Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr paź 08, 2025 2:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 Order Orła Białego dla Michnika i Bieleckiego 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Re: Order Orła Białego dla Michnika i Bieleckiego
Dural napisał(a):
Cytuj:
Dopiero dzisiaj w 100% zrozumiałam, że w 2005roku Jarosław Kaczyński miał rację mówiąc:

Zawsze uwazalem Cie za najbardziej blyskotliwa sluchaczke Radia Niewolna Europa. Piec lat to kropla w morzu wiecznosci. :D
Mnie tez sie nie podoba Jaruzelski, ale co? Nie zaprosic? To moze i Walesy nie, moze to jednak "Bolek"? A Kwasniewski? Stary komuch! Won!
Mnie zaprosic mozna. Odcinam sie od tych panow. :)

Coraz bardziej utożsamiam się z podejściem Durala :)
Gratuluję, Dural i dziękuje za Twój głos.

Śr lis 24, 2010 11:55

maly_kwiatek napisał(a):
Dural napisał(a):
Cytuj:
Dopiero dzisiaj w 100% zrozumiałam, że w 2005roku Jarosław Kaczyński miał rację mówiąc:

Zawsze uwazalem Cie za najbardziej blyskotliwa sluchaczke Radia Niewolna Europa. Piec lat to kropla w morzu wiecznosci. :D
Mnie tez sie nie podoba Jaruzelski, ale co? Nie zaprosic? To moze i Walesy nie, moze to jednak "Bolek"? A Kwasniewski? Stary komuch! Won!
Mnie zaprosic mozna. Odcinam sie od tych panow. :)

Coraz bardziej utożsamiam się z podejściem Durala :)
Gratuluję, Dural i dziękuje za Twój głos.

Kto z kim przystaje takim się staje, jeszcze jeden targowiczan więcej. Policzyliście się już?

Śr lis 24, 2010 12:52
Gita2 napisał(a):
Kto z kim przystaje takim się staje, jeszcze jeden targowiczan więcej. Policzyliście się już?

Nie musimy. Komisje wyborcze robią to za nas. ;)

Śr lis 24, 2010 14:10
Gita2, nie bardzo rozumiem jak ty jeszcze w tym kraju zdrajcow mozesz wytrzymac.
A moze nazwiesz kilka osob z imienia i nazwiska, ktore wg ciebie (oczywiscie siebie nazywac nie musisz) zasluguja na przywilej nazwania ich prawdziwymi Polakami, i ktorzy jako nieliczni, beda mieli zgode na pozostanie w ojczyznie po dojsciu do wladzy JK? Bo reszta to rozmiem na Sybir? Czy do USA?

Pani Jakubiak juz na pewno na tej liscie nie jest, choc to dzieki niej dowiedzialam sie kwietniu jak przemilym czlowiekiem prywatnie byl sp Lech Kaczynski. Ale widocznie to, jak i prawie wygrane wybory prezydenckie byly za male zaslugi dla JK. Tez juz tez jest zdrajczynia.
Malo was "zostanie".

Śr lis 24, 2010 14:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12