|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Co Bóg robi w niebie
kaos_ napisał(a): Faktycznie jestem jak dziadkowa taczka. Poza tym Alfa Romeo jest awaryjna Lepszy Fiat. Mały? Faktycznie, przynajmniej pług z niego idzie zrobić 
|
| Cz lut 02, 2012 21:25 |
|
|
|
 |
|
kaos_
zbanowany na stałe
|
...
|
| Cz lut 02, 2012 21:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ludzie nie prubojcie ucielesniac boga bo tego zrobic sie nieda probujcie zastanawic sie nad sama istota a nie nad forma.
|
| Wt lut 28, 2012 16:50 |
|
|
|
 |
|
Andy72
|
Nasz Ojciec mieszka w niebie, kocha mnie i ciebie 
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
| Wt lut 28, 2012 17:21 |
|
 |
|
Hasesis
|
"czy tylko siedzi na swoim tronie i patrzy na ziemie czy może ma jakieś specjalne zajęcia" xD nie no... mam nadzieje ze na serio to wcale tak nie myslisz, za to wiem co BÓG robi na ziemi: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PKLgFrHDsrQdla sprostowania: Stwórca jest tym, co odkrywasz wewnątrz swoich czynów.
| Wt lut 28, 2012 18:35 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
RED tylko potem często wychodzi, że Bóg jednak miał racje i "w tym szaleństwie była metoda" 
|
| Wt lut 28, 2012 19:42 |
|
|
|