Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 12:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 MARYJA JAKO NASZA MATKA 
Autor Wiadomość

Post MARYJA JAKO NASZA MATKA
PATRONKĄ MOJEJ PARAFI JEST M.B.N.POMOCY W PIEKARACH ŚL. (DZIELNICA)
PRZEZ 15 LAT CHODZIŁAM NA DZIECI MARYI BYŁO TO DLA MNIE BARDZO WARZNYM OBOWIĄZKIEM PRZEKLADANYM NAD KAŻDE INNE ZAJĘCIE....... UWAŻAM ŻE MARYJA JEST NASZĄ MATKĄ DO KTÓREJ IDZIE SIĘ ZWRÓCIĆ W KAŻDEJ POTRZEBIE ;
W MOIM OTOCZENIU SĄ OSOBY KTÓRE SĄDZIŁY IŻ MARYJA NIE JEST TYM ZA KOGO JĄ UWAŻAMY GDYŻ JAK MOŻE BYĆ DZIEWICĄ MAJĄC SYNA .....
MARYJA JEST DLA MNIE WAŻNYM WZOREM GDYŻ ODDALA SWE ŻYCIE BOGU ,A JEJ SYN OFIAROWAŁ NAM JĄ ZA MATKĘ

Śr sie 23, 2006 12:01

Fajnie, podobne tematy były ale czego tutaj właściwie oczekujesz? Piszesz o swoich subiektywych odczuciach, mamy o nich dyskutować? Ślepych tutaj nie ma więc duża czcionka nie jest konieczna... Proszę o sprawdzanie pisowni, poprawną interpunkcję i jako taką przynajmniej składność wypowiedzi

Śr sie 23, 2006 12:38
W MOIM OTOCZENIU SĄ OSOBY KTÓRE SĄDZIŁY IŻ MARYJA NIE JEST TYM ZA KOGO JĄ UWAŻAMY GDYŻ JAK MOŻE BYĆ DZIEWICĄ MAJĄC SYNA .....
i to się kłania znajomość Ewangelii; oto wierzący - mówią "wierze" a tak naprawde to nie wiedzą w Kogo i nic o swojej wierze nie wiedzą....

Śr sie 23, 2006 14:28

viewtopic.php?t=505

Tak z grubsza :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Cz sie 24, 2006 7:24
Zobacz profil WWW
Najbardziej z tych linków spodobało mi się zdanie: "Maryja nie zawsze była dziewicą" - nie wiedziałam, że dziewicą można raz być, potem nie a następnie zaś być - tak odbieram to zdanie. A jeśli chodzi o drugi link to mam tylko jedną odpowiedź na tego typu pytania :ziew:

Cz sie 24, 2006 7:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]