|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |   Czy to dramat człowieka...? 

| Autor | Wiadomość |  
			| liee 
   |   Czy to dramat człowieka...?

|  
			| Cz maja 19, 2011 22:28 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Czy to dramat człowieka...?Plugastwo autorstwa "bohaterskiego" anonima.

|  
			| Pt maja 20, 2011 7:41 | 

|  
		|  |  
			| patryq021 
   |   Re: Czy to dramat człowieka...?Kto bierze na poważnie Tygodnik NIE którym kieruje Goebbels PRL-u Jerzy Urban?  Co prawda sam ks. Kordecki to mi się kojarzy jedynie z "Potopu", ale z czystym sumienie mogę stwierdzić że Jerzy Urban to jedno wielkie bagno kłamstw. Tak dla przypomnienia, to on wpadł na pomysł wmówienia Polakom że SB, MO i ZOMO to wielkoduszne patrole dbające o dobro kraju. Takich kwiatków z jego udziałem jest zresztą więcej, także polecam zwyczajowo ignorować tygodnik "NIE" jako subiektywny i zakłamany. _________________
 "Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

|  
			| Pt maja 20, 2011 14:21 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Elbrus 
   |   Re: Czy to dramat człowieka...?patryq021 napisał(a): sam ks. Kordecki to mi się kojarzy jedynie z "Potopu"Nie Kordecki tylko Skorodecki ._________________
 The first to plead is adjudged to be upright,
 until the next comes and cross-examines him.
 (Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
 (Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
 (Bardzo Wielki Elektronik)

|  
			| Pt maja 20, 2011 15:55 | 

|  
		|  |  
			| patryq021 
   |   Re: Czy to dramat człowieka...?Mój błąd zagapiłem się na nagłówek, w każdym razie szargania imienia człowieka któremu nie udowodniono przestępstwa nie powinno mieć miejsca. _________________
 "Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

|  
			| Pt maja 20, 2011 18:48 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach