Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 22, 2025 10:43

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Kimże jest był lub będzie ów legendarny Pocieszyciel 
Autor Wiadomość

Post Re: Kimże jest był lub będzie ów legendarny Pocieszyciel
Nie moge wyjść z podziwu, ile może stworzyć ludzki umysł. Czytajcie Biblię. On jest również Duchem Prawdy. Izajasz 11R2W I spocznie na nim Duch Pana: uch mądrości i rozumu, Duch rady i mocy, Duch poznania i bojźni Pana. Dalej Objawienie Jana 4R 5W A z tronu wychodziły blyskawice i glosy i grzmoty; przed tronem zaś płonęło siedem ognistych pochodni; jest to siedem Duchów Bożych. 5R 6W I widziałem pośrodku ........... stojącego baranka..., który mial siedem rogów i siedmioro oczu; a to jest siedem Duchów Bożych zeslanych na całą ziemię. To jest jeden Duch Świety, Duch Boży. Księga Izajasza 55R dobrze jest przeczytać cały, a 8W BO MYŚLI MOJE , TO NIE MYSLI WASZE, A DROGI WASZE TO NIE DROGI MOJE - mówi Pan. Duch pocieszyciel miał Jana 14R 26W nauczyć wszystkiego, przypomnieć wszystko, co mówił Jezus i 16R 8W przekonać o grzechu, o sprawiedliwości i o sądzie. Pozdrawiam Teresa

Izaj. 55R 8W,, Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi moje, to nie drogi wasze- mówi Pan."Ps 86 11W,, Wskaż mi, Panie, Drogę Swoją, Bym postepował w Prawdzie Twojej; Spraw, by serce moje jednego tylko pragnęło, bojaźni Imienia Twego".

Wt mar 29, 2011 16:38
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2