Demoralizacja EU - kto dzierży ster?
| Autor |
Wiadomość |
|
JedenPost
|
 Re: Demoralizacja EU - kto dzierży ster?
quas napisał(a): United States of Europe? - Max Kolonko MaxTV Kolonko mówi jak jest.
No mówi, ale bynajmniej nie o tym co Ty przecież ...?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| So maja 17, 2014 15:26 |
|
|
|
 |
|
Otodox
Dołączył(a): Pn mar 03, 2014 16:14 Posty: 240 Lokalizacja: nieciekawa
|
quas napisał(a): Otodox napisał(a): Jeżeli tak jest i jest tego tak wiele, to zapodaj ze 3 przykłady. Możemy wtedy podyskutować. Podaj jakieś konkrety, a nie ogólniki. Przecież podałem już kilka przykładów, to nie jest żadna tajemna wiedza. Po prostu czytam wiadoamości i o tych rzeczach piszą. Mam Ci podwać wiadomości z portali informacyjnych ? Polecam np. Fronda.pl. Tam często o tych wszystkich rzeczach piszą, wejdziesz i na pierwszej stronie nawet znajdziesz. Co oznacza ta ryba w Twoim logo, że jesteś chrześcijaniniem, jeżeli tak to jakim  Bingo - tak, jestem chrześcijaninem. Jakim? Katolickim. Myślę, że do dalszych rozważań nie ma znaczenia, którego Kościoła Katolickiego: zachodniego czy wschodniego. Wracając do meritum. Dalej uciekasz się do ogólników i nic konkretnego nie przedstawiłeś. Czy żądam od Ciebie zbyt wiele?
_________________ Na forach dyscyplina intelektualna jest sztuką raczej nieznaną.
|
| So maja 17, 2014 16:53 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): United States of Europe? - Max Kolonko MaxTV Kolonko mówi jak jest. Na marginesie, gdyby to dobrze zrealizować, to wydaje mi się, że nie byłby to taki najgłupszy pomysł.
|
| So maja 17, 2014 17:21 |
|
|
|
 |
|
amadeus35
|
quas napisał(a): amadeus35 napisał(a): Czlowieku co sie z toba dzieje ze piszesz takie klamstwa, nie sluchaj ksiedza Oko, to nie jest dobry czlowiek. Czemu kłamstwa, wszystko co napisałem dzieje się w EU. Czemu twierdzisz że ks. Oko jest złym człowiekiem. To jest właśnie prawdziwy kapłan, posiadający siłę i odwagę by być wiernym Jezusowi. Za takiego kapłana trzeba dziękować Bogu bo niewielu takich mamy. Takich którzy prowadzą ludzi do Jezusa pokazując co w dzisiejszym świecie jest złe, niebezpieczne. Ks. Oko swoją nauką uczy rozózniania zła od dobra, bo dzisiejsze elity, politycy media stawiają na naszej drodze zło w taki sposób aby ludzie przyjmowali to jako dobro. Niewielu kapłanów dzisiaj tak uczy ludzi aby to zło umnieli rozróżniać, dlatego tak wielu katolików jest porażoanych ślepotą i invitro nazywają dobrem, związki homo dobrem, walke z wiarą tolerancją, niszczenie wratości, rodziny postępem itd. Przez to że tak wielu kapłanów milczy, albo mówi o tym ale bardzo cichutko, ludzie nie umieniją rozrózniać tego zła bo jest ono przedstawiane jako dobro, ale to idzie dalej kiedy ludzie są pozostawieni sami sobie bez zdecydowanej nakuki, drogowskazu kapłanów. Efektem tego jest stan w którym mówi się że z katolików, katolikami jest tylko 25% bo reszta odrzuca podstawy wiary, jak zmartwychwstanie Jezusa czy inne. Dlatego za takich kapłanów jak ks. Oko trzeba dziękować Bogu. Otodox napisał(a): Jeżeli tak jest i jest tego tak wiele, to zapodaj ze 3 przykłady. Możemy wtedy podyskutować. Podaj jakieś konkrety, a nie ogólniki. Przecież podałem już kilka przykładów, to nie jest żadna tajemna wiedza. Po prostu czytam wiadoamości i o tych rzeczach piszą. Mam Ci podwać wiadomości z portali informacyjnych ? Polecam np. Fronda.pl. Tam często o tych wszystkich rzeczach piszą, wejdziesz i na pierwszej stronie nawet znajdziesz. Co oznacza ta ryba w Twoim logo, że jesteś chrześcijaniniem, jeżeli tak to jakim  Ile w tobie jest zlosci, jedynie co mozemy wspolnie robic to modlic sie za tych co tak ``przeklinasz`` to jest naszym zadaniem jako chrzescijan.
