Autor |
Wiadomość |
Monteclarus
Dołączył(a): Cz lip 01, 2010 13:11 Posty: 317 Lokalizacja: Biała-Kolonia koło Suchowoli
|
 Polski prezydent Vaclav Klaus
Pytanie: czy gdyby Vaclav Klaus był prezydentem RP, to zginąłby 10 kwietnia 10roku? Klaus jest zdecydowanym eurosceptykiem, patriotą, krytykiem i demaskatorem zjawiska globalnego ocieplenia, jednym słowem jest człowiekiem niewygodnym elitom. Czy gdyby był polskim prezydentem jego samolot rozbiłby się?
|
Śr lip 21, 2010 12:46 |
|
|
|
 |
Monteclarus
Dołączył(a): Cz lip 01, 2010 13:11 Posty: 317 Lokalizacja: Biała-Kolonia koło Suchowoli
|
 Re: Polski prezydent Vaclav Klaus
|
Śr lip 21, 2010 12:49 |
|
 |
biedronka25
|
hmm...tylko po co znowu gdybac?
|
Śr lip 21, 2010 13:15 |
|
|
|
 |
Zoll
Dołączył(a): Pn cze 28, 2010 23:24 Posty: 624 Lokalizacja: Pustynia
|
Klaus nie potrzebuje samolotu. Klaus potrafi latać. Myśle, że Czesi zgodzili by się oddać nam Vaclava.
Szacun za coraz ciekawsze tematy, Monte \o/
Śr lip 21, 2010 13:22 |
|
 |
Monteclarus
|
Po co gdybac, po co wchodzić do złotonośnej rzeki i nurzać się w błocie i mule 
|
Śr lip 21, 2010 14:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Monteclarus napisał(a): Pytanie: czy gdyby Vaclav Klaus był prezydentem RP, to zginąłby 10 kwietnia 10roku? Klaus jest zdecydowanym eurosceptykiem, patriotą, krytykiem i demaskatorem zjawiska globalnego ocieplenia, jednym słowem jest człowiekiem niewygodnym elitom. Czy gdyby był polskim prezydentem jego samolot rozbiłby się? Monteclarus napisał(a): Po co gdybac, po co wchodzić do złotonośnej rzeki i nurzać się w błocie i mule  Widzisz Monteclarus, jak latwo sam sobie odpowiedziales?
|
Śr lip 21, 2010 14:14 |
|
 |
Monteclarus
|
Cytuj: Widzisz Monteclarus, jak latwo sam sobie odpowiedziales? ubawiłem się po pachy, heh ale zabawne, no nie mogę turlam się ze śmiechu.
|
Śr lip 21, 2010 14:24 |
|
 |
paul1205
|
A gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem  Wiem, że z takiej tragedii nie wypada robić sobie "jaj" ale jak czytam niektóre wypowiedzi, to ironia sama ciśnie się na usta. Nie rozumiem ludzi którzy na siłę próbują doszukać się teorii spiskowej. Są komisje, odpowiednie organy, które na podstawie prowadzonego dochodzenia mają wyjaśnić co tam się naprawdę stało i my nie mając dostępu do jakichkolwiek materiałów nie powinniśmy tworzyć zawiłych scenariuszy, które powodują spięcia i niepotrzebne dyskusje. Bawi mnie mnie to tak samo jak desperacka obrona krzyża przed pałacem prezydenckim, który nomem omen ma wyruszyć na pielgrzymkę do Częstochowy, a potem stanąć przy ołtarzu katyńskim w kościele św. Anny.
|
Śr lip 21, 2010 17:10 |
|
 |
Monteclarus
|
Paul 1205, a nalezysz do "brygad sieciowych" czy może piszesz tak od serca?
|
Śr lip 21, 2010 22:53 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: desperacka obrona krzyża przed pałacem prezydenckim Śmiesznie, to tam dopiero będzie. Jak zaczną realizować plan przeniesienia i debile będą starać się go bronić za wszelką cenę. Mam nadzieję, że ich solidnie spałują i popsikają gazem. Już mam gotowy popcorn pod ręką, bo zapowiadają się igrzyska w starym, dobrym, rzymskim stylu. Niestety bez lwów 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Cz lip 22, 2010 15:43 |
|
 |
Monteclarus
|
@A. Powiedz czy ty jestes do końca, ułożonym i spokojnym człowiekiem? . Klaus na takich jak TY gdyby miał tylko odpowiednie prerogatywy, no reszty sie domyśl.
|
Cz lip 22, 2010 15:45 |
|
 |
A.
|
Jestem ułożonym i żywiołowym człowiekiem. Ale czego mam się domyślać? Powiedz wprost co się w Twoim mózgu zrodziło. Będzie mi śmieszniej i nie będzie mi się tak dłużył czas do transmisji z pałowania idiotów.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Cz lip 22, 2010 17:28 |
|
 |
biedronka25
|
Cytuj: Jak zaczną realizować plan przeniesienia i debile będą starać się go bronić za wszelką cenę nie ladnie tak ludzi debilami nazywac moze lepiej fanatycy religijni 
|
Cz lip 22, 2010 17:38 |
|
 |
A.
|
Fanatycy religijni=debile. Takie mam zdanie.
|
Cz lip 22, 2010 17:44 |
|
 |
biedronka25
|
Cytuj: Fanatycy religijni=debile. Takie mam zdanie. a jesli pani nauczycielka w szkole nazwie cie debilem..to bedzie ci milo?
|
Cz lip 22, 2010 17:51 |
|
|