|
|
|
|
|
|
O co byście zapytali Boga
| Autor |
Wiadomość |
|
fusilli
|
 Re: O co byście zapytali Boga
"Czy istnieją kosmici?" Poszedł byś do nieba, to może cały kosmos od poszewki byś mógł zwiedzić. Wcale tego nie wiadomo.
|
| N lut 12, 2012 17:20 |
|
|
|
 |
|
Angella_S
zbanowana na stałe
|
Czy nie smuci go, że ludzie przypisują mu posiadanie jakiegoś Syna. Oraz czy nie martwi go ilośc osób odradzająca się ciagle i od nowa, bez szans na spotkanie z Bogiem tylko dlatego, że zamiast pracować nad swoim zbawieniem i wyrwać się koła narodzin i śmierci, uwierzyli, że przypisany mu Syn, zrobił to za nich.
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
|
| N lut 12, 2012 18:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja to bym zapytał Jezusa co myśli o rzekomych nastepcach św Piotra
|
| N lut 12, 2012 22:51 |
|
|
|
 |
|
RED
|
Ja zapytalbym go czy zsylanie cierpien na ludzi sprawia mu przyjemnosc?
|
| Pn lut 13, 2012 7:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zapytal bym co by zrobil w sytuacji gdyby byl zwyklym czlowiekiem a ktos mierzac w 2 ludzi powiedzial do niego albo zabijesz 1 i 2 przezyje jesli nie zrobisz nic zabije 2.
|
| Wt lut 28, 2012 15:13 |
|
|
|
 |
|
Andy72
|
To był głupi wątek, może warto go zamknąć
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
| Wt lut 28, 2012 15:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja bym sie boga spytal czy dal by mi swoja moc ja bym nim troche porzadzil i na koniec go zabil, tak jak to robi z innymi. Kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera, ale boga to oczywscie nie dotyczy bo bog fal i jest milosierny a jak odbierze to coz wszystko sie kiedys konczy.
|
| Wt lut 28, 2012 15:50 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Bog to dyktator ktorego nie mozna obalic i niw wszystkim sie bodabaja jego rzady a ci co chca dobrze zyc(po smierci) podporzadkowuja mu sie.
|
| Wt lut 28, 2012 16:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Śp. Józef Tischner madrze kiedys pisal o kosciele: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi".
|
| Wt lut 28, 2012 16:03 |
|
 |
|
Kris65
|
Poprosiłbym o wieczny sen w Niebycie.Żadnych piekieł ani rajów 
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
| Śr lut 29, 2012 1:52 |
|
|
|