|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy mamy wolną Polskę?
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): To masz szansę wziąć udział w programie w pluralistycznym radiu  ....bo ja jako tzw "katolewica" już odpadam. Jak bym im opowiedział np o wyprzedaży polskiego majątku narodowego, o przekrętach pseudoliberałów to z pewnością nie odrzuciliby mnie Do programu "Rozmowy niedokończone" pasowałbyś jak ulał.
|
| Pn cze 04, 2012 20:54 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Do programu "Rozmowy niedokończone" pasowałbyś jak ulał. Raczej nie. Do PiSu nie należe i nie zamierzam należeć
|
| Pn cze 04, 2012 20:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Do programu "Rozmowy niedokończone" pasowałbyś jak ulał. Raczej nie. Do PiSu nie należe i nie zamierzam należeć To bardzo dobrze, bo PiS bywał pase. A tak jestes bez obciążeń 
|
| Pn cze 04, 2012 21:39 |
|
|
|
 |
|
vulkan
|
Cytuj: Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest. I chyba o PiSowskich zapomniałaś?
|
| Wt cze 05, 2012 6:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Cytuj: Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest. I chyba o PiSowskich zapomniałaś? Dawno zauważyłam, że zrozumienie tekstu sprawia Ci dużą trudność. Pisałam "publicznych" mediach.
|
| Wt cze 05, 2012 6:23 |
|
|
|
|
|