Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 04, 2025 13:50

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Czy katolik może pozwolić na takie zabawki? 
Autor Wiadomość

Post Re: Czy katolik może pozwolić na takie zabawki?
Takich satanistycznych ataków na młodzież jest więcej:

Ot chociażby serial "włatcy móch", który jak pisze ks.dr Aleksander Posacki: "Profaniczny kult czarnej mszy oraz klimat satanizmu obecne są w kultowej kreskówce pt. "Włatcy móch". Roi się w niej także od niespotykanych nigdzie w takiej kumulacji wulgaryzmów i bluźnierstw" (Nasz Dziennik, za http://aleseriale.pl/gid,3893,img,170242,fototemat.html)
Obrazek

o Harry Potterze nie wspomnę...

Wt paź 16, 2012 20:10
Dzięki Humalog za biedronki.
Dwa dni walczyły, ale twierdzę obroniłam. Po prostu okien nie można było otwierać. Bilans: 0 ofiar śmiertelnych :brawo:
Następnym razem wskaż im inny kierunek :twisted:

Wt paź 16, 2012 20:12

mało kto wie że władca much to Belzebub
http://www.okiem.pl/bog/szatan.htm

Wt paź 16, 2012 20:22

noOne napisał(a):
co do gwiazd 5 ramiennych we wszystkich służbach wojskowych i nie tylko US,
na flagach US, unii, ruskich, chiny, korea, itp itd
sądzicie naiwnie że to przypadek ?

przejżyjcie sobie flagi Państw
ta cywilizacja śmierci przez okultystów jest "wyprodukowana"
a USA od podstaw zbudowane przez masonerię

Z tego, co ja wiem tylko odwrócona pięcioramienna gwiazda jest symbolem satanizmu a ta normalna symbolem dobra - dla pierwszych chrześcijan pentagram był symbolem pięciu ran Jezusa!

Ale przy okazji - podobno Statua Wolności jest tak naprawdę symbolem lucyfera (niosącego światło) z którym identyfikowali się budujący statuę iluminaci.
Jak ktoś lubi tego rodzaju domysły, to niech sobie poczyta:http://nowaatlantyda.com/2011/04/27/statua-wolnosci-cz-2/
Osobiście nie wiem, co na ten temat sądzić. Pewnie trzeba byłoby więcej poczytać...

Wt paź 16, 2012 20:30

Qwerty2011 napisał(a):
Z tego, co ja wiem tylko odwrócona pięcioramienna gwiazda jest symbolem satanizmu a ta normalna symbolem dobra - dla pierwszych chrześcijan pentagram był symbolem pięciu ran Jezusa!
.

też tak mnie kiedyś "czarowali",
nie daj sobie wciskać takich bzdur..
nie ma znaczenia czy do góry czy na dół, pentagram to pentagram

Wt paź 16, 2012 20:40
Cytuj:
Statua Wolności wznosi się nad Zatokę Nowojorską na wysokość 151 stóp i jednego cala. Ten jeden cal jest symboliczny. Jeśli cokolwiek było budowane przez Illuminatów to nie ulega wątpliwości, że liczby miały dla nich pierwszorzędne znaczenie. I dlatego ten jeden odstający cal jest wbrew pozorom niezwykle ważny. Jest to ślad, który wiedzie do odkrycia ukrytej wiadomości. 151.1 stopy to 1812 cale + 1 dodatkowy cal daje 1813 cali. Jeśli podzielić tą liczbę przez 7 mamy wynik 259. Numerologicznie będzie to więc 2+5+9=16. 1+6=7. Tak więc bez tego dodatkowego cala, liczba nie będzie podzielna przez 7 i nie da numerologicznej siódemki. Dlaczego liczna 7 jest tu taka ważna? Bo Statua Wolności jest świątynią liczby 7. Głowa Lady Liberty otoczona jest siedmioma promieniami. W jej koronie umieszczono 25 okien. 2+5=7. W cokole Statui ustawiono 4 greckie kolumny w każdym z jego 4 boków, co daje liczbę 16. 1+6=7. Na obrębie pochodni, którą Lady Liberty trzyma w dłoni znajduje się 16 ozdobnych liści. 1+6…… Rachunek znów =7.

O Matko!!!! Litości....albo chociaz psychiatry.

No ale skoro Kopernik była kobietą....to czemu nie Lucyfer?

Wt paź 16, 2012 20:41
Cytuj:
Litości...albo chociaz psychiatry

Albo zmienić lekturę, miast tej spiskowe przeczytac Dzienniczek i odnaleźć zapewnienie Jezusa - Świat nie jest tak zły, jak sie wydaje, jego siła jest ściśle ograniczona Dzienniczek 1643.

Wt paź 16, 2012 20:48
Ja prosze o psychiatre nie dla siebie, ale dla tych co takie bzdury produkują i tych co je rozgłaszają.

Ja tam całkiem normalny podobno nie jestem, ale gdy czytam takie brednie to mi aż spodenki w ....... z rozpaczy wciaga.

