| Autor |
Wiadomość |
|
grzeg_
|
 Ban na Czacie
|
| Pn kwi 18, 2005 19:42 |
|
|
|
 |
|
Gość
|
aj to zle
|
| Pn kwi 18, 2005 20:02 |
|
 |
|
grzeg_
|
 NARESZCIE
Cóż sprzeciwiłem się księdzu i dostałem bana, musze stwierdzic ze na wiara.pl władza jest skorumpowana, autorytarna itp.... Mimo wszytsko pozdrawiam i dziękuję za odblokowanie!!!
|
| Śr kwi 20, 2005 8:16 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie używaj słów, których znaczenia nie jestes w stanie pojąć......
|
| Śr kwi 20, 2005 9:53 |
|
 |
|
grzeg_
|
 Beli
Belizariusz napisał(a): Nie używaj słów, których znaczenia nie jestes w stanie pojąć......
BElizariusz, jak widzisz jestem prymitywem, ale cóż i tacy mają miejsce na ziemii, chwała że świat nie składa się tylko z Belizariuszy
|
| Śr kwi 20, 2005 12:54 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
grzegu
To nie "prymitywizm" ( o co nie mam zamiaru cie podejrzewać)...to po prostu zwyczajne NIEUCTWO połaczone z lenistwem
|
| Śr kwi 20, 2005 14:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Beli, jak wiesz nie ma ludzi nie omylnych... za co Cie przepraszam, Milego dnia
|
| Śr kwi 20, 2005 15:36 |
|
 |
|
_dzika_
|
Każdy następny post nie związany z tematem, a pisanie jedynie dla wzajemnego oczerniania będę usuwała!
|
| Śr kwi 20, 2005 17:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Inkwizytor mnie zbanował
Zbanowali mnie. ksiadz powiedzial, że gadaniem sie nie zbawia a ja tylko, ze Papiez tez gada. Choć jestem za Papiezem. Czy to fair?
|
| N kwi 24, 2005 21:07 |
|
 |
|
sad234
|
.. ja też chciałbym podzielić się swoim świadectwem ..
.. otóż ..
.. na ten Wasz czat wszedłem tylko raz .. chciałem się przywitać, puścić tancerza .. ot takiego, podobnego do tego jakiego od początku mojej działalności na Forum mam w podpisie ..
.. z emotek wybrałem postać podobną do tancerza z chatów na onecie ( tam tańczy podobnie do mojego ) .. zapisałem: :ruch: .. albo jakoś tak podobnie i wysłałem ..
.. po paru sekundach zostałem wyrzucony z chata .. zaznaczam - wyrzucony a nie zabanowany .. może ktoś myli pojęcia .. banowanie polega na czymś innym .. na bana trzeba zapracować długotrwałą głupotą a nie drobiazgami, o jakich piszecie .. jeśli faktycznie był ban, to za inne grzeszki ..
.. wiecie, za co mnie wyrzucono? ..
.. puśćcie tancerza ..
_________________ .. and still we laught / and still we run, and still we throw ourselves upon love's boats ..
|
| So cze 04, 2005 14:13 |
|
 |
|
Gość
|
 Zły człowiek mnie wyrzucił i zbanował
Chciałem powiedzieć,że przed chwilą wszedłem na chat jako ,,tłusty grubasek" i przywitałem się z cztującymi ,,hej herlaki !". Następnie bez słowa zostałem wyrzucony z chatu i zbanowany. Od tej chwili, tj. od 2 minut jestem wewnętznie rozbity. Czy opek na chacie ma prawo tak ranić ludzi ?
|
| N cze 05, 2005 20:53 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Od tej chwili, tj. od 2 minut jestem wewnętznie rozbity.
Najskuteczniejsza jest "kropelka"
"Co kropelka sklei sklei, zadna siła nie rozklei"
|
| N cze 05, 2005 21:43 |
|
 |
|
kefas_piotr
|
no to ciekawe co byś powiedział jakby ktoś tobie powiedział żeś herlak, może byś się cieszył???????????
| N cze 05, 2005 22:03 |
|
 |
|
Meg
|
hehe 
|
| N cze 05, 2005 22:05 |
|
 |
|
Gość
|
kefas_piotr napisał(a): no to ciekawe co byś powiedział jakby ktoś tobie powiedział żeś herlak  ?????????
Odp.: Cześć tłuściochu ! ...... Ja nawet do grabaża będę się uśmiechał...
|
| Pn cze 06, 2005 12:08 |
|
|
|