Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
No popatrz...nie zrozumiała
Jeżeli od kilku juz stron toczy sie dyskusja o przytoczonych dokumentach (innych nie przytoczono) to nawet dziecko zrozumiałoby, ze wyraz "wszystkie" tyczy tych, które zostały przedstawione. Jak można mówic o czyms co nie zostało zacytowane i czego treści się nie zna?
Przepraszam! Mozna... wtedy gdy ktos sobie uroi, ze Kosciół jest/był antysemicki.
No ale dla Val, która nie potrafi zrozumiec prostych spraw jest to idealny pretekst do manipulacji i zarzucania komus kłamstwa!
|
Wt sty 08, 2013 22:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Humalog napisał(a): Najwyraźniej proteom posiadł jakąs tajna wiedze i twierdzi na sto procent, ze wszelkie oskarżenia sprzed setek lat dotyczące Żydów sa wyssane z palca. Z tego zdanie nijak nie wynika, że chodzi tylko o te dokumenty, które przedstawił proteom. I dla mnie wspominanie przez Ciebie wszelkie oskarżenia oznacza jakiekolwiek się pojawiły, a nie tylko te, które przedstawił @proteom. Humalog napisał(a): Przepraszam! Mozna... wtedy gdy ktos sobie uroi, ze Kosciół jest/był antysemicki. I znowu ten problem Humalogowy. Uważasz, że Kościół nie był nigdy antysemicki, a każdy kto powie, że przedstawiciele Kościoła mieli okresy słabości ten ma urojenia?
|
Wt sty 08, 2013 22:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Ja tu do moderacji mam takie pytanie:
User @dick69 usunął konto?
Tak.
|
Śr sty 09, 2013 12:17 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Zgłaszam niewłaściwe zachowanie użytkownika humalog: viewtopic.php?f=2&t=33004&start=2Wpis niemerytoryczny, ad personam, drwiny.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So sty 12, 2013 21:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ty, a także każdy inny użytkownik podpisując zgodę na regulamin tego forum, zobowiązałeś się do korzystania z wyszukiwarki i to nie w celu, żeby sobie poprzeglądać, ale po to, aby sprawdzić, czy podobne tematy (do tego, który ewentualnie chciałbyś założyć) już są. Jeśli są to jest oczywiste, że wypowiadamy się w tematach już otwartych. Dlatego jest kłamstwem z Twojej strony, że zostałeś ocenzurowany. Zostałeś zobowiązany do wypowiadania się w już istniejących tematach. Jak już pisałam tematów o pedofilii w KK jest na forum w bród. Zakładanie nowego tematu tylko po to, by figurować jako jego autor jest w związku z tym niedopuszczalne.
W związku z powyższym proszę Cię o zlikwidowanie Twojego podpisu, który szerzy kłamstwo w.s. decyzji administratora.
|
N sty 13, 2013 12:02 |
|
|
|
 |
Jajko
|
A nie mówiłem, że będą kolejne represje!! Wiedziałem, że mój kłujący w oczy podpis długo nie przetrwa  Prace nad nowym podpisem trwają.... Kolejnym życzeniem będzie aby podpis nie był na czerwono...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
N sty 13, 2013 12:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To się rozumie samo przez się. Kolor czerwony jest zarezerwowany dla moderacji  I proszę, przestań pisać o represjach, kiedy się do Ciebie stosuje zasady obowiązujące wszystkich innych użytkowników.
|
N sty 13, 2013 12:08 |
|
 |
Jajko
|
Ciekawe czy jak ktoś założy nowy wątek o papieżu na przykład, to Twoja reakcja będzie taka sama, jak w moim przypadku? Wszak o papieżu jest tu już jakiś wątek, a więc nowego NIE MOŻNA zakładać, dobrze rozumuję??
Podpis się podoba?
|
N sty 13, 2013 12:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To nadal jest szerzenie nieprawdy na temat decyzji w Twojej sprawie. Nie jest prawdą to, z jakiego powodu nie możesz zakładać nowych wątków. Otóż nie dlatego, że "prawda w oczy kole niektórych adminów" tylko dlatego, że podobne wątki już istnieją.
Twój wątek doskonale wpisywał się w inne (aktywne!) tematy traktujące o tuszowaniu pedofilii w KK.
Proszę o zlikwidowanie podpisu.
|
N sty 13, 2013 12:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ciekawe czy jak ktoś założy nowy wątek o papieżu na przykład, to Twoja reakcja będzie taka sama Każdy kolejny wątek o np. masturbacji, obecności zła na świecie czy innych typowych zagadnieniach jest kwitowany zestawem linków od Elbrusa a temat jest zamykany bez większych ceregieli. http://pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_ob ... j_twierdzy
|
N sty 13, 2013 12:32 |
|
 |
Jajko
|
Zlikwidowanie podpisu??? Czy zmianę by nie szerzył nieprawdy?
wloczykij: jakoś bardzo rzadko Elbrus reagował w ten sposób na moje wątki
|
N sty 13, 2013 12:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Zlikwidowanie podpisu??? Czy zmianę by nie szerzył nieprawdy?
Jajko, jak Cię lubię to i tak nie chce mi się bawić w kotka i myszkę  Doskonale wiesz o co mi chodzi, możesz sobie mieć w podpisie co tam chcesz, ale obecny zlikwiduj. Jest rozpowszechnianiem nieprawdy o działaniach administracji tego forum.
|
N sty 13, 2013 12:37 |
|
 |
Jajko
|
Nie rozumiem. Piszesz, że mogę mieć CO CHCĘ, ale obecny mam zlikwidować. Zero logiki.
Dokonałem 2 modyfikacji podpisu. Czy aktualny jest w porządku? Na wszelki wypadek wklejam go poniżej, bo każda następna modyfikacja zmienia wszystkie podpisy (nie wiedziałem tego).
W związku z rzekomym łamaniem przeze mnie regulaminu forum (ja to nazywam po prostu cenzurą), proszę ludzi dobrej woli o zakładanie kontrowersyjnych wątków nt zła płynącego z religii-ja nie mogę tego robić-admini nie chcą nowych wątków na takie tematy
Proszę o wskazanie które fragmenty są "rozpowszechnianiem nieprawdy o działaniach administracji tego forum".
|
N sty 13, 2013 12:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wskazałam Ci parę postów wyżej - wystarczy.
Co do obecnej formy podpisu, zostawiam już decyzji administratora (Asienkka).
|
N sty 13, 2013 12:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dyskusję między userami przeniosłam do wątku obok - Wzajemne uwagi między użytkownikami.
|
N sty 13, 2013 17:14 |
|
|
|