dobry_dziekan napisał(a):
Też miałem kiedyś często np. ten sam sen. Utrzymywał się przez około miesiąc. Straszny był jak cholera, ale okazało się, że wystarczy trochę samozaparcia i dobrej woli by zorientować się, że to właśnie tylko i wyłącznie SEN. Nic więcej. Ostatnio miałem koszmar, przy którym obudzeniu mogłem zasnąc 2 sekundy po zamknięciu oczu i znowu go mieć. Potem celowo otwierałem mocno oczy by się obudzić i tak w kółko.
Bardzo dobre doświadczenie. Pomaga zrozumieć istotę snu.
Proponuję Ci konkretnie doświadczenie.
Odmów w domu - 1 dziesiątek Różańca Świętego.
Napisz mi na PW co działo się podczas odmawiania przez Ciebie Zdrowaś MARYJO
Kod:
Kiedy byłem w wieku 14-16 lat budził mnie często w nocy odgłos jakby wbijania metalowego kołka młotkiem w ziemie było to tylko latem . Najciekawsze jest to że po latach ( mam 48lat) nocując w moim domu we wakacje syn brata słyszał te dźwięki ,w pewnym wieku słyszała je także moja córka.Dodam że mieszkam na wsi i dźwięki jak zgodnie stwierdziliśmy dobiegały z jednego miejsca za domem .Co Wy o tym myślicie? czyżby jakaś pokutująca dusza?
Poproś Kapłana o Modlitwę o Uwolnienie dotyczącą miejsca, jeżeli jesteś Bierzmowany i masz Wiarę możesz sam to zrobić,
można też użyć w tym celu Oleju Egzorcyzmowanego kreśląc Znak Krzyża na drzwiach pomieszczenia.