Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Zen- pocieszasz mnie przy założeniu, ze jestem zazdrosna o wielkość biustu?? MINUS  ! źle...
Na kota bez oczu to akurat trafiłam na takiej stronie, gdzie sie pomaga zwierzętom...Tam zawsze są jakies przypadki...
Cytuj: Każdy? O, przepraszam bardzo!Nie każdy! Ja nie!(zrobiłem to dla świętego spokoju, żeby Zen się na mnie nie gniewał Czuje wstręt do roznegliżowanego ciała kobiety. Nawet w akcie.
BRAWO  Wspaniale...  ...
|
Wt paź 16, 2007 21:48 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Teresse napisał(a): BRAWO Wykrzyknik Wspaniale... Spooooczko ...
Chociaż ktoś mnie poparł. Dzięki, Teresse 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Wt paź 16, 2007 21:56 |
|
 |
angua
|
Dalsza część tej rozmowy znajduje się tu.
I byłabym baaardzo wdzięczna, gdyby w przyszłości w przypadku wątków bartasowych znalazła się jakaś czujna osoba, która przeniesie się z rozmową do odpowiedniego topicu - zapobiegając tym samym roznoszeniu tego tematu po całym HP. Incognito jest w tym dobry, gdybyście szukali ochotnika :D
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr paź 17, 2007 16:38 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Oj zabiegany i męczący był dzisiejszy dzień, jutro niestety znów czeka mnie wstawanie rano, a potem jechanie z babcią po zakup paki kotletów  Nie obyło się jednak bez dobrych wiadomości.  W piątek odbędzie się kolejny wykład z serii Academia Buddhica, zatytułowany "Zdrowie, choroba i kuracja według psychologii buddyjskiej", na który oprócz mnie i kolegi pójdą nasze dwie znajome - śliczne bliźniaczki.
Także nawet jeśli wykład nie będzie ciekawy, będzie to dobrze wykorzystany czas...

|
Śr paź 17, 2007 23:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zen, nie nasladuj Ero-sennina, bo nie wiem czy zauwazyłeś, ale kobiety omijają go szerokim łukiem- chyba, ze te które chcą wciągnąc go w jakąś pułapkę...
Nie mowiąc juz o tym, że kilka razy Naruto wpadł w niezłe kłopoty z powodu tego, że Jiraya latał za kobietami...
Swoją dorgą zastanawiam się czy jiraya nie jest gejem, który za wszelką cenę chce udowodnic sobie i wszystkim, że jest hetero...  powaznie...
Inna sprawa: podobno buddyzm nie jest misyjny- a jednak zapraszasz chrześcijan na buddyjskie wykłady- chyba, ze ci znajomi nie są chrzescijanami... 
|
Cz paź 18, 2007 15:21 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): Zen, nie nasladuj Ero-sennina, bo nie wiem czy zauwazyłeś, ale kobiety omijają go szerokim łukiem- chyba, ze te które chcą wciągnąc go w jakąś pułapkę... Moja ero-sanninowość ogranicza się tylko do forum, a kobiety przez internet nie szukam  Teresse napisał(a): Swoją dorgą zastanawiam się czy jiraya nie jest gejem, który za wszelką cenę chce udowodnic sobie i wszystkim, że jest hetero...  powaznie... Nie uważam, aby coś wskazywało na to, że jest jak piszesz  Teresse napisał(a): Inna sprawa: podobno buddyzm nie jest misyjny- a jednak zapraszasz chrześcijan na buddyjskie wykłady- chyba, ze ci znajomi nie są chrzescijanami... 
No więc to jest tak - kolega jest niewierzący, to jest mój najlepszy kumpel ze studiów i to na niego najbardziej mogę liczyć jeśli chcę iść na jakieś wydarzenie kulturalne a nie chce mi się iść samemu. Jak są jakieś ciekawe wykłady, wystawy itp. za darmo, to zazwyczaj na nie idziemy - ot tak, żeby się "odinformatyzować"  Poza tym on ma podobne spojrzenie na świat do mnie, także jak mnie coś interesuje, to jego zazwyczaj też. Koleżanki-bliźniaczki też są bardziej niewierzące niż wierzące - w każdym razie nie są praktykujące. Ja ogólnie lubię przebywać w towarzystwie kobiet (zwłaszcza ładnych, a one do tej grupy należą  ), najlepiej poza uczelnią, a poza tym jeśli razem pójdziemy na ten wykład to będzie jeden ciekawy temat do rozmowy więcej, a rozmawiać z kobietami też bardzo lubię  Proponowałem też ten wykład koleżance chrześcijance (mocno wierzącej i praktykującej, która też należy do naszej paczki), ale już wcześniej sobie to popołudnie zaplanowała i nie pójdzie z nami.
