Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Moda.
Maluczki napisał(a): Vi! Ale kasa jest! Tą chwile poudawasz, a potem ho ho! To ja już wolę grać w tego totka Mam za dobre serduszko do takiego udawania  Normalnie nie jak na materialistkę przystało... 
|
Śr maja 23, 2012 11:52 |
|
|
|
 |
tanie_wino
|
Maluczki napisał(a): Vi! Ale kasa jest! Tą chwile poudawasz, a potem ho ho! Gorzej jeżeli stary góral przewidujący i zapobiegawczy...
_________________ pajacyk.pl
|
Śr maja 23, 2012 12:08 |
|
 |
zagubiona_21
|
Jestem mamoniarz, wykupili mi buty, które specjalnie ukryłam w męskim dziale i poszłam po pieniądze do domu. Zaraz będę płakać 
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Śr maja 23, 2012 15:09 |
|
|
|
 |
tanie_wino
|
Trzeba było dać je ekspedientce i powiedzieć, że zaraz wrócisz i kupisz!!! A jak przez godzinę/dwie nie wrócisz to niech z powrotem da je na półkę.
_________________ pajacyk.pl
|
Śr maja 23, 2012 15:14 |
|
 |
zagubiona_21
|
Nie chciała się zgodzić.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Śr maja 23, 2012 18:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Maluczki napisał(a): Vi! Ale kasa jest! Tą chwile poudawasz, a potem ho ho! To ja już wolę grać w tego totka Mam za dobre serduszko do takiego udawania  Normalnie nie jak na materialistkę przystało...  To Ty jesteś mamoniarka, w której brzmi jeszcze jakieś echo chrześcijaństwa.
|
Cz maja 24, 2012 6:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): To Ty jesteś mamoniarka, w której brzmi jeszcze jakieś echo chrześcijaństwa. No nic z tego Maluczki. Prędzej jestem wręcz zaprzeczeniem chrześcijaństwa  Choćby w samych głównych założeniach. Są różne źródła dobra (czegokolwiek to nie dotyczy). Moje z chrześcijaństwem nie ma nic wspólnego 
|
Cz maja 24, 2012 8:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Są różne źródła dobra np. jakie?
|
Cz maja 24, 2012 8:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Maluczki napisał(a): To Ty jesteś mamoniarka, w której brzmi jeszcze jakieś echo chrześcijaństwa. No nic z tego Maluczki. Prędzej jestem wręcz zaprzeczeniem chrześcijaństwa  Choćby w samych głównych założeniach. Są różne źródła dobra (czegokolwiek to nie dotyczy). Moje z chrześcijaństwem nie ma nic wspólnego  Inne "dobra", to są tylko markowania dobra w celu oszukania kogoś. Są też "dobra" czynione dla kaprysu, czy przez jakieś wydawanie się. Jednak oba te "dobra" nie mają wiele wspólnego z prawdziwym dobrem, ponieważ dobro jest to skutek działania w sprawiedliwości i miłosierdziu, a to jest stały kierunek działania, bez względu na korzyści pochwałę. Jedynym źródłem dobra jest Bóg. Każdy kto mu się oddaje, też staje się źródłem dobra, ale tylko przez Niego.
|
Cz maja 24, 2012 9:03 |
|
 |
Kris65
|
Cytuj: Jedynym źródłem dobra jest Bóg. Każdy kto mu się oddaje, też staje się źródłem dobra, ale tylko przez Niego. Źródłem dobra, powszechnie dopuszczającym zło 
_________________ Zdrowego rozsądku życzę...
|
Cz maja 24, 2012 9:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): -Vi- napisał(a): Są różne źródła dobra np. jakie? A po co ty zadajesz takie pytania?  I to w dodatku komuś takiemu jak ja?  Ty już wydałaś swój wyrok – duchowa eutanazja i śmierć Kręci cię zajmowanie się trupami? Maluczki napisał(a): Inne "dobra", to są tylko markowania dobra w celu oszukania kogoś. Są też "dobra" czynione dla kaprysu, czy przez jakieś wydawanie się. Jednak oba te "dobra" nie mają wiele wspólnego z prawdziwym dobrem, ponieważ dobro jest to skutek działania w sprawiedliwości i miłosierdziu, a to jest stały kierunek działania, bez względu na korzyści pochwałę. Jedynym źródłem dobra jest Bóg. Każdy kto mu się oddaje, też staje się źródłem dobra, ale tylko przez Niego. Znam Twoje poglądy. Mam inne.
|
Cz maja 24, 2012 11:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kris65 napisał(a): Cytuj: Jedynym źródłem dobra jest Bóg. Każdy kto mu się oddaje, też staje się źródłem dobra, ale tylko przez Niego. Źródłem dobra, powszechnie dopuszczającym zło  Nie powszechnie! Tylko tu na tym świecie!
|
Cz maja 24, 2012 11:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): [
Znam Twoje poglądy. Mam inne. A nie korci Cię sprawdzić, czy aby te Twoje "poglądy" opierają się na prawdzie? Czy czasami nie prowadzą Cię na manowce?
|
Cz maja 24, 2012 11:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): A nie korci Cię sprawdzić, czy aby te Twoje "poglądy" opierają się na prawdzie? Czy czasami nie prowadzą Cię na manowce? A jak Ty sprawdziłeś, czy Twoje "poglądy" opierają się na prawdzie? Może Ty już dawno na manowcach, tylko jeszcze o tym nie wiesz 
|
Cz maja 24, 2012 11:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Maluczki napisał(a): A nie korci Cię sprawdzić, czy aby te Twoje "poglądy" opierają się na prawdzie? Czy czasami nie prowadzą Cię na manowce? A jak Ty sprawdziłeś, czy Twoje "poglądy" opierają się na prawdzie? Może Ty już dawno na manowcach, tylko jeszcze o tym nie wiesz  Nie wiesz jak to się sprawdza? Po prostu sprawdzasz owoce swojego "poglądu". Jako bardziej doświadczony mogę Ci doradzić jak robić to w przyśpieszonym tempie, bo na sobie samym, to dowiesz się już, kiedy będzie za późno. Patrzysz na kogoś, kto kiedyś miał takie "poglądy" jak Ty, do czego go to doprowadziło. Gdy się jest na manowcach, to się doskonale o tym wie, bo odczuwa się to na swojej szanownej.
|
Cz maja 24, 2012 11:53 |
|
|
|