Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 06, 2025 21:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Nergal poważnie chory. Czy choroba może być szansą? 
Autor Wiadomość
Post Re: Re:
agawa napisał(a):
liam napisał(a):
agawa napisał(a):

Bardzo pięknie, tylko sam mówiłeś, że mu takie płyty kupowałeś. Więc się zastanów nad własnym działaniem.

Zastanawiam się. Codziennie. Na tym dla mnie polega rodzicielstwo. Rozważam co dla niego najlepsze. A Ty się czasem zastanawiasz nad swoim działaniem? :)

Rozważałeś co dla niego najlepsze i kupowałeś mu takie płyty ( satanistyczne ). Gratuluję.

Liam - to się fachowo nazywa "rzucanie grochem o ścianę" :lol:

Pn sie 09, 2010 15:42

Post Re: Nergal poważnie chory. Czy choroba może być szansą?
agawa: kobieto, z Tobą się nie da dyskutować... Dlaczego zawsze piszesz wymijające odpowiedz i nie odpowiadasz konkretnie na posta? Dlaczego po raz kolejny pouczasz nie znając danej osoby? Dlaczego nie zaczniesz od siebie? Kreujesz się na wielką nauczycielkę, która tylko by sypała "dobre" rady, a wszystkich, którzy mają inną wiarę bombardowała modlitwami. Zresztą było to widać po moim przykładzie, wystarczyło, że się przyznałem, iż nie jestem katolikiem to już nie chciałaś dyskutować tak, jakby wyznanie miało określać wartość człowieka.

No bo chyba nie uważasz, że ktoś innej wiary niż katolicka jest gorszy, prawda?

Jak widzisz syn Liama słuchał tej muzyki, a do kościoła nadal chodzi. Śmiem więc twierdzić, że to nie on ma problem, a Ty. Z całym szacunkiem do Ciebie.

Pn sie 09, 2010 15:42
Post Re: Re:
Ech, to jak młotem o ścianę... szkoda serwera. No, ubiegliście mnie. Naprawdę nie mam cierpliwości do żelazobetonu. :D

Pn sie 09, 2010 15:44

Post Re: Nergal poważnie chory. Czy choroba może być szansą?
temat zamykam

Na prośbę porywacz_zwlok zamieszczam, krótki komentarz, który od niego otrzymałem, a który wydaje się być bardziej związny z tematem niż kilka ostatnich stron.
porywacz_zwlok napisał(a):
Oświadczenie Nergala, w którym przyznał się do poważnej choroby, spowodowało liczne spekulacje dotyczące nawrócenia muzyka. Muzyk na swojej stronie ucina je krótko: "Po moim trupie!".

Pn sie 09, 2010 16:20
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4