locowski napisał(a):
świadkowie nie są jedynym środkiem dowodowym. a ja nie mam świadków, ale za to mam inne środki dowodowe, na podstawie których twierdze, że katolicy to BAŁWOCHWALCY.
locowski moim zdaniem nie powinno sie ciebie cenzurowac, a poprostu rozmawiac o Balwochwalstwie katolikow itp. Ja czytajac twoje wypowiedzi tez jestem niezadowolony z tutejszej cenzury ale cóż

kazdy ma jakies swoje motywacje to swoich posunieć. Mysle ze z nieszczesliwymi protestantami ktorzy musza sobie udowadniac swoje racje da sie rozmawiac i nauczyc ich podawac argumenty lub milczec jesli sie takich nie ma.
Najsmutniejsze co moze byc to wypowiedz :
Cytuj:
Przestańmy zwracać uwagę na Pana locowskiego i na jego prowokacje, bo chyba o to mu tylko chodzi
Zacznijmy zdawac sobie sprawe z takich prowokacji, dostrzegajmy cele takich prowokatorów. W wielu przyptakach dzieki takim ludziom mozemy ugruntowac swoja wiedze na temat zagrożen. Antykaolicyzm jest obecny nawet w środ samych katolikow, marginalny ale jest pewna patologia wynikajaca z niewiedzy nauki KK odnosnie spraw na których bazuja też najczesciej rownież prozelici.