Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 20, 2025 16:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Proszę o poradę.. bo jestem coraz bardziej przerażona 
Autor Wiadomość

Post Re: Proszę o poradę.. bo jestem coraz bardziej przerażona
Kiedy byłem w wieku 14-16 lat budził mnie często w nocy odgłos jakby wbijania metalowego kołka młotkiem w ziemie było to tylko latem . Najciekawsze jest to że po latach ( mam 48lat) nocując w moim domu we wakacje syn brata słyszał te dźwięki ,w pewnym wieku słyszała je także moja córka.Dodam że mieszkam na wsi i dźwięki jak zgodnie stwierdziliśmy dobiegały z jednego miejsca za domem .Co Wy o tym myślicie? czyżby jakaś pokutująca dusza?

Pt mar 05, 2010 22:54
zbanowana na stałe

Post Re:
dobry_dziekan napisał(a):
Też miałem kiedyś często np. ten sam sen. Utrzymywał się przez około miesiąc. Straszny był jak cholera, ale okazało się, że wystarczy trochę samozaparcia i dobrej woli by zorientować się, że to właśnie tylko i wyłącznie SEN. Nic więcej. Ostatnio miałem koszmar, przy którym obudzeniu mogłem zasnąc 2 sekundy po zamknięciu oczu i znowu go mieć. Potem celowo otwierałem mocno oczy by się obudzić i tak w kółko.
Bardzo dobre doświadczenie. Pomaga zrozumieć istotę snu.

Proponuję Ci konkretnie doświadczenie.

Odmów w domu - 1 dziesiątek Różańca Świętego.

Napisz mi na PW co działo się podczas odmawiania przez Ciebie Zdrowaś MARYJO

Kod:
Kiedy byłem w wieku 14-16 lat budził mnie często w nocy odgłos jakby wbijania metalowego kołka młotkiem w ziemie było to tylko latem . Najciekawsze jest to że po latach ( mam 48lat) nocując w moim domu we wakacje syn brata słyszał te dźwięki ,w pewnym wieku słyszała je także moja córka.Dodam że mieszkam na wsi i dźwięki jak zgodnie stwierdziliśmy dobiegały z jednego miejsca za domem .Co Wy o tym myślicie? czyżby jakaś pokutująca dusza?

Poproś Kapłana o Modlitwę o Uwolnienie dotyczącą miejsca, jeżeli jesteś Bierzmowany i masz Wiarę możesz sam to zrobić,
można też użyć w tym celu Oleju Egzorcyzmowanego kreśląc Znak Krzyża na drzwiach pomieszczenia.

So mar 06, 2010 8:10
zbanowany na stałe

Dla mnie dzwiek ktory opisujesz powstaje przy zacieciu sie klapy wywietrznika statku z Plejad!!!
A czy w poblizu jest jakas duza konstrukcja metalowa np. most? Wiadomo fale dzwiekowe jak to fale, niosa daleko w ciszy nocnej, odbijaja sie od budynkow i drzew, rowniez nagrzane powietrze letnie rozni sie od zimowego. No ale to za proste wyjasnienie. Proste = nieciekawe, co innego duchy! Dziwisz sie, ze corka tez slyszala? Przeciez sam wbiles jej do glowy ten mlotek, to i go uslyszala.
Ja stawiam na Plejady, nowoczesny jestem.
Jesli jeszcze slychac to nagraj i wyslij, posluchamy, zobaczymy.
Frater a co Ty zaraz z kaplanem wyskakujesz? Czlowiek pisze, ze nie wie czy to duchy czy inny czort.

So mar 06, 2010 15:26

Ja nigdy nie wspominałem o moich nocnych słyszeniach córce ani synowi brata ,to on opowiedział co po nocach słyszy i razem ustaliliśmy jaki to dźwięk . W pobliżu nie ma żadnych konstrukcji co by mogły generować taki dźwięk. @frater z skąd wsiąść Oleju Egzorcyzmowanego ?

So mar 06, 2010 18:09
zbanowana na stałe

Zwróć się z prośbą do swego Ks. Proboszcza.

albo do najbliższego Egzorcysty

Napisz mi na PW z jakiego województwa jesteś?

So mar 06, 2010 21:01

Post Re:
[quote="Kamyk"]Epilepsja w dzisiejszych czasach jest chorobą na tyle znaną i rozpoznawalną, że w większości przypadków nie ma problemu z pomyleniem jej z opętaniem.

Nieprawda. Moja córka ma prawdopodobnie epilepsje. Na 100% dalej nie można jednak tego potwierdzić. Męczyli się nad tym doktorzy medycyny w CZD w Wawie. Więcej pokory z tym co wiemy o mózgu...

So mar 13, 2010 14:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3