Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 0:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Ej obczajcie to 
Autor Wiadomość

Post Re: Ej obczajcie to
A mnie dziwi bo zamieniać religię na wkuwanie religijnych formuł to chyba coś nie halo. Potem zdziwko że młodzież ucieka aż się kurzy.

Cz mar 18, 2010 22:08
.
Heh! Chyba przesadzacie z tym uciekaniem młodzieży. Ja wprawdzie na religię nie chodziłem, ale interesowałem się tym, co robią koledzy i akurat pamiętam, że wtedy też w poście musieli wkuwać Drogę Krzyżową. A to było circa trzydzieści lat temu... :D

Pt mar 19, 2010 9:03

No ja bym nie był taki pewny. Jak Ci dorośnie pokolenie rocznik circa 2000 to się wszyscy zdziwimy. Widzę po moich jak traktują chodzenie do kościoła i inne sprawy. A co niedziela jest problem dlaczego my musimy iść ( z mamą do kościoła) a tata nie. Co ja się natłumaczyć muszę tak żeby nie za ostro się przejechać po światopoglądzie małych to tylko ja wiem. Fakt. To proste by było powiedzieć że z tym jest tak i tak i koniec.Tyle że ja chcę im dać możliwość dokonania wyboru w przyszłości kiedy już coś zaczną same kumać. Mogę doradzić a nie orać psyche pługiem bo niby jestem starszy i znam życie a farfocle mi ufają. Kurcze znowu wyszło obnażanie przemyśleń i nikt z tego nic nie zrozumie. Porażka.

Pt mar 19, 2010 16:05
.
Wiesz, mnie pod bokiem dorasta pokolenie AD 1996, więc niewielka różnica. Jakoś mnie nie dziwi. I się nie kurzy. :D Może dlatego że jeszcze pamiętam jak sam byłem w jego wieku...

Pt mar 19, 2010 18:08

CzłowiekBezOczu napisał(a):
Zadanie mojej córki z czwartej klasy podstawówki.
"Ułożę rebus. Bóg naprawia to co popsuł człowiek"
Nie wierzę ...własnym oczom.

No ja tak sobie myslę, że to dla mnie za trudne :? , a tym co tak ostro atakują za zdziwienie CzłowiekaBezOczu i uważają to zadanie za prostę proponuję by zamieścili rebusy własnej twórczości. ;)

So mar 20, 2010 9:18

No w sumie to już zrobione (niezawodna szwagierka) ale pomysł dobry. Jak chcecie to zamieszczę też Jej rozwiązanie.

So mar 20, 2010 11:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4