Czy slyszales kiedykolwiek Glos Boga?
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy slyszales kiedykolwiek Glos Boga?
Hufce napisał(a): Nie rozumiesz o co chodzi w orędziach żywego płomienia ale jestem skłonny Ci to wyjaśnić ,po pierwsze orędzia zaczynają się od roku 1991 ,to nie ja mam te wizje - orędzia tylko ma je Piotr Żywy Płomień ,osoba wybrana przez Boga ,która otrzymuje przekazy od w sumie czterech osób ,od całej Trójcy Świętej oraz od Matki Boskiej ,kursywą w każdym orędziu są zaznaczone słowa skierowane bezpośrednio do mnie ,np posłuchaj kochany synu Żywy Płomieniu itp itd . Nie wiem, czy to jeszcze mozna leczyc.
|
| N wrz 11, 2016 19:55 |
|
|
|
 |
|
Hufce
|
Masz coś w temacie do powiedzenia oprócz docinki słownej ?
|
| N wrz 11, 2016 20:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
W temacie slyszenia glosu Boga? Czy w temacie twoich-nie twoich objawien prywatnych z teza, ze jestes wiekszy od Pana Jezusa?
|
| N wrz 11, 2016 20:08 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
W raju waz dawal podobne urojenia, ze beda wazniiejsi i madrzejsi od boga.
|
| N wrz 11, 2016 20:42 |
|
 |
|
Robek
|
wybrana napisał(a): Na tym forum osoby typu Robek będą kpić z tego co piszemy. Nie przejmuj się tym. Ty znasz prawdę, ja też ją znam i życzę wszystkim, by ją poznali. Skoro rozmawiasz z Bogiem to byś mogła mu powiedzieć, żeby mnie przegonił z tego forum. I dzięki temu będziesz miała spokój. wybrana napisał(a): Odpowiedz mi skąd masz taką wiedzę, taką pewność, że Bóg nie przemawia bezpośrednio sam do człowieka. Skąd jesteś taki pewny, że Duch Święty nie działa. Do kogoś tam może i przemawia, w końcu takich rzeczy nie sposób zweryfikować. Ale coś takiego jest czymś bardzo rzadko spotykanym, i na forum już sie o tym przekonałem, bo tutaj jest sporo ludzi którzy zaczęli mi mówić że rozmawiają z Bogiem, natomiast jak zacząłem zadawać pytania, to sie okazało że to co mówią nie ma większego sensu. wybrana napisał(a): Czyż Jezus nie ukazał swojej mocy Apostołowi Pawłowi i nie powiedział: Szawle, czemu prześladujesz moich wyznawców. Czy to wydarzenie nie jest dowodem, że Jezus działa według swojej woli ? To że Bóg blisko 2 tyś. lat temu przemówił do Pawła, świadczy o tym że każdy kto dzisiaj mówi że rozmawia z Bogiem, to faktycznie z tym Bogiem rozmawia? glejt napisał(a): Bóg do niczego nie zmusza ,nie jest tyranem na wzór szatana , który ma za nic naszą wolę). No przecież każdego człowieka zmusił do wiecznego życia. Więc w tej sytuacji Bóg jest tyranem. wybrana napisał(a): Wiem, że niewielu mi w to co napisałam uwierzy, ale ja to doświadczyłam. A co tu jest do wierzenia? Przecież ty do wszystkiego w sowim życiu wciskasz albo Boga albo szatana. No bo przecież bez pomocy Boga, to ty byś o własnych siła z żadnej choroby nie była w stanie wyzdrowieć. Hufce napisał(a): Już tu mówiłem ale powtórzę ,słyszę głos Boga codziennie ,przemawia do mnie nieustannie aż mam tego powoli dosyć ale jakoś wytrzymuję Możesz z nim rozmawiać? Hufce napisał(a): Mało mnie interesuje czy ktokolwiek mi wierzy ,że słyszę głos Boga bo i tak zostało tylko niecałe 20 lat życia na tej ziemi ,gdyż w 2036 roku będzie koniec świata ,prawdziwy koniec a nie jakieś banały . W jaki konkretny dzień będzie ten koniec świata?