Wt paź 16, 2012 21:03
Mały offtop.....do psychiatry w trybie pilnym należy wysłać wszystkich z Centrum Sportu i póxniej wyciepnąc....obciach na całą Europę....zabacyli, że ma padać deszcz...śmiać się czy płakać...

Wt paź 16, 2012 21:09
Alus napisał(a):
Mały offtop.....do psychiatry w trybie pilnym należy wysłać wszystkich z Centrum Sportu i póxniej wyciepnąc....obciach na całą Europę....zabacyli, że ma padać deszcz...śmiać się czy płakać...

Tu już ani płacz, ani śmiech, ani tez psychiatra nie pomoże...tu juz nic nie pomoże.
Kto jest organizatorem meczu?
PZPN! Zlikwidować, rozpedzic na cztery strony, siedzibe zrównac z ziemią, zasuc sola i wapnem.....za 50 lat gnojówka zalać, a potem pokrzywami obsiać.

Wt paź 16, 2012 21:14

humalog napisał(a):
Vula nie słucham bo on w inna bramke gra i mógłbym źle wycelować.
No to, bracie, teraz będzie "żaluzja" nie koniecznie cienka... otóż zawodnicy, którzy ze mną biegają po boisku, pomimo kłopotów z odróżnianiem płci, powinni postarać się odróżniać barwy drużyn i nie wkładać koszulki drużyny, w której nie nie grają, ot co ;-) Bo Sędzia jest wyrozumiały, ale powiadają, że do czasu ;)
Tak rzucam w eter (który zresztą nie istnieje), bo i tak mnie nie słuchasz. A ja Ciebie, bynajmniej, z przyjemnością.

noOne napisał(a):

przejżyjcie sobie flagi Państw
ta cywilizacja śmierci przez okultystów jest "wyprodukowana"
a USA od podstaw zbudowane przez masonerię
Ja bym się tak nie rozpędzał, bo nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, poza powszechnie znaną, że zło osobowe robi co może i jak tylko może, żeby za sobą jak najwięcej ludzi pociągnąć.
Ale ja osobiście nie uważam, żeby dostrzegać w każdym szczególe naszego otoczenia ingerencji złego ducha, bo inaczej nie starczy w nim miejsca dla Boga :)

Sunt mala quae libas. Ipse venena bibas!

Wt paź 16, 2012 21:52
Cytuj:
otóż zawodnicy, którzy ze mną biegają po boisku, pomimo kłopotów z odróżnianiem płci, powinni postarać się odróżniać barwy drużyn i nie wkładać koszulki drużyny, w której nie nie grają

Ale ja .....ja gram bez koszulki :oops: Coby owosionom klatom poszpanować przed sikorkami.

Cytuj:

Nie sądzimy bo.......
"Biała gwiazda się na niebie mieni, Tak powstaje Wisły znak, Jej kibice są nie zwyciężeni, Boi się ich cały świat."

.... a wiedzom wszyskie Ślonzoki co maś(l)ony i pierony te Wiśloki

Wt paź 16, 2012 22:03

humalog napisał(a):
O Matko!!!! Litości....albo chociaz psychiatry.

No ale skoro Kopernik była kobietą....to czemunie Lucyfer?

Kiedyś była moda na Freuda, w tej materii jest podobno lepszy od zwykłego psychiatry ;)

humalog napisał(a):
Ale ja .....ja gram bez koszulki :oops: Coby owosionom klatom poszpanować przed sikorkami.
To kiedyś trzeba będzie się zdecydować i jakąś założyć... a najpierw w miarę wcześnie dowiedzieć się która bramka to ta właściwa, żeby po podsumowaniu goli strzelonych przeciwnikom i samobójów bilans wyszedł "in plus" ;) Bo "szpan na klatę" może rajcować sikorki ale wyniku meczu nie przesądzi, choćby nie wiem jak Ci, jak to z wdziękiem napisałeś, (cyt.) "spodenki w ....... z rozpaczy wciagało".
;)

Sunt mala quae libas. Ipse venena bibas!

Wt paź 16, 2012 22:14

humalog

Zamiast wszystko w czambuł krytykować i z uprzedzeniem podchodzić do każdej sprawy, może daj coś więcej z siebie.
Może wymyśl wreszcie jakiś swój ciekawy nowy temat, bo do tej pory podłączasz się tylko do każdego i "drzesz łacha" jak leci, co już w zasadzie staje się nudne...

Śr paź 17, 2012 7:37
Qwery

Nie czytuję nagminnie i z wypiekami na twarzy różnej maści Człowieków-Adamów....to i koncepcji na ciekawe i treściwe tematy mi brak.
W tym wzgledzie wolę zostawic ci puste pole do popisu....no i ze wzgledu na moje uczucia do kiepsko zipiacego serwera, nie bedę go zaśmiecał i robił ci konkurencji.

Powodzenia w dalszej twórczości życzę.

Śr paź 17, 2012 8:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona