Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 20, 2025 22:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Katolicki blog o uzależnieniu o gier komputerowych 
Autor Wiadomość

Post Katolicki blog o uzależnieniu o gier komputerowych
Witam. Chciałem się podzielić z Wami moim blogiem o uzależnieniu od gier komputerowych. Piszę tam historię mojego uzależnienia i będę starał się opisywać jak z nim walczyć. Zapraszam:

http://uzaleznienieodgierkomputerowych.blogspot.com/

Pozdrawiam
Michał

N sie 01, 2010 19:23
Post Re: Katolicki blog o uzależnieniu o gier komputerowych
michal_2 napisał(a):
Witam. Chciałem się podzielić z Wami moim blogiem o uzależnieniu od gier komputerowych. Piszę tam historię mojego uzależnienia i będę starał się opisywać jak z nim walczyć. Zapraszam:

http://uzaleznienieodgierkomputerowych.blogspot.com/

Pozdrawiam
Michał

Jak widzę zakończyłeś działalność...

Cytuj:
Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzili mój blog. Cieszę się, jeżeli ktoś skorzystał z informacji zawartych na blogu i które mu być może w czymś pomogły. Z uwagi na to, iż nie jestem jeszcze w pełni zdrowy po swoich przygodach z grami komputerowymi i zauważyłem, że granie nawet raz w tygodniu dla osoby która była kiedyś uzależniona lub być może też i dla zdrowych - ma negatywne skutki zdrowotne - odinstalowałem wszystkie gry jakie miałem na komputerze (włącznie z szachami) i uznaję siebie za osobę podatną na wszystko co wiąże się z grami komputerowymi. Z tego powodu zawieszam aktualizowanie bloga. Nie będę już umieszczać nowych postów ani wchodzić na tą stronę. Dodawanie nowych komentarzy do starych postów jest wyłączone (jest włączona moderacja, a że nie będę tu zaglądać - to tak jakby było wyłączone). Być może jednak kiedyś tu zajrzę, i dodam linka do mojego nowego bloga, jeżeli dojdzie on do skutku, bo mam już pomysł. Będzie to katolicki blog o życiu - video rozmowy na tematy związane z życiem ogólnie. Już teraz zapraszam wszystkich na mój kanał YouTube - kliknij tutaj. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i pozdrawiam.

Tez mam obawy ze pisanie bloga moze byc spustem do powrotu do grania....bo wystarczy jeden kilk...

Choć ważne byś miał gdzie się wygadać- to pomaga...

Cz sie 19, 2010 20:59
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]