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
| N wrz 11, 2016 23:05 |
|
|
|
 |
|
Hufce
|
Tak będzie to dokładnie 26 czerwca 2036 roku . Tak mogę rozmawiać .
|
| Pn wrz 12, 2016 8:51 |
|
 |
|
Robek
|
Hufce napisał(a): Tak będzie to dokładnie 26 czerwca 2036 roku . Tak mogę rozmawiać . Dlaczego akurat 26 czerwca? I skoro możesz rozmawiać z Bogiem, to byś go sie spytał, co sie z Robkiem stanie, jak nastąpi ten koniec świata.
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
| Pn wrz 12, 2016 10:19 |
|
 |
|
Hufce
|
Nie wiem dlaczego akurat tego dnia . Bóg mi powiedział ,że robek zginie w wypadku samochodowym w 2021 roku .
|
| Pn wrz 12, 2016 11:54 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Robek pytal co sie z nim stanie na koncu a nie kiedy zginie. Poza tym kiedys slyszalem historie ze ktos komus wrozyl i ta osoba miala zginac i samo to spowodowalo ze idac zmartwiona-zamyslona do domu nie zauwazyla pociagu na niestrzezonym przejezdzie. Za to co piszesz powinienes dostac bana. Co do czerwca to faktycznie jest to chyba najzimniejszy miesiac. 
|
| Pn wrz 12, 2016 12:09 |
|
 |
|
Hufce
|
Jak macie jakieś jeszcze pytania do Boga na jakiekolwiek tematy to jest do usług .Bóg odpowiada w sekundę na moje pytania dlatego zachęcam do zadawania pytań ,może jakieś trudne na które mało kto zna odpowiedź albo nikt jej nie zna .
|
| Pn wrz 12, 2016 12:11 |
|
 |
|
Hufce
|
Za co niby mam dostać bana ? Chciał znać prawdę co z nim będzie to napisałem . Gdyby Bóg nie chciał żebym napisał co się z nim stanie to by mi nie odpowiedział a jednak po zadaniu głośno mu pytania od razu mi odpowiedział .
|
| Pn wrz 12, 2016 12:13 |
|
 |
|
Hufce
|
Bóg mi właśnie przed chwilą powiedział dokładnie zacytuje co : "Możesz im zadawać pytania jak najbardziej tak ,odpowiem na wszystkie nie mijając się a ni trochę z prawdą ."
|
| Pn wrz 12, 2016 12:28 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
proponuję, żeby @Hufce sobie na kilka tygodni odpoczął na forum i przemyślał sens narażania wiary na śmieszność.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| Pn wrz 12, 2016 12:32 |
|
 |
|
Robek
|
Hufce napisał(a): Jak macie jakieś jeszcze pytania do Boga na jakiekolwiek tematy to jest do usług .Bóg odpowiada w sekundę na moje pytania dlatego zachęcam do zadawania pytań ,może jakieś trudne na które mało kto zna odpowiedź albo nikt jej nie zna . Tylko ja sie pytałem o to co sie ze mną stanie po śmierci, Więc jak to ze mną dalej będzie?
|
| Pn wrz 12, 2016 16:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Robek napisał(a): Hufce napisał(a): Jak macie jakieś jeszcze pytania do Boga na jakiekolwiek tematy to jest do usług .Bóg odpowiada w sekundę na moje pytania dlatego zachęcam do zadawania pytań ,może jakieś trudne na które mało kto zna odpowiedź albo nikt jej nie zna . Tylko ja sie pytałem o to co sie ze mną stanie po śmierci, Więc jak to ze mną dalej będzie? Robek, Hufce na szczęści dostał bana, tylko szkoda, że nie stałego, bo tylko na miesiąc. Hufce okłamał cię, że zginiesz w wypadku samochodowym w 2021 roku, bo Hufce to jakiś chory, biedny człowiek, który podszywa się pod żywego płomienia i wkleja linki jako orędzia ze strony żywego płomienia. On nic nie wie i nawet nie wie kim jest. Chce zabłysnąć, albo choroba wytwarza w nim wyobraźnie. Fałszywie podszywa się pod inną osobę.
|
| Pn wrz 12, 2016 17:45 |
|
|
|