Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 24, 2025 6:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Pytanie godunowa 
Autor Wiadomość

Baranku czemu ostani mókj post w tym temacie został usuniety..?
Jak nie umiesz moderowac !!!bo robisz to tragicznie mieszasz przenosiz tematy. Co po przez to chcesz osiagnać jeszcze większy bałagan..??

To może lepiej rozwiążuj krzyżówki, lu rób coś innego ..!!!

Pytam sie{b] Saxonie poraz kolejny[/b] czy Twoi moderatorzy poza usuwaniem postów i zamykaniem nic innego nie potrafia.. czynić ??
Jedynie jotka co z sensem pisze w wielu wątkach tu stanowi wyjątek !!!
Ponad 10 procent zamykjanych tematów . Usuwane posty bez żadnych komentarzy cenzura gorsza jak z a komuny !!

POzdro

Pt cze 24, 2005 21:53
Pytanie wydzieliłem i umieściłem we właściwym podforum. Pytanie pochodzi z tego miejsca: http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=84850#84850

Godunowie, dokładnie tak jak tam napisała baranka, listy nie zostały wycięte. Zostały jedynie przeniesione. Nawet linka Ci podała.

Godunowie to nie chodzi o krzyżówki. Czytaj co napisano. Wyluzuj trochę, a nie od razu przepełniony świętym gniewem rozpoczynasz kolejną wielką batalię o ograniczaną wolność słowa. Trochę dystansu.

Pt cze 24, 2005 22:22
Nie usunięty, tylko przeniesiony , jak sam zauważyłeś.
Znajduje się tutaj:
viewtopic.php?p=84849#84849
o czym informowałam już tutaj:
viewtopic.php?t=150&start=345
Z wątku o Radio Maryja wyodrębnił się temat poboczny dotyczący rozdziału Kościoła od państwa- taki temat już na forum istniał, więc tam zostały przeniesione posty dotyczące tego problemu :) Tyle jeśli chodzi o dokładne wyjaśnienie odnośnie " usunięcia postu".

P.S. Jeżeli chodzi Ci o wycięty z niego fragment ( co nie jest równoznaczne z usunięciem postu) , niestety, zabrakło w nim miłości bliźniego, o którą zabiegasz :?

Pt cze 24, 2005 22:30

Heh, aż strach pomysleć jak potniecie wątek o paradzie normalności... :P A tak właściwie, komu przeszkadza taki kogiel-mogiel? Trzymać się tematu jest często naprawdę cieżko, zawsze się tworza watki poboczne i tak naprawdę myślę, że niczemu nie przeszkadzają. Niejednokrotnie zaś, cięcie watków rozwala ciekawą dyskusję.

So cze 25, 2005 20:11

Cytuj:
P.S. Jeżeli chodzi Ci o wycięty z niego fragment ( co nie jest równoznaczne z usunięciem postu) , niestety, zabrakło w nim miłości bliźniego, o którą zabiegasz

Zadam pytanie który punkt regulaminu został naruszony w wyciętym fragmencie..??
Nie życzę sobie wycinania części ( to jest edycji moich postów bez mojej wiedzy i zgody ) taka edycja narusza sens mojej wypowiedzi . Kto Ciebie do Tego upoważnił,???

Pytam się po raz kolejny kto zrobił takich ludzi moderatorami..????
Jeszcze jedno nie zamierzam dyskutować na oddzieleniu państwa od kościoła czy odwrotnie w tym temacie Radio Maryja promuje Się pewna opcja polityczna i w tym temacie . odpowiadałem .!!
Mówisz o miłości nie odpowiadałem ( co prawda post został usunięty) na zaczepki typu idź do piaskownicy.. Jeszcze do LPR- u się nie zapisałem ..
Jestem tu dość długo na tym forum ale takich paranoi jak odwalają tu niektórzy moderatorzy nie było . DYSKUSJE BYWAŁY BARDZO OSTRE .. A modewratorzy interweniowali bardzo rzadko .!!
POZDRAWIAM

So cze 25, 2005 21:26
Za pisanie kłamst na temat Rzeczypospolitej Polskiej zabolkowałbym Ci konto na tym forum, admini są zbyt pobłażliwi dla Ciebie:

godunow napisał(a):
Tak to racja jedyny kraj katolicki gdzie rocznie dokonuje się ponad 200 tysięcy eutanazji (...)
Jedyny Kraj w Europie gdzie Eutanazja następuje w imię prawa

So cze 25, 2005 21:42

Nie życzę sobie wycinania części ( to jest edycji moich postów bez mojej wiedzy i zgody ) taka edycja narusza sens mojej wypowiedzi . Kto Ciebie do Tego upoważnił,???

Cytuj:
7. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach:

dalej proszę sobie doczytać :)

So cze 25, 2005 21:44
Jestem tu dość długo na tym forum ale takich paranoi jak odwalają tu niektórzy moderatorzy nie było . DYSKUSJE BYWAŁY BARDZO OSTRE .. A modewratorzy interweniowali bardzo rzadko .!!

I co z tego? Na drogach też kierowcy jeżdżą bardzo ostro, a policja tylko niektórych łapie. Regulamin jest, a godunow go czytał, tak jak wszyscy inni. Nawet jeśli moderatorzy nie wszędzie reagują, to nie zmienia to faktu, że regulamin obowiązuje. Zawsze może dowolna osoba, powołując się na regulamin prosić o interwencję.

So cze 25, 2005 21:57
Cytat:
7. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach:

dalej proszę sobie doczytać

Gorzej gdy robi to w niektórych przypadkach w sposób wyjatkowo nieudolny.......niech wiec najpierw dwa razy pomysli, a nie kieruje sie suchym regulaminem. Regulamin nie zastapi tego co powinno byc w głowie.

N cze 26, 2005 0:34
oj Beli :) Ty masz rację! Ja się z Tobą zgadzam :):)
Jest prawdą, że "Gorzej gdy robi to w niektórych przypadkach w sposób wyjatkowo nieudolny.......niech wiec najpierw dwa razy pomysli, a nie kieruje sie suchym regulaminem. Regulamin nie zastapi tego co powinno byc w głowie". No pewno! Tylko, że Ty sugerujesz, że taki stan jest nagminny, prawda? :>

N cze 26, 2005 7:29
Tego nie sugeruje i nie wmawiaj mi prosze czegos czego nie napisałem.
Dokładnie to chodziło mi o sytuacje z topicu o "wrózbiarstwie" i dziwnym przemieszczeniu tylko samej odpowiedzi, bez przemieszczenia postu , którego ta odpowiedz dotyczyła.
To nie ma sensu i mija sie z celem.
Albo sie cos robi dokładnie , albo przestaje sie osmieszac nadmierna gorliwościa.
Lepiej juz popatrzec na ulubiona telenowele lub przypudrowac nosek.....nizli robic zamieszanie w tematach

N cze 26, 2005 10:45

N cze 26, 2005 11:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 12 ]