Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 ,,....Kłamliwe bestie ..." 
Autor Wiadomość

Post Re: ,,....Kłamliwe bestie ..."
Kazioł:
rt. 216
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

To tak na przyszłość

Bojówkarze lewaccy nie zostali pojmani w całości za pierwszym razem, ale skąd masz to wiedzieć skoro siedziałeś w domu? Doszło do szeregu prowokacji, o których też nic nie powiedzą. Niezależność dziennikarska, chyba kpisz? TVN otrzymał sygnał, dostał to za pomyje jak wylewa na kibiców, wiec ja się osobiście tej 10 osobowej grupce wściekłych ludzi się nie dziwie. Prawica szanuje prawo własności, to lewica chce zabierać ludziom ich ciężko zarobione pieniądze ciężkimi podatkami. Faszyzm to forma socjalizmu i antytezę systemu liberalnego tak w znaczeniu światopoglądowym jak i gospodarczym.

"Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

Śr lis 30, 2011 20:05
patryq021 napisał(a):
Prawica szanuje prawo własności
Czyli zdemolowali plac i podpalili samochód socjalisci i lewacy?
Co do paragrafów: przyganiał kocioł garnkowi!
Powtórzę moja tezę i mozesz się ze mna nawet procesować: kamieniami rzucali, podpalali samochody i atakowali policję nie patrioci prawicowcy ale lewaccy faszyści nie mający poszanowania własności, wolności ani państwowosci, wycierający sobie bezczelnie Orłem gębę, zwykłe zbóje i bandyci! Jeżeli wolnośc osobista, własnośc osobistą, wolność słowa tak szanuja, że argumentem jest przemoc i ty się temu nie dziwisz, to nie masz prawa nazywac się prawicowcem, nie masz nawet prawa nazywac się patriotą robiac lub popierając robienie ze Święta Narodowego Polaków zwykłej bandyckiej rozróby.

Śr lis 30, 2011 20:20

Antyfaszyści butują łysych, bo... wyglądają na faszystów:
http://www.rp.pl/artykul/751495,761645-Antifa-chwali-sie-napasciami.html

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Śr lis 30, 2011 20:45

Kozioł: Chodziło mi o zdanie:
"Patryq sam pokazał co dla nazistów znaczy wolność słowa i niezależność dziennikarska"
Dla mnie Hitler to łajdak a nazizm darze większym obrzydzeniem aniżeli sam socjalizm. To mnie oburzyło. Parę osób rzucało kamieniami i podpalono radiowóz TVN-u ja tego jako zdarzenie które miało miejsce nie neguje w końcu materiał dowodowy jest obszerny. Zachowanie tego typu naturalnie uważam za niestosowane stwarzające zagrożenie, powinni ponieść oczywiście konsekwencje swoich czynów szczególnie za debilny pomysł rzucania kamieniami. Tego typu działań nie popieram. To że tam przyszła pewna grupa ludzi w celach nie patriotycznych, to już nie moja wina. Ja tego powtarzam setny raz nie popieram, jedynie doszukuje się współodpowiedzialność ofiary w wypadku radiowozu TVN, co do kamieni nie ma żadnego usprawiedliwienia. Natomiast nie masz prawa za wybryk paręnastu osób nie zainteresowanych Świętem Niepodległości oskarżać cały marsz i tyle.

"Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

Śr lis 30, 2011 21:04
patryq021 napisał(a):
Ja tego powtarzam setny raz nie popieram, jedynie doszukuje się współodpowiedzialność ofiary w wypadku radiowozu TVN, co do kamieni nie ma żadnego usprawiedliwienia.
Współodpowiedzialność ofiary? Bo korzystała z wolności słowa? To jest właśnie lewackie, faszystowskie podejście! nie widzisz tego?
patryq021 napisał(a):
Natomiast nie masz prawa za wybryk paręnastu osób nie zainteresowanych Świętem Niepodległości oskarżać cały marsz i tyle.
Piętnastu odizolowano i schwytano. Banda była znacznie większa, co najmniej kilkadziesiąt osób. Szli w marszu pod tymi samymi hasłami co reszta. Mam całkowite prawo utożsamiać ich z innymi "prawicowcami". Owi bandyci nie szli obok kolumny, jak cynicznie propagują organizatorzy, ale w kolumnie i stanowili jej integralną część. Czy sa w tych środowiskach naziści? Oczywiście! Słynna fotka z masowo podniesionymi w pozdrowieniu dłońmi wszechpolaków jest dość wymowna. Sami wszechpolacy nawiązują do wzorców przedwojennym podobnych ugrupowań. Podobnie NOP nie ukrywa, ze nawiązuje do organizacji przedwojennej, do tego samego nurtu co Liga Narodowa, Stronnictwo Narodowo-Demokratyczne, Związek Młodzieży Polskiej Zet, Narodowy Związek Robotniczy, Związek Ludowo-Narodowy, Obóz Wielkiej Polski, Stronnictwo Narodowe. Dla mnie nacjonaliści, bez względu na to czy są zwolennikami narodowego socjalizmu, czy narodowego katolicyzmu, bolszewizmu, syndykalizmu, radykalizmu itd itp na jednym wozie jadą i tymi samymi metodami się posługują. Nazizm, faszysci którymi podobno gardzisz, wyrosli z tego samego nurtu. Tak samo głosili nacjonalizm, korporacjonizm i dystrybucjonizm jak np. współczesny NOP. czym się więc róznią? Nazwą? Bo jak widać było na placu metodami nie.

Śr lis 30, 2011 22:36

Patriotyzmu nigdy za wiele ...PATRIOTYZM - Lech Makowiecki .http://www.youtube.com/watch?v=6gfbf9wevR0

Gdzie jest orzeł? Precz z komuną (Śląsk - Wisła) - 2011.11.25 http://www.youtube.com/watch?v=dZwoPUJaXq8

Pt gru 02, 2011 23:06

Ekumenizm wśród narodowców:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10799063,NOP_brata_sie_z_antypolska_Swoboda___Nasza_sprawa_.html

(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.

Wt gru 13, 2011 0:30

Temat o logu NOPu zniknął, więc zamieszczam tutaj:
http://www.rp.pl/artykul/17,769408-Antifa-zastrasza-bieglego-od-znaku-NOP.html

(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.

Śr gru 14, 2011 14:47

Prawda o wymiarze sprawiedliwości państwa polskiego
jest taka że mogą zrobić z każdym co chcą i się z tego wymigają. Ba, z ofiary zrobią kata.
...Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła...
http://dosc.nowyekran.pl/post/44452,dla ... il-d-kloca

Pn gru 19, 2011 2:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2