_________________ Bog jest Miloscia :)
|
| N maja 18, 2014 10:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
amadeus35 napisał(a): Ile w tobie jest zlosci, jedynie co mozemy wspolnie robic to modlic sie za tych co tak ``przeklinasz`` to jest naszym zadaniem jako chrzescijan. A możesz powiedzieć kogo i gdzie przeklinam, bo w jakąś paranoje wpadasz. Jak na razie najgorzej o człowieku to napisałeś Ty, oczerniając księdza Oko sugerując że jest złym człowiekiem. Więc z tym ,,przeklinaniem'' to warto spojrzeć na siebie a nie wpadać w paranoje.
|
| N maja 18, 2014 11:55 |
|
|
|
 |
|
amadeus35
|
quas napisał(a): amadeus35 napisał(a): Ile w tobie jest zlosci, jedynie co mozemy wspolnie robic to modlic sie za tych co tak ``przeklinasz`` to jest naszym zadaniem jako chrzescijan. A możesz powiedzieć kogo i gdzie przeklinam, bo w jakąś paranoje wpadasz. Jak na razie najgorzej o człowieku to napisałeś Ty, oczerniając księdza Oko sugerując że jest złym człowiekiem. Więc z tym ,,przeklinaniem'' to warto spojrzeć na siebie a nie wpadać w paranoje. Wydaje mi sie ze to ty wpadles w antyunijna paranoje nie ja, zlosc nieczego nie zmieni.
|
| N maja 18, 2014 15:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Możesz nie posługiwać się kłamstwami. Napisałeś że ja kogoś ze złością przeklinam, a teraz uciekasz do EU, kiedy powiedziałem żebyś powiedział kogo przeklinam . To Ty tutaj oczerniłeś księdza Oko więc do przeklinania którym paranoicznie rzucasz na wiatr najbliżej Tobie. To że nie jesteś katolikiem nie oznacza że masz oczerniać katolickich kapłanów bezpodstawnie rzucając puste kłamstwa. I oczywiście nieprawdą jest że jedyne co możemy zrobić to modlić się, tak mówią Ci którzy nie chcą działać, którzy chcą milczeć, a zarazem milczeniem wspierać zło i działania przeciwko Bogu. Kiedy będą usuwać krzyże i zamazywać ślady Boga i jego Prawo, modlitwą i milczeniem, nic nie robieniem, damy temu przyzwolenie. Tak samo kiedy wróg najezdza ojczyznę, modlitwą, milczeniem i nic nie robieniem, atakowaniem tych którzy chcieliby walczyć w obronie ojczyzny, wspiera się wroga.
|
| N maja 18, 2014 15:41 |
|
 |
|
amadeus35
|
quas napisał(a): Możesz nie posługiwać się kłamstwami. Napisałeś że ja kogoś ze złością przeklinam, a teraz uciekasz do EU, kiedy powiedziałem żebyś powiedział kogo przeklinam . To Ty tutaj oczerniłeś księdza Oko więc do przeklinania którym paranoicznie rzucasz na wiatr najbliżej Tobie. To że nie jesteś katolikiem nie oznacza że masz oczerniać katolickich kapłanów bezpodstawnie rzucając puste kłamstwa. I oczywiście nieprawdą jest że jedyne co możemy zrobić to modlić się, tak mówią Ci którzy nie chcą działać, którzy chcą milczeć, a zarazem milczeniem wspierać zło i działania przeciwko Bogu. Kiedy będą usuwać krzyże i zamazywać ślady Boga i jego Prawo, modlitwą i milczeniem, nic nie robieniem, damy temu przyzwolenie. Tak samo kiedy wróg najezdza ojczyznę, modlitwą, milczeniem i nic nie robieniem, atakowaniem tych którzy chcieliby walczyć w obronie ojczyzny, wspiera się wroga. Bog jest Miloscia, nie rozumiem twojego zdenerwowania ?! Nie lubie pana ks. Oko i go z pewnoscia nie polubie. Lubie Papieza Franciszka i nowego Prymasa Polski, bardzo wartosciowi ludzie.
|
| Wt maja 20, 2014 6:12 |
|
|
|