Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 13:53

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
 Czy nazwa zespolu ma cos do rzeczy? 
Autor Wiadomość

Post Czy nazwa zespolu ma cos do rzeczy?
Witam!

Mam dość nietypowe pytanie, otóż chodzi o to, ze jest pewien zespol, ktorego nazwa to skrot, w ktorym sa dwa brzydkie slowa, w dodatku po angielsku. Czy slychanie tego zespolu to grzech? Z gory dziekuje za odpowiedz!

So wrz 24, 2011 4:40
Post Re: Czy nazwa zespolu ma cos do rzeczy?
Może i nie byłoby w tym żadnego grzechu, gdyby ta nazwa nie pociągała za sobą równie wulgarnego przekazu...A podejrzewam, że skoro zespół nazywa się akurat tak, to raczej treści, które przekazuje, nawiązują do nazwy...Mylę się?

So wrz 24, 2011 6:28

Nie do konca, slowa sa i tak po angielsku, wiec nie bardzo rozumiem, a moze i jest w srodku piosenki jakies brzydkie slowo, ale mozna znalezc tzw. clean version, bez tego slowa, wiec nie wiem jak to jest.

So wrz 24, 2011 6:43

Cytuj:
Mam dość nietypowe pytanie, otóż chodzi o to, ze jest pewien zespol, ktorego nazwa to skrot, w ktorym sa dwa brzydkie slowa, w dodatku po angielsku. Czy slychanie tego zespolu to grzech?

Skup się na muzyce,słowa to tylko dodatek.Jak słucham np. AC/DC to warstwa muzyczna powoduje u mnie lekki dreszczyk i to jest To ;)

So wrz 24, 2011 8:11
MaTT889 napisał(a):
Nie do konca, slowa sa i tak po angielsku, wiec nie bardzo rozumiem, a moze i jest w srodku piosenki jakies brzydkie slowo, ale mozna znalezc tzw. clean version, bez tego slowa, wiec nie wiem jak to jest.

Jakby chciał puścić clean version niektórych kawałków, których słuchałam jako nastolatka, to by nic z nich nie zostało :D . To może nie taki zły ten zespół, o którym piszesz...Jest na forum parę wątków o słuchaniu ostrej muzyki, może tam znajdziesz odpowiedz.Pozdro

So wrz 24, 2011 9:22
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 5 ]