|
|
|
Jak jest w Niebie i jak jest w Piekle?
Autor |
Wiadomość |
WIST
|
 Re: Jak jest w Niebie i jak jest w Piekle?
To przykre. Jak widzę przeżywasz bardzo ciężki czas, a ta osoba o której pisałeś również miała bardzo ciężko. W złości i bezsilności mówi się różne rzeczy, a brak odpowiedzi na postawione pytania jest dodatkowo irytujący. Mogę się tylko modlić za Ciebie i mam nadzieje że to chwilowe załamanie.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
N kwi 18, 2010 20:12 |
|
|
|
 |
VideCullFide
|
Chwilowe ale znów przyjdzie i znów odejdzie i tak będzie cały czas, już minęło ale wróci a ja nie chce już nic złego napisać, to tylko nakręca innych ludzi dlatego proszę o usunięcie tematu oraz konta bo już nic nie chce zrobić. Dziękuje za odpowiedzi oraz chęci pomocy oraz bardzo przepraszam za zachowanie. Jak będę chciał kiedyś o coś zapytać to zrobię nowe konto bo z tego już nie chcę korzystać.
|
Pn kwi 19, 2010 16:35 |
|
 |
WIST
|
http://zapytaj.wiara.pl/Jeśli chodzi o pytania to powyższy link jest lepszy. Jeśli chodzi o dyskutowanie, wymianę poglądów i spostrzeżeń to forum jest wtedy nieocenione.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pn kwi 19, 2010 20:43 |
|
|
|
|
|