Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 20, 2025 7:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 sterydy 
Autor Wiadomość

Post Re: sterydy
Zamierzam w przyszłosci wystepowac na scenie, bo jest to moja marzenie od dawna

wg ciebie jest to złe ale wolisz kontynuować, brnąć dalej.
wdg mnie jest wiecej skutkow pozytywnych niz negatywnych! ale chodzi o to ze wszyscy mowia ze to grzech itd. niemam wyrzutow sumienia itp ze wbijam. wiem że będe to robil jeszcze bardzo długo
pytam tylko czy można normalnie uzywac saa czy jesli chce się przystępowac do Komunii to trzeba z tym skonczyc? gdzies czytalem ze ktos mowil ze to wedlug niego grech ciezki
jesli potrafie tak wszystko dopasowac ze niemam negatywnych skutkow ubocznych to wkoncu moge czy jesli zamierzam dalej to najlepiej wogole przestac chodzic do Kosciola bo wedlug Religi nie wolno tego robic(tak jak np. uprawiac seksu przed slube, jesc miesa w piatek itp)?

Pt gru 23, 2011 12:38

Może te tematy Ci pomogą:
"Czy to grzech (ciężki)?" - zanim zapytasz
O formowaniu sumienia - zamiast pytań o grzech na forum

Pt gru 23, 2011 13:12
Zobacz profil WWW

Ja też ćwiczę i powiem ci że po pierwsze nie oczekuj zrozumienia od ludzi postronnych, nie wiem ile masz lat ale powinieneś się już nauczyć że 90% ludzi reaguje histerycznie na takie tematy co jeszcze nieodpowiedzialnie pogłębiają media.Czy grzech czy nie?Ja ci tego nie powiem ale generalnie masz nieadekwatne podejście do wiary, nie zależy ci chyba.Jeżeli faktycznie ci zależy to spróbowałbym znaleźć jakiegoś dobrego spowiednika(np u Dominikanów) umówić się na spowiedź indywidualną i wytłumaczyć szczerze o co chodzi ale możesz się nie wyrobić się z tym przed Świętami.Mnie ciekawi ile masz lat i czy faktycznie wyczerpałeś możliwości organizmu bez soku?Za ile lat chcesz wyjść na debiuty?I najważniejsze robisz badania(wątroba krew) regularnie?Bo jeśli stać cię na koks a na profilaktykę nie to się może zemścić.

I jeszcze jedno nie skreślaj Boga z swojego życia posłuchaj co mówi o tym Coleman którego przecież dobrze znasz http://www.youtube.com/watch?v=xGVWcM5tutA
Pozdrawiam i życzę dobrych i zdrowych przyrostów.

Pt gru 23, 2011 14:09
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2