Zapraszam znajomych na wykłady o buddyzmie, bo są one ciekawe  Poza tym, te wykłady mają charakter naukowy i edukacyjny, a nie formacyjny i "kazaniowy"  Jeśli znajomi będą chcieli abym opowiedział im o buddyzmie, powiedział czemu wybrałem tą religię i dlaczego warto być buddystą to oczywiście im powiem. Tak samo dam im wskazówki jeśli chcieliby zacząć prakytkować - nie ma jednak mowy o jakiejś buddyjskiej "ewangelizacji" z mojej strony. 
|
Cz paź 18, 2007 15:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A dlaczego na forum udajesz kogoś kim nie jesteś??
Kurcze, Zen- moze Ciebie tez trzeba wysłać do psychologa?? 
|
Cz paź 18, 2007 16:30 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): A dlaczego na forum udajesz kogoś kim nie jesteś?? 
Z takiego samego powodu dla którego istnieje cosplay - dla zabawy 
|
Cz paź 18, 2007 16:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kazda zabawa moze ranić...
Cosplay moze ranic uczucia estetyczne, traktowanie kobiet erosenninowo a la mięso we mnie np. powoduje żal, że istnieją dwie płcie...
|
Cz paź 18, 2007 17:00 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): Kazda zabawa moze ranić... Tia - to może najlepiej zero żartów i rozrywki? Teresse napisał(a): Cosplay moze ranic uczucia estetyczne, traktowanie kobiet erosenninowo a la mięso we mnie np. powoduje żal, że istnieją dwie płcie...
1. Ero-sanninostwo to nie traktowanie kobiet jak mięso, tylko tworzenie zabawnych sytuacji z nutką erotyki.
2. Nie traktuję żadnych kobiet ero-sanninowo. Robię sobie takie żarty na forum, ale to się na zachowanie w świecie rzeczywistym nie przekłada.
3. Jeśli serio czujesz żal dlatego, że są dwie płcie, to ja Ci szczerze współczuję.
|
Cz paź 18, 2007 17:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jasne, że lepiej być jak aniołowie w niebie czyli bez płci...Bóg tez nie ma płci...
a sytuacje są zabawne dla tego, kto bawi się czyimś kosztem ( mówię o Erosanninie ) bo w realu to nic przyjemnego jak obleśny dziad maca cię po tyłku... 
|
Cz paź 18, 2007 17:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O,a tu najgorsze przebranie jakie kiedykolwiek widziałam...

|
Cz paź 18, 2007 17:19 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): Jasne, że lepiej być jak aniołowie w niebie czyli bez płci...Bóg tez nie ma płci... a sytuacje są zabawne dla tego, kto bawi się czyimś kosztem ( mówię o Erosanninie ) bo w realu to nic przyjemnego jak obleśny dziad maca cię po tyłku... 
Ty masz jakąś seksofobię, Teresse 
|
Cz paź 18, 2007 17:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 wiedziałam, że w koncu i mnie zdiagnozujecie...Jak to się mówi- nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka...
Na forum powinno być kilku psychologów, ktorzy by wyłapywali co gorsze przypadki  ...a z drugiej strony tylko szaleńcy zdobędą Królestwo Niebieskie... 
|
Cz paź 18, 2007 17:25 |
|
 |
Zencognito
|
Przepraszam, zbyt dosadnie to wyraziłem.
Chciałem napisać, że w moim odczuciu masz patologiczne podejście do ludzkiej seksualności, które sprawia że postrzegasz wszystko co z seksualnością związane w negatywnych barwach.
|
Cz paź 18, 2007 17:25 |
|
|
|