Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Zaświadczenie od księdza przepustką do koedukacyjnego po
Moim zdaniem władze uczelni się nieco w tym wszystkim pogubiły, co doprowadziło do absurdu.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr sty 25, 2012 20:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Moim zdaniem władze uczelni się nieco w tym wszystkim pogubiły, co doprowadziło do absurdu. To prawda. Powstaje pytanie - z czyjej inspiracji działały? Odpowiedź jest dla nas oczywista
|
Śr sty 25, 2012 22:42 |
|
 |
Jajko
|
Dla mnie wcale oczywista nie jest...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr sty 25, 2012 23:13 |
|
|
|
 |
Danka
|
mykitos napisał(a): Powstaje pytanie - z czyjej inspiracji działały? Odpowiedź jest dla nas oczywista Dla nas - tzn dla kogo  ?
_________________ Obróć twarz ku słońcu-a cień zostanie z tyłu
|
Śr sty 25, 2012 23:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Powtórzę jeszcze raz, bo wielu nie zauważyło. Takie regulaminy tworzą samorządy studenckie, to studenci studentom ten los zgotowali.
|
Śr sty 25, 2012 23:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Dla mnie wcale oczywista nie jest... Jak to nie? Wielce Szanowni biskupi wpłyneli na to 
|
Śr sty 25, 2012 23:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Jajko napisał(a): Dla mnie wcale oczywista nie jest... Jak to nie? Wielce Szanowni biskupi wpłyneli na to  Tak wybiórczo, tylko na łódzką uczelnię, a pozostałe stracili z oczu?
|
Cz sty 26, 2012 8:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Tak wybiórczo, tylko na łódzką uczelnię, a pozostałe stracili z oczu? Też mnie to zastanowiło,pewnie niedopatrzenie
|
Cz sty 26, 2012 18:15 |
|
 |
Jajko
|
Eee tam, pewnie na innych też tak jest (w sensie podziału na część żeńską i męską, a nie w sensie zaświadczenia od proboszcza), ale głowy nie dam. Może jakieś studenty się wypowiedzą?
|
Cz sty 26, 2012 22:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
dziwnym trafem ksieża są najwybitniejszymi specjalistami od życia małżeńskiego Kościół i jego przedstawiciele bardzo lubią pouczać. Arogancja KK jednak każe wpychać duchowne ręce wszędzie, nawet w sferę całkowitej prywatności( sex,miłość). Ilekroć słyszę duchownych pouczających młodzież w powyższych kwestiach, dostaję skurczów żołądka
|
Pt lut 03, 2012 21:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zagadka! jaki procent nauki Kościoła stanowi seks i tematy z nim zwiazane? 2%!
w lubelskim nie slyszalam o takich zaswiadczeniach
|
Pt lut 03, 2012 21:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Margaret_ka napisał(a): zagadka! jaki procent nauki Kościoła stanowi seks i tematy z nim zwiazane? 2%!
w lubelskim nie slyszalam o takich zaswiadczeniach A kto jak nie "panowie w pelerynach" uważa się że ma monopol na nauczanie w tej kwestii? Gdyby było inaczej nie potepialiby książek np prof Starowicza No sory-ale ja w tych kwestiach bardziej ufam odpowiednim specjalistom seksuologom niż księzom czy biskupom . Ci drudzy mają wykształcenie teologiczne a nie seksuologiczne
|
So lut 04, 2012 17:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos chodziło mi o to, że oni się tym w głównej mierze nie zajmują. Jak widzisz, w nauczaniu Kościoła seKS to dośc marginalne zagadnienie. Nie mam już siły z tobą dyskutować... KK nie uważa wcale, że ma monopol na cokolwiek. Ufaj komu chcesz, nam nic do tego.
Jest coś takiego jak wykształcenie seksuologiczne?
|
So lut 04, 2012 22:10 |
|
 |
Elbrus
|
Margaret_ka napisał(a): Jest coś takiego jak wykształcenie seksuologiczne? http://pl.wikipedia.org/wiki/Seksuologia
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So lut 04, 2012 22:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Elbrus zlituj się  wiem, że można skończyć seksuologię, ale zastanawiam się, czy nazwa wykształcenie seksuologiczne jest poprawna.
|
So lut 04, 2012 22:28 |
|
|