|
|
|
|
|
|
Dziwne pytanie [Stosunke przerywany]
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dziwne pytanie [Stosunke przerywany]
Nieznany napisał(a): Sytuacja patowa, nie będę raczej zmuszał do kontynuacji, gdy to ją drażni i staje się nieprzyjemne. Inne formy zaspokojenia też nie wchodzą w grę, gdyż są niedopuszczalne. Pozostaje się przyzwyczaić do tego  W takiej sytuacji dlacego niedopuszczalne? A żona jakoś nie może Cie zaspokoć potem? Każde małżeństwo takie sprawy powinno rozpatrywac indywidualnie, bo żaden spowiednik nie będzie się bawił w seksuologa. A może po prostu idźcie do seksuologa? Problem faktycznie nietypowy.
|
| Pn kwi 16, 2012 8:07 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ZycieJestPiekne napisał(a): jak komus naprawde zalezy to i to da sie zrobic. gdzies czytalam o takiej mozliwosci ale to juz zalezy od dobrych checi partnerow jak im na sobie zalezy i na tym aby obojgu dobrze bylo podczas wspolzycia to bardzo, bardzo, bardzo trudne rozwiązanie. I naprawdę nie jedyne oraz nienajlepsze z możliwych do wyboru. Jeżeli małżonkom na sobie zależy to wspólny orgazm nie jest jedynym wyrazem troski o wspólną przyjemność.
|
| Pn kwi 16, 2012 13:06 |
|
 |
|
ZycieJestPiekne
|
nie napisalam ze to jedyne rozwiazanie. nie jestem seksuologiem
_________________ "Bóg zawsze nad nami czuwa, i znajduje rozwiązanie, tam gdzie ludzki umysł już go nie widzi." św. Faustyna Kowalska
http://swietoscwcodziennosci.blogspot.com/
|
| Pn kwi 16, 2012 17:10 |
|
|
|
 |
|
corkafizdejki
|
Hm... skoro mąż powinien zadbać o niezaspokojoną w trakcie stosunku żonę, to może sprawiedliwie byłoby, by żona zadbała o męża?
|
| Śr kwi 18, 2012 22:17 |
|
 |
|
Szarotka
|
Pamiętajcie, że sperma musi trafić do pochwy. Żona musi się więc mocno postarać. Ale jak pytałam kiedyś, czy spermę można przenieść do pochwy palcami, to na mnie naskoczono.. Hmm... 
|
| Śr kwi 18, 2012 22:32 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Szarotka ale dano odpowiedź czy można czy nie? 
|
| Śr kwi 18, 2012 22:37 |
|
 |
|
Szarotka
|
Uznano, że sobie kpię... i pozostawiono bez komentarza. 
|
| Śr kwi 18, 2012 23:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 mnie też nurtuje to pytanie... ale, już nie róbmy oft
|
| Cz kwi 19, 2012 8:25 |
|
 |
|
mr_fuchs
|
Cytuj: pogadajcie ze soba i dogadajcie sie zeby dojsc w tym samym czasie do orgazmu? wtedy bedzie i wilk syty i owca cala. Widać, że pisze to osoba z nikłym doświadczeniem. 'dogadajcie się'  'No słuchaj mężu, dzisiaj potrzebuję dużo czasu, ale jednocześnie mocno, to dasz rade 40 minut, jesteśmy umówieni?'  Cytuj: Uznano, że sobie kpię... i pozostawiono bez komentarza.  Kpiną jest wg. mnie zasiewanie w ludziach poczucia winy i wątpliwości z takich powodów jak np. u Nieznanego..
|
| N maja 13, 2012 16:20 |
|
|
|