienia, telefon na stronie > http://www.kid.edu.pl/index.php/strona/pokaz/5
Odwagi! 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz paź 01, 2009 13:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wykłady już ruszyły, ale jeśli ktoś byłby chętny to jeszcze można się zapisywać. Zachęcam 
|
Śr paź 07, 2009 22:22 |
|
 |
jo_tka
|
To nie jest temat ani do dyskusji o sensie studium, ani do kpin
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N paź 11, 2009 0:03 |
|
|